• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz almaya ne zaman başlamalıyım

Henüz 2 kutu sadece kettle mı ve elektrikli süpürgemi aldım devamı gelecek borçlar bittiğinde inşallah:KK70:

o borclar hıc bıtmıyor ındırımlerı takıp et bence ındrımdeyken al ben hepsnı aynı anda aldm baya ucuza geldı

o borclar hıc bıtmıyor ındırımlerı takıp et bence ındrımdeyken al ben hepsnı aynı anda aldm baya ucuza geldı
Ben hiç paket halinde falan almadım beğenemedim hep ayrı markaların iyi ürünlerini tercih etmeye çalıştım o zamanda borçlar yığıldı :KK70:Aslında tel tedavim oldu şimdide kaplama tedavim var onlar olmasa daha rahat bitiririm de :KK51:

Ben hiç paket halinde falan almadım beğenemedim hep ayrı markaların iyi ürünlerini tercih etmeye çalıştım o zamanda borçlar yığıldı :KK70:Aslında tel tedavim oldu şimdide kaplama tedavim var onlar olmasa daha rahat bitiririm de :KK51:
anladm cnmm rahatlarsn az kalmıss

Büyük parçaları almayla başlayabilirsiniz zaten ödeyene kadar anca zaman gelir yemek takımı tencere seti çkb takımı derken mutfağı tamamlamaya başlıyorsunuz zaten bir kaç nevresim havlu en sonra elektrikli aletler bırakılırsa yetişilir yoksa detaylar hiç bitmiyor zaten ve düğün yaklaştıkça beyaz eşya mobilya mekanlar giyilecekler falan herşey dünya para bence başlanmalı ben daha önceden başladım 2 senedir çeyiz yapıyorum yani konumu gördüyseniz hala o kadar eksik var ki al al bitmiyor öde öde hiç bitmiyor :KK35:

Büyük parçalardan baslamayip simdiden almaya baslayin derim, tencere seti, yemek takimi, vs gibi... Cünkü genelde onlar pahali oluyor. Geriye kalan sadece ivir zivirlari (süzgeç, küçük mutfak esyalari ..) dugune yakin zamanda alirsiniz. Böylece o zamana kadar agir masraflardan kurtulmus olursunuz. :D
Fakat elektronik esyalari hemen almayin, onlari dügün öncesi alirsiniz, garanti sikintisi yasamazsiniz böylece... :KK55:

Saglicakla kalinnn :KK25:

Büyük takımalarını şimididen alabilirsin herkesin dediği gibi şuan kampanyalar çok yaz olduğu için bende geçen sene yazın almıştım çeyiz seti kampanyasından. düğüne 5 ay kala beyaz eşyalarımı aldım para biriktirmiştim 3 ay kala mutfak aksesurlarını girdim züccaciyeye bardak çanak herşeyi aldım. bu arara bim e hep güralın yada kütahyanın günlük yemek takımı gelyor öneririm ben 12 kişilik aldım. 50 60 liraya 6 kişilik set oluyor hiç günlüğe büyük paralar verme.
pike nevresim filan anneler günü zamanında al en uygun dönemeleri :) elektronik aletlerinde aynı zamanda

Büyük takımalarını şimididen alabilirsin herkesin dediği gibi şuan kampanyalar çok yaz olduğu için bende geçen sene yazın almıştım çeyiz seti kampanyasından. düğüne 5 ay kala beyaz eşyalarımı aldım para biriktirmiştim 3 ay kala mutfak aksesurlarını girdim züccaciyeye bardak çanak herşeyi aldım. bu arara bim e hep güralın yada kütahyanın günlük yemek takımı gelyor öneririm ben 12 kişilik aldım. 50 60 liraya 6 kişilik set oluyor hiç günlüğe büyük paralar verme.
pike nevresim filan anneler günü zamanında al en uygun dönemeleri :) elektronik aletlerinde aynı zamanda

günlük için yemek takımı aldım gecen gun aynen dedıgın gıbı denk geldı aldım kütahya porselenın 55 tl aldım :)

Bende güralın 60 liraya almıştım.
Parası olana bişey diyemem ama hiç gerek yok öyle 200 liralar vermeye günlük için. herkes çok beğeniyo eşim dahil (ki mutfak şeylerine yorum yapmaz normalde)
iyi günlerde kullan canım

25 Yaşımın sonlarındayım ve 2-3 aydır çeyiz yapıyorum.Daha önceki yaptklarımı ablama verdim evleniyordu diye. Ama keşke aradan bişeyleri kaçırsaymışım demedim değil :D Ne alsam kardır diye bakmıyorum bu defa da gereksiz bi sürü şey alınma riski var... Önce liste yap sonra kampanyaları takibe al derim...
1.5 yıl demek zamanı değerlendirebilirsen çok iyi bi süre aslında...Ne uzun ne kısa sindire sindire alırsın alacağını...

Haziranda düğünüm var kısmetse... Ben de birçok şeyi gördükçe alıyorum... İndirimleri yakalamaya çalışıyorum... Daha çok eksik var:KK64:

Back
X