Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima benim kürdanım var :teytey:
o filmin repliği aynen şöyleee hee benim babam çok zengin alacak bana fıstığı binicem sırtına vurucam kırrbacı vurucam kırbacı (ay al o kırbacı... diyesi gelio insanın)

üzerine de şu sözleri yazdırdık..:)

hayatımızın en doğru kararını verip ikimizde EVET dedik. ve şimdi düğün zamanı hayatımızın bu en en güzel ve anlamlı gününe sizleri de bekliyoruz.:)
bu bize gelen evde ki

bu da sitede ki resmi.. üzerindeki gül her renk yapılabiliyormuş ben pembe ve beyaz istedim.
fiyatta 500 adet 300 lira

mandalinim saolll bu arada gelinlik ayakkabını gördüm mükemmelll kaça aldınnheman süle banaaa ben platform topuklu gördümde 90lira dedilerrrr

kızlar bu bikiniler nasıl sizce?

ıkısıde cok guzel
valla mı böcük kaydirigubbakcemile3 o benım deneme yanılma yontemımın bı parçasıydı hihoyyyt
:mymeka:
ilahi böcük :roflol::roflol::roflol: evden bahsedilince öyle sandın demek

ya valla hatta dedımkı bahceye bak be:1shok:ben bu eve 1500 verrım ama dedım sonra pashmınaya yolluycaktı bu kız nerden aldı dıye dusunurken acıklama gelmış

bende kürdan varda mobilya yok :teytey:

vah vah kafamçokkarıştı
ne zaman bakıcan canım

tubiş arsıma ve pıtırcık tesekkur ederım kızlar

rica ederim şeker

istedğin kürdan olsun koliyle alırımm

Şeniz dşünceli arkadaşım ya sağol Şeniz

ver adresini ben yollucam sana hemde kendime aldıımı kaydirigubbakcemile3

olmaz gözün kalır sonra kürdanlar boğazıma dizilir şeytan fln doldurur kaydirigubbakcemile3

üzerine de şu sözleri yazdırdık..:)

hayırlı olsun
Allah güle güle dğıtmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…