Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya cnm pardon kodları değişmıs ben yanlış olanı yolladım çok pardon
bıden patronda gelınce cıkmak zorunda kaldım duzeltemedım özellıkler o deıl ınox benımkıde

AYNISI O ZAMAN normalde fıyatı 1.308 çamasır makınasını aldıgım bayıı ıle görüştüm nakıtte 1.000 yapıyorlar ne kadar fark edıyor değil mi

evt cnm cok fark edıyo bızımkısı tanıdık sorun hıc yasamadık ıstedığımız fıyat yanında hedıyede aldım
sen herseyı nakıt aldın sanırsm en güzelı ama benım acelem olmadığı için takstle aldım yavas yavas öderım dıe
hayrlı olsun sanada cnm

kızlar bernardo sıtesı yenılenıyormuş ben ıst avrupa yakasında en yakın olanına bakmak ıstedım ama bakamadım var mı bılen

kızlar bernardo sıtesı yenılenıyormuş ben ıst avrupa yakasında en yakın olanına bakmak ıstedım ama bakamadım var mı bılen

kale center da var capacıty de var ben capacıty den aldım 6 ay önce çatal kasık takımı ve kahvaltı setını 6 aydır yenıleyemedıler sıteyı

kale center da var capacıty de var ben capacıty den aldım 6 ay önce çatal kasık takımı ve kahvaltı setını 6 aydır yenıleyemedıler sıteyı

saol cnm kale center haznedardamıydı:uhm: neyse bulmak kolay zaten oraya gıtcektım hanı gecen gunkı porselen baharatlık ve kırmızı ekmek sepetı baharatlıklar vardı ya takım onlara bakmaya ohh kolay olck desene:1rolleyes:

kale center güngörende canım her markanın outlet i var ve fiyatlar çok uygun pazar gunlerı fena kalabalıklaelaelaelaelae

bu arada sadece çamaşır makınasını nakıt alabıldım diğer esyalarımı kredı kartına taksıtle alıyorum biz arkadaşlarla gun e gırmıstık ayda 100 ytl 11 kısı sıra bana geldıgınde 1000 günden 300 küsürde elımde vardı süper oldu:teytey:

tavsıye ederım gercekten gun yapmak çok karlı pesın fıyatına taksıtle almıs gıbı oldum ben sımdı subatta yıne başlıcaz ay da 100 ytl veya yarım altın olarak onunla da nısankaydirigubbakcemile5 masraflarımı yapıcam 8 subatta nısanım var takım alcam pasta yaptırcam yüzük alcam çok çalışmak gerek çok

Bunlar süpermis ya bagildim vallah gulle gulle eskit :1hug:

ayy çok güzellerrr...şu pembe elbiseye bayıldımmmm...güle güle giy..kargo ücreti ne kadar canım..?

bucuözge çok ciciler bunlar.. şimdi ben de baktım sunsetin sitesine çok uygun cidden fiyatlar yarı yarıya düşmüş.. bizim burda sunsetin mağazası var bi orda bakim bunlara yakından..

burcucum hepsi birbirinden güzel:CüvCüv:
ayrıca sana yakıştığından da adım gibi eminim
güzel günlerde kullan bitanem:asigim::1hug:

ayy çok güzellerrr...şu pembe elbiseye bayıldımmmm...güle güle giy..kargo ücreti ne kadar canım..?

canikom kargo ücretsiz... a.s zaten cazip kılan taraflarından biride oydu. bilmem hatırlarmısınız geçen gün aldığım ten markalı mayoda kargosu ücretsizdi.. :dance:

bucuözge çok ciciler bunlar.. şimdi ben de baktım sunsetin sitesine çok uygun cidden fiyatlar yarı yarıya düşmüş.. bizim burda sunsetin mağazası var bi orda bakim bunlara yakından..

evet canım hepsi yazlık ürün olduğundan kışın indirim olmuş. artı insanlar pijama gibi şeyleri netten üstüme olmaz diye rizokolu diye almak istemiyor ya nette uygun tutuyorlar fiyatları. aldıklarımın içinden sadece beyaz elbise biraz fazla iç belli ediyor. ev elbisesi diye almıştım zaten. belki plajda da giyerim diyordum ama çok iç belli ediyor... diğerleri resimde görünende daha bile güzel:teytey:

Bunlar süpermis ya bagildim vallah gulle gulle eskit :1hug:

canım çok teşekkür ederim Şeniz
burcucum hepsi birbirinden güzel:CüvCüv:
ayrıca sana yakıştığından da adım gibi eminim
güzel günlerde kullan bitanem:asigim::1hug:

teşekkür ederim canikom...
hepsi canlı canlı capcanlı:roflol: tm benlik yani bakalım inşallah kocişte beğenir üstümde

burcuözge gerçekten senın zevkınle uyuyor benım zevkım
çok güzel aldıkların ben mağazasına bi uğrayayım yerinde görüp alim beğendiğim modelde sıyah kalmamış ınternet sitesınde...

burcuözge gerçekten senın zevkınle uyuyor benım zevkım
çok güzel aldıkların ben mağazasına bi uğrayayım yerinde görüp alim beğendiğim modelde sıyah kalmamış ınternet sitesınde...

ben tavsiye ederim canım dokularıda mükemmel... a.s
bir daha ki ayda başkalarından alıcam koydum sepete maaşı beklesinler :roflol:
zevklerimizinde benzemesine sevindim canımmŞeniz

ba-yıl-dım :) sitenin adresini özelden verirmisin_? bi de internetten alışveriş yapmadım daha önce güvenli bi site mi?

burcu ağlamak istiyorum hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan canım
bende istiyorum ya ama artık bişe almamam lazım param yok
bittim ben bittim
ama çokta güzeller yemeğimi yiyip siteyi bi inceliyim ben en iyisi

burcu ağlamak istiyorum hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan canım
bende istiyorum ya ama artık bişe almamam lazım param yok
bittim ben bittim
ama çokta güzeller yemeğimi yiyip siteyi bi inceliyim ben en iyisi

ayy canım yaaaa:1hug: en çok beğendiğinden alabilirsin kuzum yaa hepsi 20 şer lira nerdeyse... kargoda ücretsizzŞeniz
birde senin için bir dahaki gidişimde iyice bakıcam canım olmadı ben alır yollarım sana carfurdan o bardakları.. ama bir kaç hafta sonra falanda olabilir uzak çünkü carfur bize:1hug:

burcu ya çatlatmak mı istiyosun sen benisenağlama
çok güzeller tatlım güle güle kullan

ba-yıl-dım :) sitenin adresini özelden verirmisin_? bi de internetten alışveriş yapmadım daha önce güvenli bi site mi?

evet tatlım güvenli bir site...
ayrıca çokk hızlı br alışveriş oldu perşembe çarşamba sipariş ettim cuma elimdeydi.
siteyi yazıcam özelden şimdi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…