Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsimam o ne kadar haşin bakışlar öyle :jeyyar:
Çok tatlısınn kuzumm Şeniz

yaprak dökümündekinin işlemesi benimde cok hoşuma gitti ama nebillim yandan takılıyo nasıl tutrurulur anlamadım çok hoş değil o bakımdan

ben buğday tenliyim saçlarım soğan kabuğu renginde şimdi bana yakışmayacakmıymış gelinlik senağlama

BENDE SAPSARI Bİ GELİN OLUCAM
sarı ve çirkinnnn senağlama

ben gibi

herkes güzel gelin olacak

alkisalkisalkis

tabi esmerler daha güzel olur o ayrı
:dilcikar:

yokk kuşum sarışınlarada yakışıo ama esmerlerde farklı duruyo açık renkler malumm,
:dilcikar:
bronz gelicen olucan yani deseneeee
:lepi:

Bende buğday tenli koyu kestane saçlıyımm :1closedeyes: Ama sarışınlarıda çok beğeniyorumm sırnaşık şey
a.s.

esmerlere gelinlik yakışıyo ama sarışınların da saç modelleri çok güzel oluyoo siyah saçta belli olmuyo hiç bişey
:jeyyar:

ayy olmuyo bnim bir türlü yaa hata verio yüklenirkenn arsima
Kızlar lafımı geri alıorum gelinlik herkese yakışşıooo her bayan güzel esmeri sarışını kumralı hepimize yakışır...

tıhanma komşu açan olmas suan :jeyyar:

beta benımde o an ızlerkenkı yanlışlı bıan baktım dedım yarın kızlar bunu der kesın hatta bundan sonra gelınlıkcılerde yapar
ayy ben dızı ızlemeyı hıc sevmem ask ı memnu bakıyodum ısmını ınş doğru yazdım yanı ablam bakıo bende dıomkı sadece TAÇ nevresımlere bakmak ıcn bakıyom bu fılme:roflol:yaprak dokumundede sarev

Arkadaşlar...Faceden bi arkdaşım msj göndermiş..
Bu tarihte evlenen arkadaşlar var ise balayı için çok uygun bi otel

VOYAGE-TÜRKBÜKÜ 16-19 Mayıs||4 GÜN 3 GECE ULTRA HERŞEY DAHİL 185 TL
Organizasyonlar - Kulüpler ve Topluluklar

Bana özelden ulaşabilir..

kizlar bana simdilik müsade... allahtan bir sey olmasa tekrar görüsürüz siz süpersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…