merhaba,
bence de almalısın. bende nişanlı değilim. ama amacınız oysa sonuçta alman da fayda var. para biriktirmek zor geliyor bana. bir de böyle yavaş yavaş olduğunda kampanyaları daha iyi takip edebiliyorsun, daha içine sinerek oluyor herşey. algıda seçicilik başlıyor sürekli bu tarz şeylere bakıyorsun... hem keyifli hem de zaman geçiyor hem de sonuçta paran boş yere gitmiyor. ben önce masraf olabilecek büyük mutfak eşyalarının bir kısmını aldım, daha sonra küçük ev alatlerine geçtim yavaştan, en son da nevresim takımları ve günlük kulanıcalak mutfak eşyalarını, keyfe ve zevke hitap eden şeyleri almayı planladım. bu sırada markafoni, limango takip ediyorum. mudo, esse, biev, tchibo, bernardo, paşabahçe, tantitoni, ikea taki pediyorum hep indirimlerini. özel günler, yılbaşı indirimleri unutmamalısın..elektronik mağazaların illaki indirimde bölümü oluyor. bu arada yaşadığın yeri bilmiyoru mama bursa da days in colours un outletini buldum. şu sıra english home da da indirim var. bir çok markada çeyiz setleri var makul fiyata. bim, şok gibi marketlere uygun ürünler geliyor. bu tip hazırlıklar yapabilirsin :) çok mu oldu :)