Arsima aldıklarını iyi günlerde güzel yuvanda mutlu mutlu kullan inş.
GLCN cnm çok geçmiş olsun.Kızlarında sölediği gibi hemen bitirme herşeyi başka doktorlarada görün..Allah en kısa zamanda şifa versin..Dualarımız seninle a.s.
yerm ben seni bekledm ama gelmedin :1hug:ballişkom benimmm ..beni de merak edermiş oy oy kıyamam:CüvCüv: ya sayfa acıkta kalmış bende pc nin basından kalkmıştım ..davetiyeni gordum kuşumm cok ciiciiiii ve cokta uygun..simdik soliver bakayım bana..
nereden aldın...internet adresi varmı...biz daha karaa veremedik ucuz birsey istiyorum sonuçta saklamıyoo cogu kimse..
evet tümmm sevenler kavuşsunnnnnnn:sm_cool:Günaydın kızlar betacım benim davetiyem değil sadece beğendiğim bişiydi onu paylaşmak istedim seninde perdelerin hayırlı olsun güzel günlerde inşlh evi gösteren perdelerdir zaten unutma eminin çokta güzel olmuştur burcuuuuu allah kavuştursun kuzum inşlh tez zamanda az kaldı bu hafta geçsinki biran önce öbür hafta benim aşkım askerden gelsin allahın izniyle sağ salim çok heyecan var 5 aydır kokusunu duyamıyosun gözlerine bakamıyosun ama sabır sabır sabır az kaldı pnr sen aklıma geliyosun hemen seninde şafak azaldı inşlh
BURCU az kaldı askına kavusmana 2 gun sonramı gelcek]
canım inşallah yaa:teselli: gönlüne göre bir iş bulursun :teselli:komşu kötuyum manevı anlmda yıkıntıdayım yaa RABBIM bana bıan önce hayrlı bı iş nasıp etsın bıktım yaa
ahh kıyamam canım arkidişim. :teselli:
sabret canım beniiim çoook az kalmış vuslata. Şeniz
utandım şimdi kendimden, biz işimiz, oturduğumuz yer dolayısıyla her gün birlikteyiz, Allah ayırmasın kimseyi sewdiğinden beklemek çok zor olsa gerek. :
günaydııınnnnnnlarr herkeseee minnoşlarım
bu arada bizde nişanlımla aramızda karar aldık askerliği beklemiyoruz kızlar aallahda kısmet ederse 2011 yazında düğünü düşünyüoruz..eşyalarıda ekimde abisinin düğünü var o bitsin hemen almaya başlıycazki borçlar bitsinn
ay bende güya yakın bi zamanmış gibi haber veriyorum 2011 düğün yapcaz diye-tatlicadiarzu-
ve cicişlerimcanımm cicişlerin çok güzelll :1hug:
allahım hepsini can sağlığıyla kullanmayı nasip etsinn :1hug:a.s.
Şeniz
Mersin Pine Park&Mia Resort şaaahanee bi yer. ben balayında gidemedim ama kesin bi kere gitmek istiyorum.
bu anlattığın beni çocukluğuma götürdü. benim babam tır şöförüydü emekli şimci. sürekli yurtdışında olurdu. bi fransa, bi almanya, bi ispanya, yunanistan, iran, bulgaristan gezerdi tırla. yani çocukken çok nadir gördüm babamı. nerdeyse bizi yapmış gitmiş :roflol:
ve uzun aradan sonra yolculuktan dönerdi, saç sakal birbirine karışmış şekilde. daha küçük yaşlarımda annemin anlattığına göre babamı öyle görünce tanımaz ağlarmışım. hatta bi keresinde kapıyı ben açmışım ve anneeeeeeeeeeee bi amca geldi diye avaz avaz ağlamaya başlamışım. nese şeyi dicektim. babam gelirdi her seferinde tırın o bangır bangır kornasına dooooooooooaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye basar bütün sokağa geldiğini belli ederdi. biz hemen cama koşar anneeeeeeeeeee babam geldiiiiiiiiiii anne babam geldiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırırdık. babam yukarı çıkardı.
ve biz babaaaaaaaaaaaaaaaa diye bavullara atlardık önce ne almış gelirken bize diye:roflol: :roflol: ay ne salakmışız ya da çocukmuşuz işte. babam da her seferinde eşoleşşekler bak yine bavullara atladılar. hiç babayı öpmek yok derdi. ay duygulandım ağlıcam bennn senağlama senağlama
hayatımcım verdiğin oteli inceliycem hemen yerimseniben
biliyormusun seninle hayat hikayelerimiz aynı kuzum yerimseniben
benim babamda inşaat müteaahitiydi. biz babamı 2 3 ayda bir görürdük.
neyse bir seferinde senin dediğin gibi babam saçı sakalı karışmış br halde geldi.
ben kapıyı açtım. açmamla kapamam bir oldu.
Annneeeeeee dilenci var kapıda napimm....:roflol:
aynen eşşoğuleşek babamın lafıydı:roflol: aç benim kızz baban demez mii:roflol::roflol::roflol:
anlıycağın bizde babaya hasret bir çocukluk geçirmiştik.
umarım benim çocuklarım öyle olmaz :1rolleyes:
bence krem rengi en uygunu
herkesler gördümü silem mi
canımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuşsun
bayıldım valla
:roflol: onu ittemiyorum bunu ittemiyorum kuzum hangi renk yapcan o zman?kızlar birde size ne soracağım
mutfak takımlarınızı nasıl yapıyorsunuz
ben dantel sardırmayacağım
spor bişey olsun istiyorum ama
dolaplar kahverengi halıyıda kahve krem tonlarında alıcam hol ile aynı olsun diyorum şöyle taş desenliler varya
fayanslar açık kahve-bej gibi
ama örtüleri kahve ada krem istemiyorum
arzum çay makinem var lila ama
lila da istemiyorum
nasıl yapıcam
perde yerine jaluzi yaptırıcam
amaaaaaa krem istemiyorum:çok üzgünüm:
başka renk olmaz mı:çok üzgünüm:
Arsima maşallahh sana..çok cicisin bak nikah elbiseni denemiştim bende peçe de az daha kına elbisem oluyodu kaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuşsun
bayıldım valla
canımm cicişlerin çok güzelll :1hug:
allahım hepsini can sağlığıyla kullanmayı nasip etsinn :1hug:a.s.
amaaaaaa krem istemiyorum:çok üzgünüm:
başka renk olmaz mı:çok üzgünüm:
elibiseni yesinler arsimam gördüm canım ben elma şekeri çok yakışmışsınız.
maşallah nazar değmesin arsimam, cok güzel olmussun
elibiseni yesinler arsimam gördüm canım ben elma şekeri çok yakışmışsınız.
:roflol: onu ittemiyorum bunu ittemiyorum kuzum hangi renk yapcan o zman?
:roflol: onu ittemiyorum bunu ittemiyorum kuzum hangi renk yapcan o zman?
mutfak takımından kastın ne tam bilmiyorum ama bence dolaplar kahve - halıyıda kahve taşlı olanlardan düşünüyorsan çok renk seçeneği kalmıyor canım.
Perdeyi ahşap jaluzi, ahşap bi ekmeklik, yine ahşap baharat takımlarıda süpper olur bence. Örtüde krem olmalı bu durumda. Çoook şirin olur ama.
Yook illa renkli olsun dersen, kahveye yakışan turuncu olabilir ama yinede hangi rengi seçersen seç çiğ kalır gibi , tabi yine sen bilirsin .
hayatım
hni şu peçete-masa örtüsü-buzdolabı örtüsü filan fişman:1closedeyes:
arsi sen bu reside öbürkünden çok daha farklısın. burda daha büyük gösteriosun. bi de kilo mu aldın sennaniknanik
YİNE BEN GELDİM
gülcincim çok geçmiş olsunn diyorum sanhiç korkma inş hiç bişi çıkmaz
böcüğüm bu arada sen işden falanmı çıktın ben bişimi kaçırdım..inş iş bulurum falan dmeişsinde:1shok:
burcuşummm seninde gözün aydın serhatın geliyo..kız 3 ay göremiycem diyodun geçtimi 3 ay...valla zaman geçiyo aslındada bek:1shok:leyene zor
buyrun kızlar
alıntı etmiyin
yaaa öff ben o sıra cevap yazıyordum kaçırdım işte göremedim :çok üzgünüm: ağlıyım mı şimdii senağlama
hatırlıyorsun dimi öyle dediğim zamanlrı :1shok:
ayy aslında üzerime basa basa geçti o 3 ay ama gel görki geçti işte..
yavan bir 3 ayda olsun kavuşma vakti geldiiii :sm_cool:
aşığım uleynnnn:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?