Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla annem ve kayınvalidem o kadar beğendiler kii aslına bakarsan fiyatına bakmadan alıyoruz dediler..:)
normal fiyatını hatırlamıyorum ama peşin fiyatını 1550 yaptılar sadece gelinliğin..
duvağını görseniz bayılırsınız özel bi duvakmış..çok hoş bişey..tek başına 450 TL idi ama peşin alınca o da düştü tabii..kısacası
gelinlik+duvak+saç aksesuarları+gelin kesesi+el çiçeği..=1850 TL..
pahalı diyebilirsiniz ama içimize çok sindiii..

arkadaslar... hani burda adi gecen profesionel fotografcilar vardi onlarin adi ve internet sitesi neydi
pozlarina tekrar bakmak isitiyorumda bir bayan fotogarfcidi diyeri de nebilm kiracin dügününü de cekmis filan bilen varsa özelime yazarsa sevinirim

kızlar hazır aldım..markası aysira..
ben esmerim bronz tenliyim..bu gelinliğin esmer ve bronz tenli olduğum için o sarışın hatundan daha çok yakıştığını söledi annem ve kayınvalidemdelikafadulden:roflol:
teşekkür ederim..beğenmenize çok sevindim sağolunn arkadaşlarrr

kocaeliden aldım sitesine bakarsanız modelleri var ve nerelerde şubesi olduğu da yazıyor..gııgle amcaya bi sorun şekerler:):):)

ben pahali demiyorum oooooooo diyorum bende o fiyata diktiriyorum cünki 100 ytl düsük seninkinden...
simdi nolcak... duvagi merak ettim simdi, göremezmiyiz eklesen :1rolleyes: a.s.

resmi yok ki..
duvağı verdiler kadın dediki sen al bunu git ne olur ne olmaz bu özel üretim birine satılır sonra bi daha gelmezz..sen al canım en iyisi bunu dedi..bizim evde küçük kardeşim sağolsun pek bi meraklı ve yaramazdır :):) onu mahveder diye kayınvalideme verdim orda duruyor şimdilik..ama resmi yok bendee üzgünüm

elin printscreen tuşunda dursun kaçırma sakın :lepi:

kaydirigubbakcemile3

cnm öyle yaptım paıntte yapıstırdım ok resım gozuktu paıntıkaydettım acıncaresım yokkkk anlamadımda

bilemicem o zaman :1ninca:

kaydirigubbakcemile3

haklısın cnm okadar resim geçtiki kim kim bende unuttum walla

ben kimseyi göremedim sen hariç

çünkü ben hiç eklemedim :roflol:

ben olsam yolmam
sacını antin kuntin bişe ederim

buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)

yerimseniben

çok hoş

çokta aşırı deil

onu dicektim bende canım sarışınlar kızmasın ama gelinlikler esmer hatunlarada ayrı bir güzel duruyoo ama boncukları merak ettim ısrarla soruyorum incimii onlar???

aysira ya bakıyorum hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…