çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

bu çıkarım sadece kadınlar kulübündeki kadınlar içinse bence gerçek de olabilir... sonuçta bu siteye giren kadının kültür seviyesi, bilinç seviyesi belli bir noktanın üzerindedir... kültür seviyesinden kastım da üniversite mezunu olmak değil... kadın ilkokul mezunudur ama kendi geliştirmiş bir kadındır,okumayı,araştırmayı sever.... forum kullanmak çoğu insanın beceremeyeceği bi iştir... bi bayan burayı keşfedip üye olmuş ve takibe almışsa bilinc ve farkındalık seviyesi yüksektir bana göre... bu tarz kadınların da kendini de keşfeden ve kendinin de farkında olan insanlar olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla gerçekten de "ben bakımlı da kadınım aslında,eşim neden başkalarına bakıyor" vs yazan bi kadın büyük ihtimalle doğruyu söylüyordur bana göre...

ama tabii bi de algı meselesi var, o konuda haklısınız... kimi insanlar kendilerini -öyle olmadıkları halde-gerçekten dün ya güzeli gibi görebiliyor..

Bu arada öyle bir konu açmadım hiç, öyle şeyler demedim, önceden belirteyim de

beni beğenende var beğenmeyen de. bazen beğendiklerinde kendimi iyi hissederim. bazen yapmacık gelir iltifatlar.
beğenmeyenleri de bazen boğmak isterim ( beğenmeme önemli değil konuşma ve eleştirme tarzları yüzünden tamamen)
bazen bişeyimi beğenmeyip tatlıca bir şey deseler hoşuma bile gider.
çevremde çok sevilen sayılan falan fistan değilim böyleyim diyenler de ego besleyici tipler
çevremle iyiyim desem yeter.

meraktan öldüm yaaa :)

bende dogru söylediklerine inanıyorum gerçekten güzeldir ama sevgilisi tarafından terkedilir gerçek hayattada bu böle sizi bilmem ama benim çok güzel dediğim hatunların hiç çok sevildiğini görmedim hep acı çeken taraftalar , çirkinler el üstünde tutuluyor valla

Ben cevrem tarafindan hic begenilmeyen biriyim insanlar hep ne kadar cirkin oldugumu soyluyor
NOT: ciddiyim

kimmiş bu ya çok merak ettim. hatta meraktan çatlıcam.

Yani 1 olur, 2 olur da 10 konunun 9.5'unda "ben çok güzelim, çok bakımlıyım" mesajı olunca gerçekliğini kaybediyor. Sadece aldatılan kadın konularında değil, eltisinden rahatsız ama çok güzel, arkadaşıyla arası bozuk ama çok bakımlı çok dikkat çeken falan...yani her türlü sıkıntıda ben çok güzelim hak etmiyorum, ben çok bakımlıyım kıskanılıyorum mantığı nedir?

yok yok tek değilsin bende varım

katılıyorum forum kullanmak konusunda...
bir iki kelime de ben söyleyeyim
artık çoğu kadın bakımlı makyajlı.bakım ve makyaj da insanı güzel gösteriyor.
asıl nokta güzelliğin göreceli olduğu ben beğenmem millet bayılır ya da ben bayılırım millet beğenmezşimdi görüyorum benden yaşça çok büyük hanımlar genç kız gibi abartılmadığı sürece hşuma da gidiyor
benim sevmediğimşey birinin güzel olan yerine sürekli iltifat beklemesi mesela dudakları güzeldir küçük dudaklı arkadaşının yanında hiç ruj süremiyorum çok dikkat çekiyor demesi gibi.ya da çok zayıftır şişman arkadaşına bir iki kilo aldım diye şikayet etmesi.
profil fotoğrafı meselesine gelince eskiden benim de öyle resmim vardı o sanatcıyı beğeniyorum giyim tarzı makyajı saçı hoşuma gidiyordu.saçlarımı benzer kestirmiştim.ama sırf beğendiğimden aynı olmaya tabi niyetim yok.
hepimiz farklıyız.aynı olsaydık güzel olmazdı bence
çok uzattım kısacası yaşasın makyaj malzemeleri

Ben son kısımları niye anlamadım ki

Söz meclisten dışarı fakat genelde çirkin kadınlarda bu daha çok oluyor kendilerini dünya güzeli sanma olayı,
gerçekten güzel olup böyle söyleyenlerde vardır tabi ama en güzeli mütevazi güzeller öyle olunca insanın gözüne daha bir güzel görünüyorlar.

Kucukken anneme "guzel miyim" diye sordugumda "guzel degilsin ama sirinsin"derdi ,yurtdisinda yasiyorum burda insanlar uzerindekini falan begendiklerinde soylemekten cekinmiyorlar,gecen de mini sortlu bir kadin esarbinizi "cok begendim renkleri cok guzel" dedi,insan anlik da olsa mutlu oluyor :)

Kadının övünülmeye değer gördüğü tek şey güzelliği, bakımlılığıysa kadın ne yapsın? Gerçek olduğunu düşünsene, eltinle bir yere gidiyorsun candan erçetin klibi gibi millet kuyruk oluyor arkada, ben de o eltimle bir daha dışarı çıkmak istemem.

bu arada aslında iyi biri olup çevreme eziyet ezmek istiyorum ben de.
nasıl o kadar safı çevremde toplarım, bilen yardımcı olsun lütfen.

Evet evet, önüme geleni pata küte döveyim, hakaret edeyim ama insanlar 'özünde çok iyi bi insan, taam mı?' desinler benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…