Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayırlı cumalar kıslarrrr :1hug:

er_ca davetiyen ve takımların cok güzel kıskandım valla :dilcikar:

mor_çilek yatak odası takımı cok güzelmiş doğrusu bende merak ettim fiyatını birde hangi firmaya ait?yerimseniben

[QUOTE
bu da şekil olrak hoşuma gidiyo, korkmaz ama nasıldır bilemiyorum tabi..

[/COLOR][/B][/QUOTE]

şeker kız o alıntı yaptığın benim çaycı henüz kullanmadm ama görünüsü hos kullanışlı duruyor, ya bunu al ya arceliğin porselen demlikli altı üstü beyaz olanını...

e ben nerdeyim kızfisfisfis
18 Temmuzkaydirigubbakcemile2

günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)
aşkım bi yatak bi tv ve battaniye esliğinde dün gece orda kalmaya başladı,
bugün beyaz eşyalar teslim edilecet inşallah,
haftasonu da mobilya işini kesinleştiricez :)

hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

Eeee daha yeni gelmiştin kaydirigubbakcemile3

napim aşkı memnu vardı :)

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

davetiyen ve bardakları hayırlı olsun güle güle dağıt ve gle güle kullan :)
yemek takımınıda en kısa sürede alman dileğiyle

günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)

gözün aydın şeker
oh ne güzel herşey yoluna giriyor
müstakbelin niye orada kaldıki hihoyyyt

hayırılısı olsun böcük :Saruboceq:

aynısından aldım tüm takım ama havlusunu almadım güle güle kullan canımyerimseniben tümünü ne kadara aldın??perdesinide aldın mı??:uhm:
teşekkür ederim zeysbŞeniz bukette halletti ev işini çeyizciler bir bir evleniyor artık
oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışın
blackqueen beğenmene sevindim cnm :)
buda 50 adet olacak yakın arkadaşlara dağıtacağım davetyem.Eğlenceli buldum almasam içimde kalırdı.:)

davetiyende çok şirinmiş güle güle dağıtın a.s.

Bu arada sabah posta kutusunda Metro'nun broşürü vardı içini karıştırıyorum baya iyi şeyler var günlük yemek takımı almayan arkadaşlar güral porselenin siyah beyaz çiçekli 24 parça takımı 50 lira kaçırmayın derim birde geçenlerde bi arkadaşta soruyordu kaliteli ütü masası ve kurutmalık viledanın baya iyi fiyat almayan almayı düşünen arkadaşlar için tarattımŞeniz (3 yıl garantili üstelik)

hatırladım canım hatta ona küsülürmüymüş falan demiştik..
sen yine en iyisini yapmışsın boşwer artık üstüne gitme birazda o anlasın senin iyimserliğine karşı yaptığını. yine pişkinlik yapıp küs kalmaya dewam ederse de bırak küs kalsın. nişanlın bile boşwer diyorsa hiiiç takma kafana, görmezden gel onu. :teselli:

keşke siz önceden biz düğün gecesi döneceğiz biletlerimizi ayarladık diye baskı yapsaymışsınız almazlardı belkide. Ama bence onlar sizin o gece o evde kalmalarında çook istekliler. yatak odası takımı almışlar sadece sizin için, sadece bi gece için.
Artık bundan sonra onu iade etme şansları da yoksa artık çok üsteleme bi gecelik kalıp hemen dönersiniz evinze. Dert etme bunu, sen nişanlınla konuş anlat içindekileri bak nasıl rahatlatacak seni eminim. :1hug:

Mandilin peçete halkaların ve oveg davetiyen çok güzelllllllllllllllllll.başka cici bulamadım varmııydı ???

Şeniz canım benim teşekkür ederim.

annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:

ahh yaaa inşallh hayırlısıyla annenle babanı haca gider bu yıl dur bakalım belki yedek listeden gidebilirler. :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun.

hayırlı olsun canım, pamuk prensesten fahada cici olursun inşallh.
içine sinmişse ne mutlu sana boşwer gerisini.

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/moda-haberleri/278296-kalca-tisortu.html[/url]
şuna bakınnn

sayfa açılmıyor canım ne vardı? CADIARZU

güle güle kullan cici takımlardan birisini almışsın.

dawetiyenizde çok cici olmuş, güle güle dağııtın. kırızı yimek takımıda farklı duruyor. yerimseniben

günaydın kısçeler a.s.
nastasia banyo takımını çok beğendim
ankaradan aldın sanırım tam olarak nerden aldın kuzum ?

aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...

teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

esmy ünlü bir arkadaşı olması ne güzelmiş insanın.Şeniz.resimlerin hoş olmuş canım arzu daalkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...

BASIYAAZMALIKIZ kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
FMK SADECE TURKIYEYE GELDIGNDE KALCAKSAN BOSVER BENCEDE SENENDE KACGUN GELCEN FSTK
BÖCÜK GECÇMİŞ OLSN VE INSS AILENE HAC CIKAR
MANDİLİN :tomato::dance:

Günaydın Kızlarrrr. Geçmişe bakayın önce kimler neler almış neler yapmış. Aldıklarınızı güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…