ne biliyim burdaki avatrlar falan aslında hiç alaka yok ama nedense hep ilk siz gözüme çarpıyorsunuz
birisi mesela iş yerinde pc başında koymuştu resim o ikinizdn birimiydi...
belkide gördüm resimlerinizi ben unuttum.
model bu
[/URL][/IMG]
http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
http://www.kadinlarkulubu.com/beyaz-esya/280705-gazzella-320-utu.html
Kızlar kendiniz yada çevrenizde kullanan varsa fikirleriniz bekliorum almayı düşünüyorumda...
ahanda bugun aldıklarım
sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)
kaydirigubbakcemile3
kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:
glcnn ne guzel siir oöyleee
lahana kacmıyon gozunden eklıyorum
bek guzel cıkmamıs resımde ama ben sevıyom
[
650 mı neydi alırken biz fiyatı
oturma odasına koyduk yarım köşe ve 2li şeklinde karşısında da tv ünitesi aldık istikbalden 660 TL.
aslında tv ünitesini yaptıracaktık hatta modeli de eklemiştim ama yaptıracağımız kişi tanıdık olmasına rağmen 1800 dedi.biz oraya 600-700 TL lik bişey düşünüyorduk o yüzden istikbalden almaya karar verdik bi de 82 ekran LCD alıcaz oraya ilerde sinema sistemi de alırız:)
beğenmene sevindim canım.
bu da benim setim
kızlar dün ne aldım bakıınnn çok pratik bişi 2 liraya aldım :roflol:
ahanda oldu :)) nişanlım ile aramızda kayınvaldem aramıza gecti bende öyle poz verdim :))
ne biliyim burdaki avatrlar falan aslında hiç alaka yok ama nedense hep ilk siz gözüme çarpıyorsunuz
birisi mesela iş yerinde pc başında koymuştu resim o ikinizdn birimiydi...
belkide gördüm resimlerinizi ben unuttum.
kız o bendim kimsyle karıştırmaa kaydirigubbakcemile2 sositososito
kız o bendim kimsyle karıştırmaa kaydirigubbakcemile2 sositososito
lahanacım , arsima fotosunu koymuştu ama o mu bilmem.
ben hiç koymadım fotomu, çünkim iş yerinde hiç yok :icecream:
arsima gititği bir düğünmü nişanmıydı böle nişanlısıyla resimlerini eklemişti değil mi?elbiselerine bakmıştık...
ay iyice battım ben
pia_35, güle güle kullan bende pilav pişiriciyi alan olurmu diye merak ediyordum :)
blackquenn saol canım(adını yanlış yazmış olabilirim canım kusura bakma:)
teşekkürler canım.satıcı bayan çok iyi anlantı valla yoksa aklımda yoktu almak..
vee renkli bardak ve kaselerden aldım..
ImageShack® - Gallery
hepsi çok cici güle güle kullan güzelim
cnm bence herşeyi bir kenara bırak phılıps azur serisi kesinlikle tavisye ederim kullananlar çok memnun pişman olmazsın
Teşekkür ederim canım fiyatını biliomusun peki azur'un....
]
lahanacım , arsima fotosunu koymuştu ama o mu bilmem.
ben hiç koymadım fotomu, çünkim iş yerinde hiç yok :icecream:
Evet bende istemiştim fotonu görmek ....
bugün pilav pişirici aldım çeyizim için..aranızda kullanan varmı? herşeyimi tefalden aldığım için bunda indirim yaptılar..fiyatı 100 tl
Resmi göremiorum merak ettim bunu da yapmışlar vay bee, güle güle kullan canım
ay paşima değil mi sendin o .şimdi mesleğinede bakınca.unutmayayım mühendis bu resim demiştim ama erken bunama olduğum için...
böle yukardan gibiydi resmin değil mi?
Evet canım hatta beyaz tişörtüm vardı taa kendisiyim, şaka dedim sana kızlardan arsimayı burcuyu, böcüğü, gamzeyi, esra' yı hatırlıyorum
sen resim mi koyduun? kaçırdık demek ki , tüh-tatlicadiarzu-
bu arada resimlerin görüntülemekle alakalı bende de sıkıntı var, ben de benim int.bağlantımda sorun var zannettim.
bir de, Pashminam, bu ikizle alakalı, bildiğin bir formül varsa bana da söyle demişsin ya, yok bitanem ya ya , olsa keşke, gerçi ben ne zaman söylesem , ayıpsın aşkım ben halledicem diyo deli :roflol::roflol::roflol: valla şimdiye kadar 40 kere söylemişimdir heralde ikiz olsun bi kerede kurtulayım diye, inşallah kabul olur dualarım :))
Gasoline valla bende istiyom ikiz olsun aynı anda büyürler, benim aşkımın teyzesinin ikizleri var ama aşkım senin bünye kaldırmaz ikizleri dioo.
İnş. allah gönlüne göre versin canım seninde
o zman ben
arsimayı
esmayı
azrayı
pashmina
esra karadenizi
dimplesi
burcuyu
he bide eccuyu biliyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?