Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın yeni gelen arkadaslarr
pınar askerin yarın gelecek dimi

buket ben dun bılıyorumyuzden yazdım gozun aydın diye
yarınmı mi
böcük niye böle yaptım-tatlicadiarzu- ayakkabıya degılgozum bacaklara takıldı ya ondan

Günaydın çeyizcilerim...

pıtırcık, güzel gecelerde kullan canım

böcüğüm, güle güle kullan cicilerini. bej ayakkabıyı çok beğendim, 15 lira mı demiştin hemde ahh ahhh nerde Ankarada da olsa alsam.
kısss fotonu ekliyorsun hemide bensizz, çabik bidahaa bekliyorum.

m.sewdam, ellerine sağlık hamarat arkidişim. kışın kocişinle örtünürsünüz sıcacık :)

gülçin, kaynanacığının terliğini yeni cicilerini güle güle kullan. Şort çok pahalıymış ama çookda ciciymiş. Bebeğin bence en çok yatakodasına yakışır.

burciş gelmiş ama kaçmış hemen :)

çeyiz yokmu kimsede yawwwww.benim foto makine olsa koycam tüm çeyizleri çünküm koli yapcakız artık hepcini :)

canım havluların çok güzel allah hayırla kullandırsın inşallah... :1hug:

Teşekkür ederim canım Şeniz
kızlar bu da benim 1 haftada bitirdiğim örtüm

Çok güzel canım, iyi günlerde kullan a.s.
balayı için haftasonu aldığım askılım ve minicik şortum

Canım aldıkların çok güzelmiş ohhh be yaz geliyor delikafadulden

çeyiz yokmu kimsede yawwwww.benim foto makine olsa koycam tüm çeyizleri çünküm koli yapcakız artık hepcini :)

Bugün yeni çeyizlerle gelebilirim. Birazdan çıkıcam, önce nişanlımla kavga edicem sonra alışveriş yapcam :roflol:

Günaydın kızlar 2 li aylara düştüm çok mutluyum :) bugun beğendiğim gelinliğin kırık beyazı gelicekmiş gidip bakıcam ay inş güzeldir ya.
Böcük kız maşllahın var tüm resmini koyda yüzünüde görek :)

oveg albumlerde var cnmresımlerım saol tatlım
sulfat cok ssaol cnm hersey sızın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…