ya cnm pardon kodları değişmıs ben yanlış olanı yolladım çok pardon
bıden patronda gelınce cıkmak zorunda kaldım duzeltemedım özellıkler o deıl ınox benımkıde
kızlar bernardo sıtesı yenılenıyormuş ben ıst avrupa yakasında en yakın olanına bakmak ıstedım ama bakamadım var mı bılen
kale center da var capacıty de var ben capacıty den aldım 6 ay önce çatal kasık takımı ve kahvaltı setını 6 aydır yenıleyemedıler sıteyı
saol cnm kale center haznedardamıydı:uhm: neyse bulmak kolay zaten oraya gıtcektım hanı gecen gunkı porselen baharatlık ve kırmızı ekmek sepetı baharatlıklar vardı ya takım onlara bakmaya ohh kolay olck desene:1rolleyes:
Evettt kızlar sonunda siparişlerim geldi....
Hemen sizlerle paylaşıyorum fotolarını.. hepsi birer harikaa cuk diye oldu üstümede...
Kızlar bunların hepsini sadece 107 liraya aldım... Sunsetin online sitesinden. müthiç bir indirim varr.. bakmanızı tavsiye ederim. Pijamalar tanesi 89 liradan 20 liraya düşmüş. elbise ve gecelikde ona keza.... tam benlikler vallahi.. umarım beğenirsiniz....
Hemen sizlerle paylaşıyorum fotolarını.. hepsi birer harikaa cuk diye oldu üstümede...
Kızlar bunların hepsini sadece 107 liraya aldım... Sunsetin online sitesinden. müthiç bir indirim varr.. bakmanızı tavsiye ederim. Pijamalar tanesi 89 liradan 20 liraya düşmüş. elbise ve gecelikde ona keza.... tam benlikler vallahi.. umarım beğenirsiniz....
ayy çok güzellerrr...şu pembe elbiseye bayıldımmmm...güle güle giy..kargo ücreti ne kadar canım..?
bucuözge çok ciciler bunlar.. şimdi ben de baktım sunsetin sitesine çok uygun cidden fiyatlar yarı yarıya düşmüş.. bizim burda sunsetin mağazası var bi orda bakim bunlara yakından..
Bunlar süpermis ya bagildim vallah gulle gulle eskit :1hug:
burcucum hepsi birbirinden güzel:CüvCüv:
ayrıca sana yakıştığından da adım gibi eminim
güzel günlerde kullan bitanem:asigim::1hug:
burcuözge gerçekten senın zevkınle uyuyor benım zevkım
çok güzel aldıkların ben mağazasına bi uğrayayım yerinde görüp alim beğendiğim modelde sıyah kalmamış ınternet sitesınde...
burcu ağlamak istiyorum hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan canım
bende istiyorum ya ama artık bişe almamam lazım param yok
bittim ben bittim
ama çokta güzeller yemeğimi yiyip siteyi bi inceliyim ben en iyisi
ba-yıl-dım :) sitenin adresini özelden verirmisin_? bi de internetten alışveriş yapmadım daha önce güvenli bi site mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?