Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar o gecelıkler cok güsellmıs yaa bayıldım valla benım daha almam lazım onlardan uff eksık hıc bıtmıyırr

MAşallahh düğünde daha çok olur inşallahh :Saruboceq: Hepimizindee olur inşallahh :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
kızlar sızın ne eksıklerınız kaldı benim ütü ütü masam lcd sehpası salon halılarım demir çamaşırlık bulaşık sepeti

Walla ben hepsini aldımm.Benim koçişi damatlığı yok,avizelerim yok çok az eksik kaldı bende.Seninkilerde alınır canım yerimseniben

müebbet sevdamm yaaa valla cok guzeller cnmm yaaa 2.sıne bayıldım ozellıkle

inşş canım hepımızın daha cok olurr takıları :) sızınde hersey bıtmıs ne gusel maşşalh bız yarın evı boyamaya baslıyoruz sonra mutfak dolapları falan takılda lamınant yapılcak okdr cok iş varkiiii

benım hıc yok dahaaaaa ole seylerım hep mutfak esyalarım var

benim mutfak eşyalarım 21 koliyi geçti bu akşam :1rolleyes: inşallah mutlulukla kullanırım.

türkiyem biz inşallah uğur ışılaktan bir parça ile dans edeceğiz ama karar veremedik. yalnız nilüferden-ta uzak yollardan geldim parçasına bitiyorum

Allah kolaylık versin canımm yerimseniben Hepsi halolur inşallahh..
kızlar gelın sacınıza karar verdınızmı? ben daha karar veremedım

ben kınada açık kalın dalgalı yandan toplatıcam inş...
Benim nikah olacak nikahta topuz istiyorumm

ıste buu cnm

Eklentiler

• $gelinlik3.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 21
türkyem çeyizi tamamlamıssın güle güle kuullan hepsini...

resimmlrini de önceden görmüştüm çok güzelsin nişan sacını da çok begendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…