Bende kapanali 5 ay oldu dolu dolu onceden cok serbest giyinen kokoş bir bayandim saclarim sapsariydi ama su an hic ama hic zorluk cekmiyorum tek zorlugum kiyafet secimlerim oluyo eskiden asla boyle kiyafetler giymezdim ama bunada alisiyorum yavas yavas deniye yanila
Kocamustafapasada oturuyorduk buyukcekmeceye tasindik daha sonrada en son olarak beylikduzune yerlestik. Babam erzincan annem boşnak sen nerde oturuyorsun nerelisin canim
kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum :sm_cool:
cnm ılk zamanlar oluyor yardımcı olablırm sanayı mah. de bılgım bıyer var ben m.köyde oruyorum gultepede bı tanıdım var babannenı ona benzettım
glcn cıgım peri kızları gıbı guzel olursun ıns
gülçincim ben göremedim gelinliğini hani nirdeeeee
Tamam canım teslim edilmesini bekleme sen provada cek resim ekle buraya ustunde gormus oluruz hem kaydirigubbakcemile5
inan öyle oluyo öyle dert ediyordum ki napıcaz diye, hemm aynı gün aldık gelniliği dönüyoruz bi de ev bulmayalım mı tam istediğimiz yerde :)ayy tatlım hayırlı olsun yaa ne kadar üzülüp dert etmiştinnn :1hug:
bak allah bir kapı çıor illakiii :1hug:
hadi bakalım heycanla bekliycez resmini...Şeniz
kaça aldın bu arada kuzum ???
cnm ılk zamanlar oluyor yardımcı olablırm sanayı mah. de bılgım bıyer var ben m.köyde oruyorum gultepede bı tanıdım var babannenı ona benzettım
glcn cıgım peri kızları gıbı guzel olursun ıns
listimdesin artik basini agritirim oyleyse sık sık :1hug:
cnm cok derın konu tabıkı benm ıste sorun olmadı bende 3 sene once kapandım
kapanmak hersey degıl tabıkı ama bende cok suslu bırıydm hıc zorlanmıyom suanda
aaa çok hoşşş canım güle güle kullanın...:1hug:
hayatım yatak odası takımın çok güzel canım bende bu takımı beğendiklerim arasına ekledim ayrıca çok uyguna anlaşmışsın
hayatım hayırlı olsun mobılyaların umarım gonlune gore olur
ay gördüm sonunda:1rolleyes: çok güzelmişşş :1hug:
kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum :sm_cool:
tatlımmm :) heyecandan resim cekmek mi geldi ki aklıma kaydirigubbakcemile5
tmm provada çekerim bugün,
inan öyle oluyo öyle dert ediyordum ki napıcaz diye, hemm aynı gün aldık gelniliği dönüyoruz bi de ev bulmayalım mı tam istediğimiz yerde :)
dün benim için inanılmaz mucizevi bi gündü, 3750 TL ye açtığı fiyatı 1.300 TL ye aldık ,
ama 0 TL bile kazanmadılar, buna gerçekten inandım yani
tatlımm tskler, seni burda görmek ne güzle fotolarını göremedim ama hayırlı olsuncnm
tatlımmm :) heyecandan resim cekmek mi geldi ki aklıma kaydirigubbakcemile5
tmm provada çekerim bugün,
inan öyle oluyo öyle dert ediyordum ki napıcaz diye, hemm aynı gün aldık gelniliği dönüyoruz bi de ev bulmayalım mı tam istediğimiz yerde :)
dün benim için inanılmaz mucizevi bi gündü, 3750 TL ye açtığı fiyatı 1.300 TL ye aldık ,
ama 0 TL bile kazanmadılar, buna gerçekten inandım yani
]
TOPRAĞIM ALBÜMÜNDEN BAKTIM RESİMLERİNE GÜZELMİŞİN DİŞLERİN HOŞUMA GİTTİ ÇOKsırnaşık şey
DDDDDDD teşekkürler torpak fotojenik bi bayan degilim valla gulmem geldimi koparim valla dişlerimde maşşallahli gercekten sırnaşık şeysırnaşık şey
nerde bu dişler ya, ben niye göremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?