bende onu merak ediyordum nasıl temizliyo kendini acaba CADIARZU
canım fırın yemekleri pişerken oluşan buharın içerisinde yağ felanda oluşuyormuş ve ayrıyeten birde sulu fırın yemeklerinde yan yüzeylere-sırta ve tavana sıçramalar oluyormuş. bunları temizleme sistemi olan yüzeylerde fırın boş çalıştırılıp soğuduktan sonra o yüzeyler o kalıntıları tabana döküyorlarmış. sadece o tabandan kalıntıları almak gerekiyor o kadar. yan yüzeyleri sırtı ve tavanı silmeye gerek kalmıyorböylelikle uzun süre kullanılsa da fırın içerisinde koku olmuyor
süpermiş.... ben böyle ince işlerde çok titizim zaten bende böyle bişey alırım herhalde
güle güle kullan canım resimleri varsa ekleyebilir misin
müebbetsevdam, daha önce de eklemiştin dimi bunları sen? ocağına o zamanda bayılmıştım zaten. bizim aile kalabalık ya o yüzden böyle 5 gözlü görünce dibim düşmüştü, bi de bosch olunca :))
Müebbet bayıldım canım hepsine güle güel kullan inşallah
müebbetsevdam, daha önce de eklemiştin dimi bunları sen? ocağına o zamanda bayılmıştım zaten. bizim aile kalabalık ya o yüzden böyle 5 gözlü görünce dibim düşmüştü, bi de bosch olunca :))
inşallah güzelim.Roselin canım çok teşekkür ederim.sende aldığın herşeyi güle güle kullanırsın inşallah canım:1hug:
çokkk güzeller canımm üyü günlerde kullan inşallahh
ocağa özellikle bayıldımmmmmmmmmmmm
buz dolabınıda bugün reklamlarda gördüm
evet canım eklemiştim ama minik görmemiş o yüzden tekrar ekledim. 5 gözlü ocak her zaman kullanışlı ama işte önemli olan mutfak yer olması. sonuçta 4 gözlülerden büyük duruyor. daha güzelleri senin olsun canım:1hug:
demek doğru hatırlıyomuşum :) evet canım ev ve mutfak önemli, biz evi henüz alamadığımız için de beyaz eşya konusunda ne alacağımız nasıl yapacağımız belli değil, bakıyorum şimdilik sadece ama senin bu beyaz eşya grubunu seviyorum ben :) Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin size:Saruboceq: güzel dileğin için de teşekkür ederim şeker:1hug:
senin de zamanın azaldı benden önce yerleşirsin sen :1rolleyes:
sanada yaparımmm
kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...
suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?