Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlae buda damat sandıgı benımkı bunun siyagı kucuk yavrusuda var onada kişisel bakım eşalarını koyucam buyugede damat bohcasını

Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?

Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?

Damlacım bende bundan çok aramıştım ama bulamadım ikilisini bernardoda gördüm bide biev satan mağazalarda bambu setler satılıyor.Fiyata gelince evet bu fiyalarda yerimseniben Daha ucuza bulursan banada haber ver kaydirigubbakcemile3

Tüh yaa ne heveslenmiştim bundan alıcam diyeee çok pahalı ama yaaa göüzümü karartıp almam lazım sannırımsamm.Bulursam eğer ucuzunu söylücem sözzzz :)

Türkiyem maşallah bi çok eşyanızı almışsınız hepsini iyi günlerde kullanın yerimseniben
Maşallah nişan,söz fotolarınıda gördüm çok güzelsiniz Allahh tamamını erdirsin yerimseniben Maşallahh takında amma çok olmuşş :jeyyar:

kızlar buda yatak odası takımım ama bunun baslıgı ve bazası olcak baslıgı krem deri bazasıda öyle

saol canım evet herseyımızı tamamladık cok az bırsey kaldı eksık bıtmıyor az kaldı dugunmuze evet takım fazla oldu bızım burda öle akrabalar falanda cok takar sagolsunlar sızde herseylerınızı gulerek kullanın kızlar

kızlar sızın ne eksıklerınız kaldı benim ütü ütü masam lcd sehpası salon halılarım demir çamaşırlık bulaşık sepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…