canım allah herseyı gonlune gore versın o enerjını her zaman yansıtt cnmm ınss ıstedıgın gıbı olur:Saruboceq:
düğüne çok az kaldı beni heyecan basiii
ayy hesabımıza göre haziran 15 den sonra yerleştiricez :1rolleyes: temmuz 16 düğün :sm_cool:
yok kuzum görmek isteyenler görsün :1hug: yarın kaldırırızŞeniz
ay canım benimmm :1hug: inşallah hepimizin gönlüne göre olur kuzum Şeniz
evet senin çok az kaldı canım yaaadelikafadulden
senin yerine ben heeycanlanıyorum:sm_cool:
ay koptum:roflol:
:jeyyar::jeyyar:
evet senin çok az kaldı canım yaaadelikafadulden
senin yerine ben heeycanlanıyorum:sm_cool:
kimin bu ev eşyalar kimin niye ben değil de arsiiiiiiiiiiiiiiiiii hem ikimizde aynı gün evlenioz ben kıdemliyim 17.00'de evlencem ben ondan 20 dakika önce burcişşşşşşşşşşşşşşşşş(((((((((((((((((((((((((((((((((
ay sinir geldi işlerden hiçbişeyi okumayadım bi tek burcunun ev olayı geçti anlamadım(((((((((
kimin bu ev eşyalar kimin niye ben değil de arsiiiiiiiiiiiiiiiiii hem ikimizde aynı gün evlenioz ben kıdemliyim 17.00'de evlencem ben ondan 20 dakika önce burcişşşşşşşşşşşşşşşşş(((((((((((((((((((((((((((((((((
çorum kadar kalmış arsiii :roflol: :roflol: :roflol:
allah söyletiyor herhalde evim diye:roflol::roflol::roflol:
ney oo bende bakmak ıstıyorum evmı kacıncı sayfadaa
walla arsi bende heycanlıyım zati bide her sabah nişanlım bugun 24 gün yok 25 gün kaldı deyip beni deli ediyor. bu kadar telaş yapıyoruz düğün nasıl geçiçek diye ama asıl dert düğünden sonra napıcamı düşünüyorum ben.
ayy hesabımıza göre haziran 15 den sonra yerleştiricez :1rolleyes: temmuz 16 düğün :sm_cool:
yok kuzum görmek isteyenler görsün :1hug: yarın kaldırırızŞeniz
benim daha 1.5 ay var canım yaa:1rolleyes:walla arsi bende heycanlıyım zati bide her sabah nişanlım bugun 24 gün yok 25 gün kaldı deyip beni deli ediyor. bu kadar telaş yapıyoruz düğün nasıl geçiçek diye ama asıl dert düğünden sonra napıcamı düşünüyorum ben.
:asigim:
ben bizim eve ısınamadığım için ilk çizdiğimde dosya adını ev diye kaydetmiştim
eve ısındım şimdiki adı evimiz çok tuhaf :asigim:
hafta sonuda nişanlımla konuşuyoruz napıosun dio eve gidiyorum dedim (perdeci için bizim evede gidilmesi lazımdı) hangi eve dio bizim eve diyorum tekmi gidicen dio otobüstekilerle gidicem dedim
bu afalladı
canımm annemin evine gidiyorum dedim
oda ikimizin evi sanmış :asigim:
önce yerleşirsen kafan rahat olur canım, düğün gününü beklersin.
hayırlıs neyse olsun, önemli olan huzur.
kız anlıyom senı asker bekle bekle hakketen cokgıcık yaa
daha plaka saymam
ömrümde bikez saydım bi daha istemem
canım sayfasını bilmiyorum vallahi arsi ekledi ama daha çok geçmiş olamaz :sm_confused:
senin şu espirilerine hastayım kız:roflol::roflol::roflol:
otobüstekilerle gidecekmiş :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?