- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dedilerevkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-
Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dedilerevkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-
Ben geldiiimmmm!!!
Esmacım dün gece beşik mi salladın :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm afeırnbırsuru ıs yapmısısn eksıkler bıtmezkı evlenıncede bıtmıor
hadı kızlar ben kaar
ALLAH ızınverırse pzteıgorusuruzzz
tabi aşkitom birbirimize destek oluruz:asigim:
sen yaptığın yemektan sevabına bi kapta bize getirirsin:smiley-cool::roflol:
inşallah bitanem Rabbim nasip ederde buluşabiliriz:asigim:
bende mı ankarada ya gelın gtsem ne
bı kap yemek gelır bıde temıslık işini sımdıden halletık sayarımkaydirigubbakcemile3
Ben geldiiimmmm!!!
Esmacım dün gece beşik mi salladın :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
olur hayrlı haberlerı beklıyom
bıraz rutbelı bı memurr olsun:jeyyar:
sıze yakın olsunkı ev işlerınde yardım edek bırbırımızekaydirigubbakcemile3
h.b. canım evet zor oldu ama buldum -tatlicadiarzu-sağolasın a.s.h geldın cnm
hayrlı olsun sonunda buldun ama delikafadulden
cnm afeırnbırsuru ıs yapmısısn eksıkler bıtmezkı evlenıncede bıtmıor
hadı kızlar ben kaar
ALLAH ızınverırse pzteıgorusuruzzz
ev işini hallettik ya ona seviniyorum en çok gerisi olur gider buketcim senin işler ne alemde??anam okurken gözlerim pörtlediii :1shok: işimiz zor walla
:jeyyar::jeyyar:
oh ne güzel
biçok şey yoluna giriyor
bende istiyorum böle eve yerleşim fln :)
:roflol::roflol::roflol:
iyi tatiller :jeyyar:
canımsağlıkocağına gidiyosun kanını veriyosun 2 yada 3 gün sonra sonuçlanıyor ordan belediyenin verdiği kağıt resim yapıştırılıp imzalanıyo onla belediyeye geliyorsun gün alıyosun
biz hemen ertesi gün sonçları aldık, zaten sonuç kağıdı yok verilen o formda matbu bi yazı var, hani evlenmelerine engel yoktur gibisinden,eğer olumsuz bir kanı varsa orayı dolduruyorlar,
ertesi gün sabah 11 de sonuçlarımızı aldık belediyeye gittik,
orda bi imza attık bi de gün aldıksositososito
tamam canım:)ama ne renk düşünüosun sen açık renkler aldım haftasonu bi kaç deneme yapıcam,aldım herşeyi,silikon tabancası bilem buldum:))Minikcimin anneside saolsun sofra takimimi ve pecetelerim yapiyor sende pecete halkalarimi yaparsan masa ile ilgili bir eksigim kalmiycak insallah. a.s.
sanada yaparımmm
ilk ben demiştim ama :dilcikar:
hadi bakalım:))gule gule bakalım resım cek haa delikafadulden
pıtırcık sen yap koy resmı beğenırsem alırm
mınık ederım cnm kkdakı tum kızceler ıcın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?