Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben o evin içine yerleşmedikten sonra
o evi temiz ve düzenli olarak gözlerimle görmedikçe inanamıyorum
çünkü o kadar aksklık olduki artık böğğğğ oldum :)

ARSİMA en kötü ihtimalle detaylı yerleştiremesenizde kabaca oturtabilceksiniz eşylarını yetişcek yanii yatağınzda uyursunuz siiiiiz kaydirigubbakcemile2 :içelim:

kızlar bencede ev güzelmiş değilmiş cartmış curtmuuşş...önemli olan otel gibi kullandığın bi ortam değilde sıcacık bir yuva olması

mandilinin, ayakkabılarını atlamışım canım. değişik güzelmiş güle güle giyi. bencede yukarı doğru bağlama rahatsız olursun bilekten bağla.
mandilinn akabına bayıldım kuşum süperr kızlarındda dediği gibi bilekten bağla hemde hafif eteğini kaldırınca gözükür

sorulurmu hiç
çok ciciler iyi günlerde giy
bağlamalarını sıkı yap acılıpta düşmeyesin kuzum Şeniz

tubis, arsima, buket Şeniz
teşekkür ederim a.s.

anneeeeeeee bu neeeeee kocaman olmus nası kucultcem ben bunları yaaaa senağlama senağlama

tubiş bencede ikinci güzel ama alt kısmı ipli rahat olurmu ki

walla okunuda fikir veremem hiçöyle bikini giyebilecek bir fiziğim olmadı.

kızlar ben anlamadım belkısın koyduğu resim neymiş :uhm:

denemeydi buketcim, kendimi topiğin en zekisiilan ediyorum deneme olduğunu anladım delikafadulden

blks, birazcık büyük olmuş fotolar ama cicilerin hayırlı olsun.

ben de burayı deneme tahtası yaptım iice.ben gıdım baska bı yerde deniimmm en iisii -tatlicadiarzu-

ben o evin içine yerleşmedikten sonra
o evi temiz ve düzenli olarak gözlerimle görmedikçe inanamıyorum
çünkü o kadar aksklık olduki artık böğğğğ oldum :)

kızlar bencede ev güzelmiş değilmiş cartmış curtmuuşş...önemli olan otel gibi kullandığın bi ortam değilde sıcacık bir yuva olması

kesinlikle ki arkadaşımada yürekten katılaraktan kocaman öpücüklerimi sunuyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…