çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

Öyle miymiş?Ay hiç dikkat etmedim bende cevrem tarafından çok beğenilen biriyimdir..
Şaka şaka tipsizim ben kimse beğenmiyo beni

vallahi kızlar cevrem tarafından çok beğenilirim yok şöyle guzelsin yok böyle bakımlısın o gözler bende olsa yeter felan filan aynaya bakınca kendimi çirkin bulmam lakin ben şişkoyum şişko Bir kadın ne kadar güzel olabilir ki işte bunu bilince nederlerse desinler çokta önemli olmuyor

Ayni sikinti bende de var. Yuz guzelligi olarak ortalamanin ustunde oldugumun farkindayim ama 15 kilo fazlayla o yuzde guzellik mi kalir? Kalmadi anacigim.

gecen bırısı sevremde sevılen bırıyım deyıp gelınını kotulemıstı

Cok guzelim demiyorum ama fizigim guzel dikkat ceken bi tipim

Ben miyim o

Ben son kısımları niye anlamadım ki

Orası biraz psikolojik tahlilimsi bir espriydi :) Acaba insanlar kendilerini söz konusu ithamdan aklamak için tepkili mesaj yazma ihtiyacı hisseder mi? manasında... "Eleştireyim ki benim öyle olmadığım meydana çıksın" Fazla mı incelemişim ne

Bir espri okumuştum: Birbirini arayıp sormayan iki kişi karşılaştığında önce kim "hiç arayıp sormuyorsun hayırsız.." derse söyleyen kişi otomatikman hayırlı olan olur diye :)

Anlatabildim mi bilmiyorum, olmadıysa bırak(ın) dağınık kalsın : )

adriana lima gibiyim diyen bir üye vardı o dikkatimi çekmişti nickini hatırlamıyorum pek

anlattınız, ben de anladım ; katılıyorum size

ben de ben miyim diye düşündüm phaha
anlık paranoya ama sonra kendimi övmediğimi ve lens kullanmadığımı hatırladım

Neyse ben de ordan yirttim. Ama merak ettim valla. Ozelden yalvardim. Kiz dedikoducu degil ki bizim gibi. Soylemiyor.:)

Kızlar siz çok yaşayın e mi
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz adlı topiği arıyodum azcık okuyayım da güleyim diye.
Bu bölümdeydi diye hatırlıyorum en son başlıklara bakarken buraya tıkladım ve baştan sona yorumları okudum.
Çoğu yorumlar beni çok güldürdü Süpersiniz hepiniz de çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…