ay iğrenç miyim ne , onlar hepimizin falan, :))) hani alıcaz ya senden de o bakımdan öyle dedim, ayyy toparlayamdım, neyse susiyim ben en iyisi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok görmedim ekle bakalım :)
:
bende arsima karalahana pashmina bktt ugurböceği eccu tubiş esmy sinay dimples burcuyu hatırlıyorum ama çimlerin üzerinde resmi olan kimdi yaa bizden biri ama kimdi -tatlicadiarzu- kırmızı badi vardı galiba
ay iğrenç miyim ne , onlar hepimizin falan, :))) hani alıcaz ya senden de o bakımdan öyle dedim, ayyy toparlayamdım, neyse susiyim ben en iyisi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende arsima karalahana pashmina bktt ugurböceği eccu tubiş esmy sinay dimples burcuyu hatırlıyorum ama çimlerin üzerinde resmi olan kimdi yaa bizden biri ama kimdi -tatlicadiarzu- kırmızı badi vardı galiba
ekledım gel profıleme gel
mucck :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim demek hepimizin demek
esmacım, o mesele şöyle ki, şimdi nasıl anlatayım, ayy utandım ben[QUO
ben anlamadım gasoline
o kırmızlı rsmı ben gormedım ama kırmızıysa sulfattırrr kaydirigubbakcemile2
dün sosyete pazarına gittim ordan buldum esmacım kaydirigubbakcemile3len kızlara bak nerden buluyonuz yok eldıven yok bıber ıcı cıkaran bişey
hepsı cok cıcı
basıyazmalı kız 1250 hee vayy +8 bılzk ıyı kız asıretemı gıdıyonnn
hayırlı olsun güzelim
bende aldım bu bardaklardan güle güle kullanalımkaydirigubbakcemile5teşekkürler canım.satıcı bayan çok iyi anlantı valla yoksa aklımda yoktu almak..
vee renkli bardak ve kaselerden aldım..
ImageShack® - Gallery
iyi oymalar :roflol:
yok böcük değildi zayıftı çimlerin üzerinde oturuyodu sulfat mıydıki bilmem ki hatırlayamadım( betaydı sanki yaa
simcik esmycim nişan fotomu koydum ya gasolinin belden yukarım hoşuna gitmiş :)) onun biraz minikmiş ödünç verirmisin dedi balayından dönene dek ben de tabiki lafımı olur dedim öyle işte bilmem anlatabildimmi :))
baktınmıııı
pınar gördm
p_nrr cnm ne tatlısın maşallah :)
arsima ve pınarrr ikinizinde maşallahı var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?