- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Henüz 2 kutu sadece kettle mı ve elektrikli süpürgemi aldım devamı gelecek borçlar bittiğinde inşallahbenm taneye yakın kutu kucuk ev aletı var hepsı dokapta kendı kutularnda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 2 kutu sadece kettle mı ve elektrikli süpürgemi aldım devamı gelecek borçlar bittiğinde inşallahbenm taneye yakın kutu kucuk ev aletı var hepsı dokapta kendı kutularnda![]()
valla arada yoklmak lazm cnm kolıler agırlıklarından ıc ıce gırıy9![]()
Henüz 2 kutu sadece kettle mı ve elektrikli süpürgemi aldım devamı gelecek borçlar bittiğinde inşallah![]()
Ben hiç paket halinde falan almadım beğenemedim hep ayrı markaların iyi ürünlerini tercih etmeye çalıştım o zamanda borçlar yığıldıo borclar hıc bıtmıyor ındırımlerı takıp et bence ındrımdeyken al ben hepsnı aynı anda aldm baya ucuza geldı
anladm cnmm rahatlarsn az kalmıssBen hiç paket halinde falan almadım beğenemedim hep ayrı markaların iyi ürünlerini tercih etmeye çalıştım o zamanda borçlar yığıldıAslında tel tedavim oldu şimdide kaplama tedavim var onlar olmasa daha rahat bitiririm de
![]()
Büyük parçaları almayla başlayabilirsiniz zaten ödeyene kadar anca zaman gelir yemek takımı tencere seti çkb takımı derken mutfağı tamamlamaya başlıyorsunuz zaten bir kaç nevresim havlu en sonra elektrikli aletler bırakılırsa yetişilir yoksa detaylar hiç bitmiyor zaten ve düğün yaklaştıkça beyaz eşya mobilya mekanlar giyilecekler falan herşey dünya para bence başlanmalı ben daha önceden başladım 2 senedir çeyiz yapıyorum yani konumu gördüyseniz hala o kadar eksik var ki al al bitmiyor öde öde hiç bitmiyor![]()
Büyük takımalarını şimididen alabilirsin herkesin dediği gibi şuan kampanyalar çok yaz olduğu için bende geçen sene yazın almıştım çeyiz seti kampanyasından. düğüne 5 ay kala beyaz eşyalarımı aldım para biriktirmiştim 3 ay kala mutfak aksesurlarını girdim züccaciyeye bardak çanak herşeyi aldım. bu arara bim e hep güralın yada kütahyanın günlük yemek takımı gelyor öneririm ben 12 kişilik aldım. 50 60 liraya 6 kişilik set oluyor hiç günlüğe büyük paralar verme.
pike nevresim filan anneler günü zamanında al en uygun dönemeleri :) elektronik aletlerinde aynı zamanda