Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

haytım gule gulekullan cnm senınde az kalmıs

valla az kaldı canım, sağolasın

hayatım, güle güle kullan yatak odası beyaz çok uyumlu cücel olur.
takı seti aldınız dimi? hani nirde fotoğrafı, göştermicenmi bize?

ya internette aradım foto bulamadım. fotosunu da çekmemiştim. takı kasaya gitti. bi ara çekebilirsem çekerim. altınbaşın gerdanlığı ve bilekliği küpesini istemedim, kullanmıyorum küpe.

hayatım yatak odanın modeli çok hoş bende bi kenara kaydediyim :) bu arada ikimizde dört gözle 9 mayısı beklicez anlaşılan benim nişan senin mobilyan gelicek bizde ctesi kapalıçarşıya gitcez hem alyans hemde takı seti alıcaz çok heyecanlıyım

en iyisini yapmissin tatlim kapaliyiz sonucta ne gerdanlik ne küpe bunlari kullanamayiz. Ya kelepce yada uzun kolyeler var tarif nasil edeyim bilmiyorum onlarda cok cüceller oldukca modern olanlari var bunlarin resim bulursam eklerim

cnm hem ondan hemde bozudurnca zarar oluyor ıstemedım
sen kapalımıydın bıljıyodm varmı resım felan merak ettm

Hayatım yatak odası modeli modokoda bakıpta çok beğendiğim ve 7000 tl denen modele benziyor. ıstanbul'un neresinde yaptırıyorsun arkadaşım en azından bende fiyat alayım çok uygunmuş çünkü

Hayatım yatak odası modeli modokoda bakıpta çok beğendiğim ve 7000 tl denen modele benziyor. İstanbul'un neresinde yaptırıyorsun arkadaşım en azından bende fiyat alayım çok uygunmuş çünkü
cnm sen fugo damı baktın ordakıler super ama pahlaı gerke yok hiç

Fuga ve Beşgül mobilya'dan baktım. Ama çok güzeller yaaa iyi bir mobilyacı bulursam yarı fiyatına yaptırırım sanırım

teşekkür ederim canım. Evet 9 Mayıs... Ama seninki daha önemliymiş, Allah tez zamanda kavuşturur o güne inşallah:Saruboceq: Alyansın ve setin de hayırlı olsun.

esmy bu arada bizim ailede adettir. İnşallah Allah bu kuralı bana bozdurtmaz, muhtaç etmez:Saruboceq: mesela ben eşimin, annemin, babamın ve ablamın taktıkları takıları aile yadigarı, düğün hatırası diye saklıcam. O yüzden bozdurunca ne kadar edip etmicene dikkat etmedim.

Ben saçsız kapalı hiçbişiye benzemem biliyomusunuz:roflol::roflol: bütün olayım saçlar galiba:lepi: yani bigün Allah kapanmayı nasip ederse tıssım yanikaydirigubbakcemile3 esmy bi de onun yanında kapalı bi bayan daha vardı. maşallah model gibiler valla, onları görünce aklıma hep şey geliyor Armine giyinmek güzeldir kaydirigubbakcemile3

cnm evet dogru ozaman adetse bozmamak lazım
ama son yazdıklarına guldum ALLAH ıyılıgı nı versın emiii kaydirigubbakcemile5
yanımdakı kuzenımdı yesıl gozlu
bana biri ddaha demsıtı armıne olayını ıns ıstıyorsan sanada nasip olur buarada

maşallah üçünüze de (Nihal de vardı resimde) güzel iş çıkmış, başarılı yani sonuç:roflol:

Benim bu konuda kafam karışık. Hayatımın her döneminde düşünmüşümdür. Belki kapalı bi ailem (sülalem de dahil) olsaydı daha kolay olurdu. (mahalle baskısı?) Ne biliim çalışıyorum ve kapalı olsam burada çalışamam ya da işyerine gelince başımı açmam gerekecek. Ne anladım o zaman aç kapa Artema:roflol:

Belki birgün çalışmak zorunda olmadığım zaman bunu gerçeğe döndürebilirm. Ne bilim Allah yardımcım olsun bak yine karıştı kafam:roflol::roflol:

cnm cok derın konu tabıkı benm ıste sorun olmadı bende 3 sene once kapandım
kapanmak hersey degıl tabıkı ama bende cok suslu bırıydm hıc zorlanmıyom suanda

düzelir canım oluyor öyle arada..bizde de oluyor 2 trip yapıyoruz sonra düzeliyoruz..
nazar değmiştir nazar
üzülmeeeyerimseniben

Kızlar günaydın. Diktireceğiniz gelinlik modellerini koyarmısınız. Ben daha hiç bakmadım ve model belirlemedim

aysira gelinlik yaz gıglea canım :)
onun modelleri de hoşş

ınsanın ıÇınden gelmesı gerekır dıe dÜŞÜnÜyorum ben
herkes ıÇın kolay olmayabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…