dikmeyeceklerkii bunu aldım işte canım:)
burcu sen esmermisin sarışınmı???? o taşlar incimi??? bir de how much??? marka gelinlikmi canım bu modell???
valla annem ve kayınvalidem o kadar beğendiler kii aslına bakarsan fiyatına bakmadan alıyoruz dediler..:)
normal fiyatını hatırlamıyorum ama peşin fiyatını 1550 yaptılar sadece gelinliğin..
duvağını görseniz bayılırsınız özel bi duvakmış..çok hoş bişey..tek başına 450 TL idi ama peşin alınca o da düştü tabii..kısacası
gelinlik+duvak+saç aksesuarları+gelin kesesi+el çiçeği..=1850 TL..
pahalı diyebilirsiniz ama içimize çok sindiii..
elin printscreen tuşunda dursun kaçırma sakın :lepi:
cnm öyle yaptım paıntte yapıstırdım ok resım gozuktu paıntıkaydettım acıncaresım yokkkk anlamadımda
kaydirigubbakcemile3
haklısın cnm okadar resim geçtiki kim kim bende unuttum walla
buket resmini görünce hatırladım snei anam kimdi kimin resmi heprsi birbirine karıştı bende yaa kızlar kimseyi hatırlamıyorum
ARSİMA seni görememiştim sanırım hiç hatırlayamıyorum, böcük, off, esra, burcu özge yi hatırlıyorum ama bide blackqueeni...........
saolun kuzucuklarımm benimmm a.s.
Beta sence kuaföre bu kadını götürmek ayıp olmazmı
sen elleme profesyonel makyözüm yapacak :dilcikar: der gibi
ben o kuaför yerinde olsam sacını başını yolarım kaydirigubbakcemile3
buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)
yerimseniben
valla annem ve kayınvalidem o kadar beğendiler kii aslına bakarsan fiyatına bakmadan alıyoruz dediler..:)
normal fiyatını hatırlamıyorum ama peşin fiyatını 1550 yaptılar sadece gelinliğin..
duvağını görseniz bayılırsınız özel bi duvakmış..çok hoş bişey..tek başına 450 TL idi ama peşin alınca o da düştü tabii..kısacası
gelinlik+duvak+saç aksesuarları+gelin kesesi+el çiçeği..=1850 TL..
pahalı diyebilirsiniz ama içimize çok sindiii..
Sendemi fmk cım seninki nerden ve ne kadardı ???Almanya dan mı aldın yoksa...
kızlar hazır aldım..markası aysira..
ben esmerim bronz tenliyim..bu gelinliğin esmer ve bronz tenli olduğum için o sarışın hatundan daha çok yakıştığını söledi annem ve kayınvalidemdelikafadulden:roflol:
teşekkür ederim..beğenmenize çok sevindim sağolunn arkadaşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?