canım çok süper olmus rengı herseyı tek kelımeyle harıka
Sulfat çok güzel olmuş.
Nişanlımda şimdi mobilyacıda bizim takımlarda bitmek üzere sadece pelesenk ve lake kaplamaları kalmış.
waww çok güzel ne kadar tutmuştu hepsi canım?
bi de şu sağdaki dolaplı yerin ölçüsü kaç?
sulfat çook hoş olmuş, renkleride cücelmiş. özellikle kulpları harika.
sulfat, dolabın güzel olmuş anahtarlık fikride :lepi:
wala çok hoş olmuş benim bile içime sindi hani :)
Sulfattt canııımm süper görünüyor tam yerleşmiş halinide görmek nasip olsun çok modern olmuş anahtarlıkta iyi fikir valla :1rolleyes:
kızlar dün ne aldım bakıınnn çok pratik bişi 2 liraya aldım :roflol:
ben de istiyoruuumm :çok üzgünüm:
ben o konuda babama çekmişim, hiç yook, sivilce gibikaydirigubbakcemile3
pia_35, güle güle kullan bende pilav pişiriciyi alan olurmu diye merak ediyordum :)
teşekkürler canım.satıcı bayan çok iyi anlantı valla yoksa aklımda yoktu almak..
vee renkli bardak ve kaselerden aldım..
ImageShack® - Gallery
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay alemsiniz kızlar benim de okadar büyük değilki ama zayıf olduğum için biraz duruyolar :))
üzgünüm artık, söylemiş bulundun, yırtamazsın, onlar artık hepimizin :)))))))
simcik esmycim nişan fotomu koydum ya gasolinin belden yukarım hoşuna gitmiş :)) onun biraz minikmiş ödünç verirmisin dedi balayından dönene dek ben de tabiki lafımı olur dedim öyle işte bilmem anlatabildimmi :))
Evimizde bugün bi sürü iş hallettik hazır okullar bugün de tatilken. Daha önce yaptığım temizlik boşa gitti. Toz toprak içinde kaldı her yer. Tüm kornişler takıldı tavandan toz yağdı resmen. Her iki banyonun havluluk, duş içine köşe raf, tuvaletlik vs. monte edildi. Ebeveyn banyosunun aynası takıldı çok cicoş oldu :asigim: Ve en önemlisi portmantomuz monte edildi. Aşkımla tam içimize sindiği gibi oldu :dance:
şiriineee Şeniz Ayakkabılarınla çantan çok cici olmuşunn hee yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Gelen hemen kitaplığı alsın kaçsınn yeterli diyosun kaydirigubbakcemile3 walla çok beğendimm adam işinin ehliymiş yerimseniben
yaa benim mutfak dolaplarım olmasaydı kesin bu tonlarda yaptırırdım :dilcikar: ama benim dolaplar mavi mavi kaydirigubbakcemile3 Bunada şükür dimi :Saruboceq:
Bende bugün abiyemi aldım bide kadınla tartıştık.Üçkağıtcı kıyafetimin kol kısmını yapıcaktı almış parçaları koymuş poşete ee siz dikersinizz bide saç çiceği vericekti uyduruktan kayduruktan iğrenç bi güll :1shok: Az kalsın o sinirle kıyafeti geri verip çıkıcaktık zar zor iş yaptırdık..
Kına için ayakkabı beğendimm çok beğendimm hemdee :asigim:
Platform topuk lame rengi ve önü sırf taş onları alıcam kapora verdik nişanlımla gidip alıcaz bakalım
Bide kınada takıcağım bujiteri set aldım.birde bileklik.
bi davetiyem,nikah şekerlerim,damatlık ve nişanlımın kınada giyeceği kıyafetler kaldı.Ve gelin tacım kaldıı
hihoyyyt
DÜN HA BUNDAN ALDIM kaydirigubbakcemile3
SULFAT BKT ALDIKLARINI Z GULE GULE KULLANIN
KIZLAR MEŞHUR OLDUM G ELINBASIMI YAPTIRDIGIM KUAFOR BENI SİTEYE KOYMUŞŞŞ
BUNIUDA BANA KKDAN BI KIZ GORUP HABER VERDI kaydirigubbakcemile3
hayatım gelsınde resımlerı yuklesın merak ettık yaa
kızzzzzzz hayatım gel hadi
bak 24 gün kaldı :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:
Arsimacım deterjan kutunu, limon sıkacağını, elma dilimleyicini, kına örtünü ve mumlarını çok beğendim güle güle kullan canım diğer kaçırdığım arkadaşlar sizlerde kusura bakmayın sayfalar o kadar ilerlemiş ki tek tek bakamıyorum :sm_confused:
evet canım takıldıktan sonra daha da çok beğendim, havasını değiştirdi banyonun. Hadi sen de al kaydirigubbakcemile5
Arsi deterjan kutun süpermiş bana ne ben de istiyorum :dilcikar: Hepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullan Şeniz
.................
arsima, cicilerini iyi günlerde kullan.
Brcncvk86 baktın mı canım, sileyim mi?
Kızlar bugun bizde kan verdik p.tesi sonuçları alıcaz bakalım aman iştende izin almak zor oluyor.nişanlımdan 3 tüp aldılar bende dedimki bende 3 tüp kan çıkmazki dedim senden okadar almıcazki dedi hemşire sevindim 1,5 tüp kan aldılar. geçmişi okuyamadan yazdım ama hoş görün herkesin aldıkları varsa iyi günlerde olsun
kızlar dün tam makinayı açtım expried batries falan fişmekan yazdı makina kapandı. ilk aklıma gelen Allahhhh kızlar azıma s................ oldu yeminle :roflol: :roflol:
arsi ya seninkileri altın yapmıştım çıkmamış alla allaklava:
bıçakların çok güzelmiş, deterjan kutusuna yazık değil mi o ya?
arsi kaç gün kaldı canım kaç gün kaç gün:mymeka:
Kapaklar parlak mebran galiba?
sulfatçım bende görseydim toprağım ya
ya sulfat portu kaçırdım ben :çok üzgünüm: güle güle kullan canım hepsini aynan çok şık
kızlar dün tam makinayı açtım expried batries falan fişmekan yazdı makina kapandı. ilk aklıma gelen Allahhhh kızlar azıma s................ oldu yeminle :roflol: :roflol:
alıcammmm alkisalkisalkis
sağol kuzu örüp yollim mi delikafadulden
yine göremedim
sulfattttttttttttttttttttttttt
bidaha ekle kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?