Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın..
herbişileriniz çok güzel hele o deterjanlık çok orjinal arsimaalkisalkisalkis

burada birileri bir kek karıştırma şeysinden bahsediyordu ya pahalı alamam şimdi diyordu işte o fırsatciyizda var
baya da alan var incelemek isterseniz bir girin bakın dedim

Arçelik K-1460 Çok Amaçlı Standlı Mikser
GENEL ÖZELLıKLER

Hız ayar sayısı : 5
Yoğurma ve Çırpma Aparatları : Var
Hand Blender Aparatı : Var
Stand : Var
Turbo fonksiyonu : Var

ÜRÜN DETAYLARI

Fişli Kablo
Çırpıcılar
Yoğurucu Spiraller
Karıştırıcı
Plastik kab
Spatula
Karıştırma kabı

Ürün Arçelik A.Ş. Tarafından 2 Yıl Garantilidir

fiyat şuan 129 da son 10 kişi kalmış 109 a düşmesi için normalde 200 lira civarında aklında olanlar var diye hatırlıyordum ondan görmüşken koyayım dedim

sulfatı bekliyorum ben de portmantosunu merak ettim.
arsima hepsi çok güzel deterjan kutun ne kadar güzel olmuş öyle.ablan çok becerikliymiş çok kıskanıyorum öyle insanları beceriksiz olduğum için:)

bende merak ettim hoşik silmiş :)
sağol kuzum maşallah de ablama nazara gelmesin
dün akşam konuşuyoruz
annem benim bişileri hazırlıo ablam dio bundan varmı benim fln
annem dio evet tugba yapmıştı ondan yapmıştı bundan yapmıştı fln
sonra ablamın bana yaptıklarına baktık sadece deterjan kutusu :roflol:

arsi iyi günlerde kullan canım ccilerini...

sağol canım

Günaydın kızlara.s.
Geçmişe şöle bi göz attım sulfatım aynanı gördüm çok şıkmış portmantonu kaçırmışım :çok üzgünüm:Böcüğüm gri ayakkabı ve çantan harika bu yıl gri çok moda olcak bende geçen hafta kız kardeşime alıp yolladım daha Afyondan telefon açmış ablaa herkes gri ayakkabı çanta giyiyor burda lütfeen bana da al:Saruboceq: diye o kadar alınacak eşyamın içinde gittim ona masraf yaptım abla yüreği işte dayanmıyor Şeniz sende güle güle kullan çok yakışmış :lepi: Arsimacım deterjan kutunu, limon sıkacağını, elma dilimleyicini, kına örtünü ve mumlarını çok beğendim güle güle kullan canım
diğer kaçırdığım arkadaşlar sizlerde kusura bakmayın sayfalar o kadar ilerlemiş ki tek tek bakamıyorum :sm_confused:

Bu arada dün akşam Büşra(hayat87)gelmiş bir türlü yakalayamadım onu fotolarıma yorum yapıp kaçmış Büşra duy sesimiiiii gel artık yaaa merak ediyoruz nasıl geçti düğün dernek ????

:roflol::roflol::roflol:

sulfat ben göremedim portmantonuuu
en çok merak edenlerden biriydimmm tekrardan ekler misin benim için canım?

Evet canım senin merak ettiğini biliyorum konuşmuştuk baya eklicem birazdan tekrar silemk üzere kaydirigubbakcemile3

yerimseniben ayna çook yakışmış, zaten şıktı takınca dahada bi güzel olmuş canım.

Teşekkür ederim canım Şeniz
DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3

Güzel güzel sıksın kaydirigubbakcemile3

Bide buna benzer bişey ama benimki çiçekli çok şirin

Bunu da iyi günlerde kullan
a.s.
SULFAT BKT ALDIKLARINI Z GULE GULE KULLANIN

Sağol esmacım a.s.

evet canım takıldıktan sonra daha da çok beğendim, havasını değiştirdi banyonun. Hadi sen de al kaydirigubbakcemile5

Ayyy biz daha bi buluşamadık hemşomla belki kahve içeceğimiz günler de gelir
sulfatcım aynanda cok yakışmış :asigim:

Sağol baberkocum Şeniz

yıldızlı bıçaklarım
[COLOR]

Arsi deterjan kutun süpermiş bana ne ben de istiyorum :dilcikar: Hepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullan Şeniz

kızzzzzzz hayatım gel hadi
bak 24 gün kaldı :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:

:roflol::roflol::roflol: Çıldırtma kızı sen de :roflol:

sulfatcım benı gormek ıstersen profılıme gel bu ara aynan çok gusel

Gece baktım ben profiline kaydirigubbakcemile3 Maşallah çok güzelsin Ayna için de teşekkür ederim a.s.

sulfatı bekliyorum ben de portmantosunu merak ettim.

Geldim geldim
kaydirigubbakcemile3

bende merak ettim hoşik silmiş :)

:mymeka:

sulfat gelmiş:)

:1ninca:

Sulfat çok güzel olmuş.
Nişanlımda şimdi mobilyacıda bizim takımlarda bitmek üzere sadece pelesenk ve lake kaplamaları kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…