Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kocamustafapasada oturuyorduk buyukcekmeceye tasindik daha sonrada en son olarak beylikduzune yerlestik. Babam erzincan annem boşnak sen nerde oturuyorsun nerelisin canim

kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum
:sm_cool:

cnm ılk zamanlar oluyor yardımcı olablırm sanayı mah. de bılgım bıyer var ben m.köyde oruyorum gultepede bı tanıdım var babannenı ona benzettım
glcn cıgım peri kızları gıbı guzel olursun ıns

kaça aldın nasıl bı gelınlık
ayyy benımn hazıran sonu düğün daha model bile secemedım off ya offf

listimdesin artik basini agritirim oyleyse sık sık :1hug:

gülçincim ben göremedim gelinliğini hani nirdeeeee

tatlımmm :) heyecandan resim cekmek mi geldi ki aklıma kaydirigubbakcemile5
Tamam canım teslim edilmesini bekleme sen provada cek resim ekle buraya ustunde gormus oluruz hem kaydirigubbakcemile5

tmm provada çekerim bugün,
ayy tatlım hayırlı olsun yaa ne kadar üzülüp dert etmiştinnn :1hug:
bak allah bir kapı çıor illakiii :1hug:
hadi bakalım heycanla bekliycez resmini...Şeniz
kaça aldın bu arada kuzum ???
inan öyle oluyo öyle dert ediyordum ki napıcaz diye, hemm aynı gün aldık gelniliği dönüyoruz bi de ev bulmayalım mı tam istediğimiz yerde :)
dün benim için inanılmaz mucizevi bi gündü, 3750 TL ye açtığı fiyatı 1.300 TL ye aldık ,
ama 0 TL bile kazanmadılar, buna gerçekten inandım yani

tatlımm tskler, seni burda görmek ne güzle fotolarını göremedim ama hayırlı olsuncnm

cnm cok derın konu tabıkı benm ıste sorun olmadı bende 3 sene once kapandım
kapanmak hersey degıl tabıkı ama bende cok suslu bırıydm hıc zorlanmıyom suanda

insanın içenden gelmesi önemli tabii, zaten zorla bişeyi büyüz sözüme tövbe asla yapamam. Allah herşeyin kolaylığını verir zaten:Saruboceq:

aaa çok hoşşş canım güle güle kullanın...:1hug:

teşekkür ederim canım sağola.s.

hayatım yatak odası takımın çok güzel canım bende bu takımı beğendiklerim arasına ekledim ayrıca çok uyguna anlaşmışsın

beyaz gerçekten çok şık ve ferah duruyor. sağol canım sevindim beğendine:ecrin_bebek:

hayatım hayırlı olsun mobılyaların umarım gonlune gore olur

sağol canım inşallah güzel olura.s.

ay gördüm sonunda:1rolleyes: çok güzelmişşş :1hug:

Şenizsağol canım

kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum
:sm_cool:

hayırlısı olsun, inşallah çok güzel olur

Songacim sordum tatlim. Turuncu olanin ismi FC 9202 imis ve piyasada bulunmuyormus üretimi bitmis ama bulmaya calisirim 450-500 arasi olur dedi. Ama onun ust modeli varmis artik FC 9256 imis ve cok fazla ozelligi varmis turuncuya gore piyasada 729 dedi onu sana elimde oldugu icin 575 e veriririm dedi tatlim sen bi bak istersen adres ve telini veririm oranin

TOPRAĞIM ALBÜMÜNDEN BAKTIM RESİMLERİNE GÜZELMİŞİN DİŞLERİN HOŞUMA GİTTİ ÇOKsırnaşık şey

cnm album yaptım akrdslık yollayıp bakablırsın gelnlklı resımlerıme

AZRAcım sana bişey sorucam hangi photoshop programını kullanıodun hani banyo takımlarını eklemişdin ya banyona meak etiim canım?? Kolaysa denemek isterim bende zorsa uğraşıpta kasamam zaten.

kuzucuğum 0 ytl biel yazanmadan vermeleri mümkün değil. gelinliklerin maliyetleri düşük. ama çok karlı satıyorlar. çünkü o gün için giymek zorundasın. 1300 ha bende o fiyata diktiriyorum :1hug: önemli olan gönlüne göre olması. bakasa ev işinide halletmişsin. gerçekten dün büyük günmüş senin içinn :1hug:a.s.

TOPRAĞIM ALBÜMÜNDEN BAKTIM RESİMLERİNE GÜZELMİŞİN DİŞLERİN HOŞUMA GİTTİ ÇOKsırnaşık şey

DDDDDDD teşekkürler torpak fotojenik bi bayan degilim valla gulmem geldimi koparim valla dişlerimde maşşallahli gercekten sırnaşık şeysırnaşık şey

gülçincim hayırlı olsun canım çooook merak ettik valla provada çek resimlerini ekle hemen ayyyy darısı başımıza kızlarr

buyuklugu acisindan demistim esmacim ben kendimi pek begenmem acık konusayim ama kendime guvenimde ust duzeydedir o ayrı tabii... allah herkese cirkin sansi versin lafini cok severim sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…