Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende onu merak ediyordum nasıl temizliyo kendini acaba CADIARZU

canım fırın yemekleri pişerken oluşan buharın içerisinde yağ felanda oluşuyormuş ve ayrıyeten birde sulu fırın yemeklerinde yan yüzeylere-sırta ve tavana sıçramalar oluyormuş. bunları temizleme sistemi olan yüzeylerde fırın boş çalıştırılıp soğuduktan sonra o yüzeyler o kalıntıları tabana döküyorlarmış. sadece o tabandan kalıntıları almak gerekiyor o kadar. yan yüzeyleri sırtı ve tavanı silmeye gerek kalmıyor böylelikle uzun süre kullanılsa da fırın içerisinde koku olmuyor

süpermiş.... ben böyle ince işlerde çok titizim zaten bende böyle bişey alırım herhalde
güle güle kullan canım resimleri varsa ekleyebilir misin

süpermiş.... ben böyle ince işlerde çok titizim zaten bende böyle bişey alırım herhalde
güle güle kullan canım resimleri varsa ekleyebilir misin

evet canım sonuçta uzun ömürlü kullanılması gereken cihazlar. ben eşyaya değil eşya bana hizmet etmeli

ekliyorum canım fotoları hemen

evet canım eklemiştim ama minik görmemiş o yüzden tekrar ekledim. 5 gözlü ocak her zaman kullanışlı ama işte önemli olan mutfak yer olması. sonuçta 4 gözlülerden büyük duruyor. daha güzelleri senin olsun canım:1hug:

çokkk güzeller canımm üyü günlerde kullan inşallahh

ocağa özellikle bayıldımmmmmmmmmmmm

buz dolabınıda bugün reklamlarda gördüm

çokkk güzeller canımm üyü günlerde kullan inşallahh

ocağa özellikle bayıldımmmmmmmmmmmm

buz dolabınıda bugün reklamlarda gördüm

amin inşallah canım. sağolasın.
evet ya bizim ürünler çıkıyor reklamlara bizden izin bile almıyor eşyalarımız laelaelaelaelae

bosch başka bir reklamında da çamaşır ve bulaşık mak. çıkıyor

demek doğru hatırlıyomuşum :) evet canım ev ve mutfak önemli, biz evi henüz alamadığımız için de beyaz eşya konusunda ne alacağımız nasıl yapacağımız belli değil, bakıyorum şimdilik sadece ama senin bu beyaz eşya grubunu seviyorum ben :) Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin size:Saruboceq: güzel dileğin için de teşekkür ederim şeker:1hug:

hmmm anladım canım ev belli olmadan eşyaya karar vermek imkansız zaten. senin düğün tarihin belli mi peki canım ? tşk ederim canım.amin inşallah. bende bu ve diğer eşyalarımı kullanmak için sabırsızlanıyorum.:asigim: baktıkça heyecanım katlanıyor ya allahım mutlulukla huzurla kullandırsın inşallah...

Böcük edirne çok güzel.Enez e gitmiştim yıllar önce yani saros körfezine muhteşem bi yer hep aklımdadır denizi tertemiz balıklar görünür dalga yok kumsal süper gece hava serin rahat uyursun akdeniz gibi değil... Uzaklara gitmeyin istanbuldakileeeeerrrrr ben olsam edirneye giderdim .DSİ nin kampı vardı orda sonradan bi yer almış geceliği 50 lira falan balayı yapılmaz ama haftasonları falan kaçılabilir kaydirigubbakcemile

bırazdan selımıye gıdıp dua etcem hepımız ııcn
hava ınanılmaz guzel
bazı yerleer gıttık ama tam bılmyom resımlerı yukluycem albumden bakarsınız cok öptum

günaydın herkese
(şuan benden başka kimseyok ama -tatlicadiarzu-)

senin de zamanın azaldı benden önce yerleşirsin sen :1rolleyes:

yok kısçem benim muhtemelen düğün sonrasına kalacak gbi görünüyor
ama ben artık üzülmicem napalım ksmet böyleymiş
bugüne kadar bu işte ne doğru gittiki buda doğru olsun

sanada yaparımmm

sözmüüüü :1closedeyes:

kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...

Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım

gez bakalım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…