Allahııım en illet olduğum soru! 5 buçuk senedir evliyim ilk 2 sene istemedim o zamanlarda da gıcık olurdum insanların bu meraklı hallerine şimdi ise gıcıklık 2 kat. Soru:Sende çocuk varmı? cevap: Yok, Soru:Yeni evlisin galiba? cevap:hayır 5 senelik evliyim. Soru:neden çocuk yok o zaman, Cevap:Nasip, kısmet. Bi sorun olduğunu anlarlar ve iş nasihate dökülür. Doktora falanda gitmek lazım öyle nasip deyip oturulmaz.Bi ot var onu kaynat, bi kocakarı var ona git bizim komşu gitmiş hemen çocuğu olmuş vs vs vs dır dır dır vır vır vır. Sanki ben bilmiyorum doktora gitmeyi bi çare düşünmeyi. İyilik yapıyorum diye insanı çileden çıkarıyorlar. Bi de bunların patavatsız olanları var onlarda "sorun kimde" diye sorarlar. Ben oldum olası en yakınıma dahi sormam, aklıma bile gelmez, gelsede çekinirim. Bazıları en olmadık soruları her ortamda sorabiliyor hayret valla. Ooooyyyyy içim rahatladı ya yazınca
kendimi hazır hissetmiyorum,şimdilik düşünmüyoruz.aaa olurmu öle şey yap yap boş oturcağına çocuk büyüt olmaz öle şey sen yap ısrar ısrar ısrarrrrrrrrrrrrrr.sananeee kardeşim sananeee doğuracak olan yada doğuramayacak olan benim sananeeeeeeeeeeeee
Aynen yaaaaaa bıktım artık nıktım resmen sanane kardeşim bir soruyo yetmiyo gene görünce tekrardan ya olsa zaten duyarsın ne bu merak anlamıyorum bazen çileden çıkartıyorlar beni bebek mevlütüne gittiysem ya da çevremde bi hamile varsa ve yanyana görürlerse işte o zaman tam bir facia dayanamıyorum bazen bu insanlara sinir olup olup duruyorum işte offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?