Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

minik çooook geçmiş olsun. :çok üzgünüm: 95 yaşındaymış hemde, dahada acımıştır canı.

burcu, canım bencede ip perde çoook yakışır, hem dediğin gibi fazla deşire etmez seni mutfakta kimsecikler görmeden de bişiler yapabilesin :) kenarlarada istediğin zaman çekmek için tutacak yaptırdın mı tamamdır. yerimseniben

cnım bu yün. yerimseniben
bundan atkı yapıyorlar şimdide böyle perde gibi yaptılar. saçaklı ipten perdeye benzettiler yerimseniben
ben daha gösterişli bir şey diyorum hemde değişik olsun arsininde dediği gibi servis anında açabileyim... icabınca çıarıp yıkayabileyim. şimdi o jaluzide güzel ama ona yağ falan sıçrayınca sııkıntı olur. ocak hemen yanında a.s

storu hıc tavsıye etmıyorum benım odamda vardı cıkarttırdımm kullanıslu deılll

aa resim mi banada haber ver

herhalde yavaş yavaş bahar temizliği ediyorlar ondan böle uzun sürdü

evt canım bahar temizliği bugün bitmişti her taraf ortada kaldı..

hastaneye gitcez die ilk kez avcılar içine arabayla gittim bu arada trafikte yoğundu
bi ter atmışım sormayın..matorlu çocukta yanımızdaydı ilk bindik buna dedimki
b sınıfı ehliyetin varmı ben telaş yaparsam o kullanır die çocuk bi korktuu
ehliyetin yokmu senin diyo :1shok:
üstüne bide annem dediki bana götürebilcen mi bizi
çocuk trafiğe de mi çıkmadın hiç dedi :1shok:
o telaşta beni aldı bi gülmee korkma korkma dedim gideriz
dönüştede e5 ten bizim caddeye girdik bi ohh çekti atlattık gibilerinden
1 güne 1 kaza yeter zaten dedim bende

şimdi aklıma geldi orda korniş yoktur sanırım ip perdeyi iki uçtan tutturabilirler mi acep fisfisfis
bu arada boncuklardan da kendin sık sık sarkıtabilirsin, kırmızı boncukta cici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…