Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gülüümmm tsk ederim,

yerm ben seni bekledm ama gelmedin :1hug:
kuzum ben sedef davetiyenin internet sitesinde beğendim.ebru serisinde bu davetiye. fiyatları yanında yazıyor zaten. sonra aşkım mail attı. bayiniz yokmu burda diye. oda her matbaada var sedef davetiye olarak sorun diye maile cevap geldi. yerimseniben kendi sitesinde 20 tl. fiyatı. 15 tlde baskı ücreti alıyorlar her yerde. işte bizim bastırdığımız yerr 100 tanesini 25 tl ve verdi bize. biz 200 adet aldık 50 liraya hallettik bu işi yerimseniben
evet tümmm sevenler kavuşsunnnnnnn:sm_cool:

BURCU az kaldı askına kavusmana 2 gun sonramı gelcek]

canikom cumartesi sabahı 10 civarında aşkıma kavuşmuş olurum allahın izniyle :1rolleyes:

komşu kötuyum manevı anlmda yıkıntıdayım yaa RABBIM bana bıan önce hayrlı bı iş nasıp etsın bıktım yaa
canım inşallah yaa:teselli: gönlüne göre bir iş bulursun :teselli:
canikom cumartesi sabahı 10 civarında aşkıma kavuşmuş olurum allahın izniyle

amin kuzucuğum :Saruboceq:
gerçekten hasretlik zor.. ama bir o kadarda güzel. özlemek bile keyifli yeşil gözlümü :1rolleyes:
oy kurban olurum onu verenee :asigim:

ilahi tobii:roflol:
olsun kız karar vermek başarmanın yarısıdır :enbuyukkk:

:roflol: onu ittemiyorum bunu ittemiyorum kuzum hangi renk yapcan o zman?
mutfak takımından kastın ne tam bilmiyorum ama bence dolaplar kahve - halıyıda kahve taşlı olanlardan düşünüyorsan çok renk seçeneği kalmıyor canım.
Perdeyi ahşap jaluzi, ahşap bi ekmeklik, yine ahşap baharat takımlarıda süpper olur bence. Örtüde krem olmalı bu durumda. Çoook şirin olur ama.
Yook illa renkli olsun dersen, kahveye yakışan turuncu olabilir ama yinede hangi rengi seçersen seç çiğ kalır gibi , tabi yine sen bilirsin .

YİNE BEN GELDİM

gülcincim çok geçmiş olsunn diyorum sanhiç korkma inş hiç bişi çıkmaz

böcüğüm bu arada sen işden falanmı çıktın ben bişimi kaçırdım..inş iş bulurum falan dmeişsinde:1shok:

burcuşummm seninde gözün aydın serhatın geliyo..kız 3 ay göremiycem diyodun geçtimi 3 ay...valla zaman geçiyo aslındada bek:1shok:leyene zor

Arsima maşallahh sana..çok cicisin bak nikah elbiseni denemiştim bende peçe de az daha kına elbisem oluyodu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5
niye vazgeçtin
ben ikisinide peçeden aldım
pembe tek kalmıştı :) ve çok uygundu

canımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuşsun
bayıldım valla

saol kuzum

canımm cicişlerin çok güzelll :1hug:
allahım hepsini can sağlığıyla kullanmayı nasip etsinn :1hug:a.s.

Şeniz
hasretliğini çok iyi anlıyorm ben :teselli:

amaaaaaa krem istemiyorum:çok üzgünüm:
başka renk olmaz mı:çok üzgünüm:

denemek lazım

elibiseni yesinler arsimam gördüm canım ben elma şekeri çok yakışmışsınız.

şimdi jalüzi metal olacak canım
yeşil-yada sarı- yada morrrrrrr olmamı?gamyoncuiremsu

hayatım
hni şu peçete-masa örtüsü-buzdolabı örtüsü filan fişman:1closedeyes:

hmm anladım... ben dolap içlerine örtü koymıcam. benim mutfağım mor oldu hihoyyyt

arsi sen bu reside öbürkünden çok daha farklısın. burda daha büyük gösteriosun. bi de kilo mu aldın sennaniknanik

hatırlıyorsun dimi öyle dediğim zamanlrı :1shok:
ayy aslında üzerime basa basa geçti o 3 ay ama gel görki geçti işte..
yavan bir 3 ayda olsun kavuşma vakti geldiiii :sm_cool:
aşığım uleynnnn:asigim:

hatırlıyorsun dimi öyle dediğim zamanlrı :1shok:
ayy aslında üzerime basa basa geçti o 3 ay ama gel görki geçti işte..
yavan bir 3 ayda olsun kavuşma vakti geldiiii :sm_cool:
aşığım uleynnnn:asigim:

burcucummm hadi bakalım gözün aydınn saatler kala zaman su gibi aksın inş. en güzellll an uzun süreden beri birbirinizi görmemek sarılmamak o ilk karşılaşmadaki yaşanan duygular hiç bişeyde yok özlemek özlenmek çok güzel yaa senağlama bak şimdi aklımaa geldi okurken beklee okul bitti askerliği beklee ama o ilk kavuşmalar gerçekten çok güzel Allah kimseyi ayırmasınn Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…