evet tatlım güvenli bir site...
ayrıca çokk hızlı br alışveriş oldu perşembe çarşamba sipariş ettim cuma elimdeydi.
siteyi yazıcam özelden şimdi Şeniz
Evettt kızlar sonunda siparişlerim geldi....
Hemen sizlerle paylaşıyorum fotolarını.. hepsi birer harikaa cuk diye oldu üstümede...
Kızlar bunların hepsini sadece 107 liraya aldım... Sunsetin online sitesinden. müthiç bir indirim varr.. bakmanızı tavsiye ederim. Pijamalar tanesi 89 liradan 20 liraya düşmüş. elbise ve gecelikde ona keza.... tam benlikler vallahi.. umarım beğenirsiniz....
burcu ya çatlatmak mı istiyosun sen benisenağlama
çok güzeller tatlım güle güle kullan
Evettt kızlar sonunda siparişlerim geldi....
Hemen sizlerle paylaşıyorum fotolarını.. hepsi birer harikaa cuk diye oldu üstümede...
Kızlar bunların hepsini sadece 107 liraya aldım... Sunsetin online sitesinden. müthiç bir indirim varr.. bakmanızı tavsiye ederim. Pijamalar tanesi 89 liradan 20 liraya düşmüş. elbise ve gecelikde ona keza.... tam benlikler vallahi.. umarım beğenirsiniz....
ayy canım yaaaa:1hug: en çok beğendiğinden alabilirsin kuzum yaa hepsi 20 şer lira nerdeyse... kargoda ücretsizzŞeniz
birde senin için bir dahaki gidişimde iyice bakıcam canım olmadı ben alır yollarım sana carfurdan o bardakları.. ama bir kaç hafta sonra falanda olabilir uzak çünkü carfur bize:1hug:
evet tatlım güvenli bir site...
ayrıca çokk hızlı br alışveriş oldu perşembe çarşamba sipariş ettim cuma elimdeydi.
siteyi yazıcam özelden şimdi Şeniz
ayy yok hayatım kimseyi çatlatmak istemiyorumm :teselli:
sadece uygun aldım sizlerlede paylaşayım istedim..
belki çinizde eksik olan vardır arıyordur haberdar olsun diye...
mesela geçen bir arkadaş burda üçlü baharat seti almıştı gittim aradım taradım izmiti buldum:roflol: onuda eklerim yakında fotosunu çekeyim... :roflol:
bende bende bende isterem tatlışımŞeniz
burcu cok güzel seyler almıssın bayıldım walla adresini bende istiyorum canım
canım aldıkların çok güzel. allah güle güle giymek nasip etsin. Bişey sorucam ürünler ne kadar zamanda elinde oldu.
canikolar yazdım adresi geldi dimi bir sorun yok Şeniz
canikolar yazdım adresi geldi dimi bir sorun yok Şeniz
canım çarşamba sipariş verdim cuma elimdeydi.... a.s
teşekkür ederim bu aradaaaaŞeniz
canım süperler çok beğendim
iyi günlerde kullan.
ben kendime 1 tane almak istiyorum ama kac beden almalıyım
normalde 38 bedenim m yıkanınca darlaşır çeker mi ki
40 mı alayım ?
sen beden ölçünü nasıl tutturdun.
birde penyeler genelde yıkanınca çekiyor
teşekkür ederim canım:1hug:
ilgin için teşekkür ederim. diğer eklediğin çeyiz resimlerinide takip ediyorum.:dance: hepsi çok güzeller.
tatlişim özel mesaj trafiğim yıkılıyor :roflol: ondan biraz geç oldu kusura bakma balım.
vallahi ben çekme mekme payı üşünmedim direk aldım... :roflol:
ama kaliteli markaların çekeceğini sanmam. zaten pijama dediğin hafif bol olur. ben M beden almadım L aldım ki rahat rahat yatayım diye çekersede bişiy olmaz...
zaten gecelik olan pembiş kendden bol... br dahaki ayda devam edicem gözüme kestirdiğim bir kaç model daha var:sm_cool:
bende adres istiyommmmmmm lütfennnnnnn
Burcuözgecim pijamalarına bayıldımmmmmmmmm çok şirinler iyi günlerde kullan cnm
canım normalde kaç beden giyiyorsun ki L aldın bende ona göre alayım :1ninca:
ay ben çok fena bişe oldum sende ne görsem bitiyorum ve onu alıyorum
kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?