Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biocin zeytinliğine bayıldım canım, ben böyle düz beyaz porselenleri çok seviyorum ,güle güle kullan

aaa o zeytinliğin turuncusunu aldım ben. çok severek aldım. güle güle kullan sende biocin.

kızlar size bişey danışmak istiyorum, daha taşınacağımız ev belli değil ama biz beyaz eşyaları ufak ufak alalım diyoruz nişanlımla. Çamaşır mk. ile başlıcaz. sizce buzdolabını da alsak ileride sorun olur mu? mutfaktaki yeri açısından? dolap boyutları aşağı yukarı aynı mıdır? diğerleri için acele etmek istemiyorum, mutfak ankastre olabilir diye...

ya bu kadar kötü yorum beklemıyordum çok teşekkürler cnm almıycam KORKMAZ kARACANIN çiçekli teflon seti bende de var daha kullanmadım umarım kararmaz altları...hisar a bakcam mecbur paraya kıyıpkafamçokkarıştı

teflon da en ıyısı tefal galıba

görümcem aksu nun tenceresını kullanıyor çok memnun yıllardırda kullanıyor.

esracım gule gule kullan bende orayı aradım haznedardakı adresı tel nosunu aldım huzur nere anlamadım acıkcası bende gıtcem bıseyler almaya yerı tarf eder mısn haznedardan yakın mı yoksa anadolu yakasında mısn sen

120 ytl, kol ütüleme aparatıyla birlikte :a015 herkesin basiretinin bağlandığı bi an oluyo demekki

sen benden şanslısın dün arkadaş ikisini 50ytl ye aldım diyince bende biraz üzüldüm ama napalım kısmet bize böyle pahalı almakmış senağlama
dün bende ütü masası aldım ve 139 ytl ye :tomato:
dayanıklılık olarak çok iyi görünüyordu satısı bikez alırsın bşe olmaz dedi ayrıca buhar jeneratörlü ütü koyma yeri vardı ona vuruldum gamyoncuiremsu

demekki o paranın bizden çıkacağı vardı üzülmeyelim paramız bizden böyle çıksın yeterki kaydirigubbakcemile5

hatta şunuda söyliyim sana annem geçen gün eminönüne pikelik nevresimlik kumaşlar almaya gitti
ütü masalarına bakmış 150 180 280 e bile varmış yaaa kaydirigubbakcemile2

Canım Huzur Giyim Mağazaları varya onların çeyiz ve ev dekor bölümü var orada buldum işte. Bildiğim kadarıyla huzur her yerde var.Ben Anadolu Yakasındakine gittim canım (Altunizade)

Son düzenleme:
Canım Huzur Giyim Mağazaları varya onların çeyiz ve ev dekor bölümü var orada buldum işte. Bilfiğim kadarıyla huzur her yerde var.Ben Anadolu Yakasındakibe gittim canım (Altunizade)

ben hıç rstalamadım desem -tatlicadiarzu-
ama neyse haznedara gıderım artık

hadi canım :1shok:
bende carrefourda gördüm
cam reyonundaydı orta ucuzluk reyonunda değildi
etikete dikkatlice baktım çünkü gerçekten çok beğeniyorum o bardağı kesin alacaktım ama etikette "koleksiyon istanbul çay bardağı 49.50" yazıyordu

ay sen bidaha gidince baksan bana haber versen alıp kargolasan -tatlicadiarzu-

evet buzdolabına koy bi şişe su soğusun işte. bunun tek güzel yanı tek düğmeye basarak buz gibi bi bardak suyun olması.ama gerek yok bencede

yada su pınarlı buzdolabı almak daha iyi
hep sebil yer kaplamaz hemde souk su her zaman orada olur kaydirigubbakcemile5

kızlar hiç alakasız ama bu puanları nasıl yükselıyo bız bırımıze mı puan verıyoruzz

canım o puan yazan yerinde terazi şekli var
kime puan vermek istiyorsan o teraziye tıklıyorsun
açılan pencereye bişiler yazıp gönderiyorsun
böylelikle o kişinin puanı artıyor
sana kimlerin puan yani rep verdiğinide kullanıcı panelinden görebiliyorsun

umarım anlatabildim

bu zeytinliğim, bernardo dan aldım cokacimcoook

ben bu zeytinliğe hastayım senağlama
2007 yılı yazında metroda görmüştüm 2 tane alacaktım nişanlım ve kaynım aldırtmadı
ama içim gitti
yine 2007 sonbaharında balıkesire gitmiştim susurluk outletteki mudodan üçgen şeklinde olandan aldım 2 tane ben tanesini 3 ytl ye almıştım istanbula gelince mudoda aynısını gördüm 24 ytl ye:1shok:

aldıklarını güle güle kullan
bende bi gidip bakayım neler varmış kaydirigubbakcemile2
ama evim ne renk olacak bilmiyorum en iyisi eşyalarım alınınca gideyim böylelikle benimkiyle papaz olmayız (çok şey alıyorum diye kızıyor)

canım ben o bardaklara bayılıyorum tabi senin hoşuna gitmemeside çok normal zevkler ve renkler tartışılmaz -tatlicadiarzu-
ben neden essede göremedim yaa
gerçi görmemde bişe ifade etmez çünkü o kadar para veremem çay bardağına
yoksa kaydirigubbakcemile böyle olurum

kimse bişi yazmamış KORKMAZ markası hakkında kullanan duyan yok mu kızlar yaa:çok üzgünüm:

ben senın resmını koyduğun mavı takımı aldım cnm 450 tl ye almıştım suan daha ucuz ben fıyatı uygun dıe almadım ablalarım ve tanıdıklarım kullanıyor dıe aldım cok harık bı görunumu ve kullanımı var bence çokta uygun
patronum gecen yıl evlendı eşi karacanın tam setını almış o yesıl saplı olanlardan bı kac ayda bıkmış resmen bence şans işi cunku karacada cok guzl bı marka ama ben yakından gorunce çelık tencerelerını beğenmemıştımyerimseniben ama taflon setı yada catal bıçak setlerı bı harıkaydı

bence de şimdiden başlanabilir ama standart tip buzdolaplarından alsanız daha iyi olur bu durumda bence.. çünkü çok geniş buzdolapları da var piyasada.. boyları bile farkediyor.. fakat standart tipler 70 cm genişlik ve 180-190 boy olanlar oluyor.. bunlar büyük çoğunlukla standart mutfaklara sığan tip dolaplar oluyor.. fakat eğer ankastre düşünmüyorsan bulaşık makinesini onlar da standart ona da başlanabilir.. sadece fırın ocak davlumbaz yaparsın ankastre olarak.. ama eğer kirada oturacaksanız cnm bence ankastreye o kadar para vermeye değmez.. nacizane kendi fikrimi söyledim tabii ki..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…