canım evli bır bayan olarak deneyımımı paylasayım..kesınlıkle korkmazın celık tencerelerını tavsıye etmem..ben de butun celıklerımı korkmazdan aldım duduklusu de dahıl..sadece on yedı aydır kullanmama ve elde yıkamama ragmen berbat bır hal aldılar..ben de adına markasna guvenerek gayet emın bıseklde almstım ama görsen hıc yenı gelın tenceresı demezsın babanemın tencerelerı gıbı oldular..renklerı bıle degstı resmen..karacadan teflonlarımı almstım su cıceklı tencerelerden teflon kısımları guzel de alt kısımları zamanla atesten dolayı karardı ıslı bır görünüm aldı celıklerı nasıl bılemıyorm..ama celıklernde baska markaları denemenı sıddetle tavsye ederm cunku aynı dertten korkmazda bır arkdsm daha dertlı benm gıbı..ben pısmanm acıkcası hısar ya da jumbo..pahalı ama cıddı kalıtesı en azından alternatflere de bakablrsn tabı..su tencrelerde set olaylarna cok kanmamk lazım..fıyat cazıp ama kötu cıkınca da komplesı gıdıyor..kaldıkı cezvelerı caydanlıklarn sapları hep oynamaya basladı habıre vıda sıkmak gerekıyor bır de o var..klava:
sımdı dıkkat ettım de benım set senın resmını koydugunun tıpkısınn aynısı canım..bılgıne..
ya bu kadar kötü yorum beklemıyordum çok teşekkürler cnm almıycam KORKMAZ kARACANIN çiçekli teflon seti bende de var daha kullanmadım umarım kararmaz altları...hisar a bakcam mecbur paraya kıyıpkafamçokkarıştı
120 ytl, kol ütüleme aparatıyla birlikte :a015 herkesin basiretinin bağlandığı bi an oluyo demekki
Canım Huzur Giyim Mağazaları varya onların çeyiz ve ev dekor bölümü var orada buldum işte. Bilfiğim kadarıyla huzur her yerde var.Ben Anadolu Yakasındakibe gittim canım (Altunizade)
canım bu bardaklarının aynısını dün carrefour da gördüm...
hatta aaa ne kadar ilginçmiş dedim aldım elime inceledim. ortaya ucuzluk reyonuna koymuşlardı. sonra 2 takım çay setim var diye bıraktım. birde bana çok su bardağını andırdı sanki çay çabuk soğuyacak. ama altındaki tabak olayı çok şık haklısın... yerimseniben şimdi işin asıl ilginç tarafına geliyorum fiyatı 5 lira falandı... ya yanlış yazmışlar kuzum yada sen yanlış görmüşsün.. kesinlikle 50 lira falan değil hayatım emin olll :1hug: a.s.
ayrıca şu tuzluğada bayıldım ama bulamam sanırım
evet buzdolabına koy bi şişe su soğusun işte. bunun tek güzel yanı tek düğmeye basarak buz gibi bi bardak suyun olması.ama gerek yok bencede
kızlar hiç alakasız ama bu puanları nasıl yükselıyo bız bırımıze mı puan verıyoruzz
bu zeytinliğim, bernardo dan aldım cokacimcoook
Esse ye bende uğradım dün. Orjinal şeyler var gerçekten hele ki benim gibi mutfağını metal ve çelik ürünlerle kombine edecekler için çok güzel şeyler var. Ama birazcık pahalı.Arsimacım dediğin bardaklardan esse de bende görüm ama hoşuma gitmediği için fiyatına bile bakmadım. Çay tabakları kırmızı kavanoz kapağına benziyordu ya :1rolleyes:
kimse bişi yazmamış KORKMAZ markası hakkında kullanan duyan yok mu kızlar yaa:çok üzgünüm:
bugün aldım bunları gamyoncuiremsu
kızlar size bişey danışmak istiyorum, daha taşınacağımız ev belli değil ama biz beyaz eşyaları ufak ufak alalım diyoruz nişanlımla. Çamaşır mk. ile başlıcaz. sizce buzdolabını da alsak ileride sorun olur mu? mutfaktaki yeri açısından? dolap boyutları aşağı yukarı aynı mıdır? diğerleri için acele etmek istemiyorum, mutfak ankastre olabilir diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?