Öncelikle kolay gelsin çünkü işin zor ama eğlenceli. Bende 9 aylık evliyim çok yorulmustuk annemle. Çeyiz paketlerini onermiyorum çünkü tek tek alirsan daha uygun oluyor. Ben ilk önce liste yaptım ilk başa en önemlileri yazdım. Mutfak eşyalarını - salon takımlarını pike nevresim takımı bornoz takımı falan sonra banyo için alincaklari yazdım evimin perdelerini ve halılarımi aldım en uzun mutfak eşyaları tutuyor ama al al bitmiyor
Takimlar daha uygun ama o takimlarda duduklu 7 litre 2 kisi icin cok buyuk o ben kucuk duduklude almistimbana da herkes o paketlerden al daha ucuza geliyor diyor. mesela geçenlerde bernardoda gördüm kahvaltı takımı günlük yemek takımı tencere seti çatal kaşık seti cezve seti çaydanlıklar yemek takımı düdüklü tencere filan hepsi bir arada 27oo filandı.. uygunmuş gibi gelmişti sanki..
Uygun değil canim aslında onları parça parça araştırırsanız daha uygun olduğunu goreceksin ben araştırdım hepsini genellikle 300 -400gibi bir fazlalığı oluyor çeyiz alisverisinde de o miktar bile aranıyor bazenbana da herkes o paketlerden al daha ucuza geliyor diyor. mesela geçenlerde bernardoda gördüm kahvaltı takımı günlük yemek takımı tencere seti çatal kaşık seti cezve seti çaydanlıklar yemek takımı düdüklü tencere filan hepsi bir arada 27oo filandı.. uygunmuş gibi gelmişti sanki..
Kolay gelsin Allah aldiklarinizi saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin.
Oncelikle sunu soyleyeyim ben nevresim yorgan vs yi ve tencere takimi yemek takimini karacanin ceyiz kampanyasindan aldim cokta memnunum iyiki oyle almisim hem uygun oluyor hem guzel. Diger ivir zivir plastik ufak tefek camlarida A101 bim ve sok marketi takip ettim indirimle aldim. Inan hem cok kaliteli hem uygun oluyorlar. Mesela misafir gelince uyusun diye 3tane silikon yastik aldim bimden teki 5,50 di :) yada cam saklama kabi aldim A101den. Takip edersen cok uyguna almis olursun. Haa bide tavsiyem alinacak listesi yap kendine aldigini karala. Bide biliyorum insan cok hevesleniyor hatta cevresi daha cok hevesleniyor herseyi almak istiyor ama fazla hicbirsey alma. Annem bana dunya para verip tepsisi cay bardagi cay tabagi kasigi takim set almistidaha birkere bile kullanmadim. Gelen misafirime normal tepsimde guzel bardaklarimla cayimi veriyorum bosuna alinmis olundu yani. Bunun gibi cok ornek var evde oylece bekleyen. Son olarakta sunu soyleyeyim sekline heveslenip birsey alma misal agzi dar surahi alma sonra yikanmasi iskence oluyor. Alacagin seyin kullanisli olmasina dikkat et yani :) ben o kadar hevesle almistimki esyalarimi dua ediyordum Allahim bunlari kullanacagim gunler gelecek mi diye simdi eskidiler bile :)) Allah bir omur mutluluk versin sizede
Biz annemle kullanıyoruz madame coco battaniyesini hatta şuanda indirim varmış 1+1 60 lira. Biz daha pahalıya aldık çok memnunum. Hem sıcak tutuyor hemde bazı battaniyeler gibi toz tutmuyor ve hantal değil. Nevresim takımları da kaliteli.Ben zaten bayadır yalnız yaşıyorum ailem yanıma yeni taşındı o yüzden evde az çok neye ihtiyaç duyabileceğimin farkındayım. Şimdiye kadar kullanmadığım hiç birşeyi evime sokmayı düşünmüyorum. Şimdi bir kaç liste yaptık annemle, il etapta dediğiniz gibi yorgan battaniye vb şeylerei almaya başlayacağız taksitle. Ben zaten bir kaç zamandır çeyiz kampanyalarını takip ediyordum öncelikle sanırım tek tek ve takım fiyatlarını karşılaştırmam lazım. Durumum çok ferah değil dikkatli davranmam lazım.
A101 Bim filan aklıma gelmemişti ıvır zıvırlar için. Çok iyi bir fikir bu. Teşekkür ederim
Bir de madame coco ve english home gibi mağazaların ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? sanki fazla kalitesiz gibiler ama tekstil ürünlerine güvenilir mi? misafir eşyaları için ya da yorgan ve yastıklar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?