Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyy sinay bide nehirinkileri bulabildim.mandilinim seninkiler nerde kuzum ?

Sinay herşeyin bi harika hele şu hasır sepet mandal sepeti çamaşır selesi hangi birini sayim hepsi çok güzel
Nehirim sende hepsini güle güel kullan.o blendırdan bende çok istiyodum ama mafeles biraz tuzlu kaçtı inşallah artık başka zamana

günaydın yeni gelen arkadaslarr
pınar askerin yarın gelecek dimi

Kızlar dün bir arkadaş Tülcü adresi verecekti Avrupa yakasında Kimdii??? Bana adres telefon verebilirmii??

böcük çok güzelmişsin maşllahh allah şansını bahtını açık etsin tez zamanda bir koca nasip etsin inş:)
amın dıycem amasız öle dua ettıkce esnaflar ustume gelıykaydirigubbakcemile3
maşallah böcugum süper olmuş etegın aldıgın papuçları ıı gunlerde kullan

böcük ısLıkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
hepsi senınmi yavyummm:jeyyar::jeyyar:
mandilin çok şeker güle güle kullan
cok tsk
BÖCÜK babet mini bacak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

cok mersı

sinaycım bendeee ılk defa gordum gule gule kullannn ..kız mandal sepetını yesınlerr senıınn ne cici öylehihoyyyt

tobi esmanın balkonu daha süper orda daha cok dedıkodu yapıozz :jeyyar:

arsıma saol cnm
mandalın kesme şeysını ı gunlerde kullan cnm
tobı ya stresten cnm sakın olun hele

teşekkür ederim canımŞeniz herkes sepetlere takıldı hakkat bu alışverişimde sepetler üstüne oldu hep kaydirigubbakcemile3daha güzellerini sen al inş.
sinaycım bendeee ılk defa gordum gule gule kullannn ..kız mandal sepetını yesınlerr senıınn ne cici öylehihoyyyt

teşekkür ederim nihalcim:1hug: herkes mandal sepetime bayıldı ayyy bende böyle beğenildikçe daha çok beğendim :1rolleyes:

inanmıyom düğünüme 1 ay 14 gün ???:1shok: buket kuzum siz ev buldunuz mu??ne olacak nan bizim bu halimiz-tatlicadiarzu- eşya var ev yok :roflol::roflol::roflol:Arsimada daha bulamadı herhal fisfisfis

inanmıyom düğünüme 1 ay 14 gün ???:1shok: buket kuzum siz ev buldunuz mu??ne olacak nan bizim bu halimiz-tatlicadiarzu- eşya var ev yok :roflol::roflol::roflol:Arsimada daha bulamadı herhal fisfisfis

benimde 1 ay 2 gün kaldı
eşya yarım yamalak var
ev var ama yok :roflol:
oy ben nedem nasıl edem :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…