saç makyaj faktörü var burada :)
evet aldım
hatırlıyorsun dimi öyle dediğim zamanlrı :1shok:
ayy aslında üzerime basa basa geçti o 3 ay ama gel görki geçti işte..
yavan bir 3 ayda olsun kavuşma vakti geldiiii :sm_cool:
aşığım uleynnnn:asigim:
yaaa öff ben o sıra cevap yazıyordum kaçırdım işte göremedim :çok üzgünüm: ağlıyım mı şimdii senağlama
arsima arsima duy sesimizi...
işte bu burcuyla lahananaın ayak sesleri...
aman ne uydu ne uydualkisalkisalkis
ben de ben deeee :dance:
Glcnnn geçmiş olsun. Başka bir doktara daha gitsen iyi olur.
Arsima bende göremedimmm......
kıslar uzun zmandır yoktum ve biraz daha aranızda olamıcam geçmişi okuyamadım aldıgınız alacagınız güzel ciciler şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın Şeniz
H O Ş B U L D U M Kızlarr :dilcikar:
Bende dün eklediğim perdelerimi ayakkabımı göstermicemm sizee :dilcikar:
aaa gülpembe yaşıyo musun yaaaa, nerelerdesin
hadi ağlayalımm 1 2 3 senağlamasenağlamasenağlamaBENDE FİYAT ÇIKARIYORDUM GEL BEARBER AĞLAYALIM:çok üzgünüm:
burcucummm hadi bakalım gözün aydınn saatler kala zaman su gibi aksın inş. en güzellll an uzun süreden beri birbirinizi görmemek sarılmamak o ilk karşılaşmadaki yaşanan duygular hiç bişeyde yok özlemek özlenmek çok güzel yaa senağlama bak şimdi aklımaa geldi okurken beklee okul bitti askerliği beklee ama o ilk kavuşmalar gerçekten çok güzel Allah kimseyi ayırmasınn Şeniz
arsima arsima duy sesimizi...
işte bu burcuyla lahananaın ayak sesleri...
aman ne uydu ne uydualkisalkisalkis
Kimse geldiğimi bile farketmedii senağlama Siz beni çeyizlerim için mi seviyosunuzz senağlama senağlama senağlama
kolay gelsin gülpembecim ama özletme kendini.
arsi ben işyerinde merdivenleri kullanmaya başladım. sabahları yeşil çay içiyorum. mısır patlatması, çekirdek vs., cola'yı bıraktım. bakalım
oyy ben yerim seni elma şekerimmmmŞenizŞenizŞeniz
emi, bence mor olmaz ama sarı yada yeşil olabilir sanki.
ama yinede benim fikrim aynı, ahşap jaluziler kafferengi mutfak dolaplarına ve halına çoook yakışır.
Fikir olsun sadece
kafferengi mutfak dolapları+ kafferengi halılar+ ahşap masa sandalye+ahşap kavonozlar+ ahşap ekmeklik+ahşap ıvır zıvır mutfak eşyaları bide hasırdan kafferengi çekmecelik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?