her dışarı çıktığımda.bi düğüne bi topluluğa girdiğimde sorulan tek soru naber nasılsından önce bebek yok mu oluyor 2 senedir bebeğim olmuyor gördüğüm tedaviler sonucu kiloda aldım herkes beni hamile sanıyor.en son tüp bebek tedavisinde daha da kilo aldım ne yapcağımı şaşırdım artık bi topluluğa bile girmek istemiyorum mesela bugün alt komşunun bebek mevlüdü var gidemiyorum dayanamıyorum.bebek özlemi bi yandan dengesiz insanlar bi yandan.bende daha düşünmüyoruz biraz borçlarımız falan var diyorum bunun üstüne bebek rızkıyla gelir gibi laflar ediyorlar yapın artık diyorlar herşeyi söylüyorlar.içimde ki bebek özlemi bi yandan bu insanlar bi yandan ve ben gerçekten napıcağımı bilemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
Böyle soruları soranlar ve arkasından jinekolog kesilip bilmiş bilmiş yorum yapan insanlar acaba karşısındakini ne kadar üzdüğünü yarasını deştiğini bilse yine böyle davranır mıydı?
Bizim toplumumuzun sorunu bu zaten, empati yapamayız, karşımızdakinin ruh halini anlamaya çalışmayız.Ben konuşayım da laf nereye giderse gitsin, karşımdaki yalnız kalınca ağlar mı, senin söylediklerini düşünüp sabaha kadar uyumadan tavana bakar mı?...Boşver ne önemi var, sen yorumunu yaptın, asli görevin olan sorunu sordun ya, misyonun tamamlandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?