Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınlarrr
ovegcim hayırlı olsun gelinliğn çok hoş

saol cnmcım hihoyyyt
Günaydın kızlar,

güle güle kullan.

saol cnm evet haklsın dik duralım aslında dik dururum ama modeli en çok belli eden resim buydu o yüzden bunu k oydum:) kaydirigubbakcemile2

kızlar ya kdv inidirimi bitiyor haziranda.biz hala beyaz eşya mobilya almadık.ev belli olmadan uymaz eve diye alamıyoruz.ev tutsak fazladan 2 ay kira ödeyeceğiz napıcaz bilmiyorum.eşyaları pahalı pahalı alıcaz

pıtırcık noldu bakim?

baberko, kalitesinden hiiç şüphem yok bende çok düüşnüdüm ama nedense ben bi türlü sewemedim onun şeklini. başkasınıda almadım daha :)

günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir

sende amma meşhur oldun Esmacım türban modelin sitelerde gelinliğin vitrinlerde :1rolleyes: vaay bee benim gelinliğimi ben giyince kimseye vermesinler yaa yaksınlar :mymeka:

oveg aslında beyaz eşyaların evle uyumu pek mühim değil bence.
sadece ankastre olup olmaması sorun yaratabilir onda da zaten bayiler daha sonra teslimden önce değişim yapabiliyorlar. Bence indirimi kaçırmadan alın.

ya benim eski sevgilimle düzelme durumumuz vardı yaa,artık yok(( iki arada bi deredeyim yaa çok kötüyüm,şöle çok uzak bi yere gidip hiç gelmemek istiom((

kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((

sende amma meşhur oldun Esmacım türban modelin sitelerde gelinliğin vitrinlerde :1rolleyes: vaay bee benim gelinliğimi ben giyince kimseye vermesinler yaa yaksınlar :mymeka:

pıtırcık ne oldu
siany meshurluktan degıl kız kiralık gelınlıklerin kaderi bu
ama nıyeyse tuhaf oldm kımse almaz umarımmdelikafadulden

Allah yardımcın olsun pıtırcık
ama neden iki derede bi arada kaldın anlamadım
umarım herşey yoluna girer

ovegcim biz alıcaktık beyaz esya ama vazgectik kdv indirim filan yalan kaç ay önce bakmıştık nişanlımla sonra bide indirm olduğu an gidip bakmıştık ama hiç bi değişiklik yoktu. biz almıcaz nişanlım diyoki şimdi para biriktirelim nakit para olunca zaten indiricekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…