Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsimacim forumu acar acmaz resimlerini gordum cok güzel yapmişsiniz tatlim valla hepsi cok cici duruyor alkisalkisalkis

arsimam çok cici olmuş hayatım bohçaların Şeniz

böcük YAZDIĞINI şimdi gördüm hayatım hiç cvp vermez olurmuyum..çok özür dilerim fiyatları yazdığını görmedim ben inan..farkettiysen ben pek sık giremiyorum aralıklarla giriyorum ve sayfaları kaçırıyorum işden dolayı..eğer o arada yazdıysan görmemişimdir..yoksa asla öle ibşi yapmam..hatta bugün aklıma geldi soracaktım sorabildinmi canım diye..tekrar özür..kimse yanlış anlamasın...sayfaları tarayıp bulmaya çalışıyım bi[/COLsenağlamaOR]

işte erkek tarafından biri demiş abi evlenecek vs. fln ama abi ggezio tozuo hiç düşünmüo
ertelenmiş bunların mobilya işi
sonra nişanlısı annesine demiş biz yüzük değişcez bunuda tobi kabul etmemiş trip yani
sonra bende onu teselli amaçlı yazdım öyle

arsiam cok hos olmus ya degısık cnm
ellerınıze saglık

sağol canım Şeniz

:roflol: altta kalmış
çünkü o resim çektiğm modellerin altı hep bohça :)
söz vermiyim canım
şuan elimde anneme yaptığım bişe var bitiremedim
o bitecek kendim için edecem annem onları hazırlıcak (bu işi bırakmadan önce)
sonra ne olur bilmem :)

tobı tabı cnm bende gormedımde dedım neden cvp vermedı
konsol ve tv unıtesını harıc sormustun 1600 tl dedı ıster pesın ıster 10 ay takst fıyatı bu
oturma odası takımıda 2250

esmacım nasılsın canım?
arsima hepsi ayrı ayrı çok güzel olmuş kına tepsinde çok cici senin günlerini gördükçe heyecanlanıyorum:1hug:

Arsimacim forumu acar acmaz resimlerini gordum cok güzel yapmişsiniz tatlim valla hepsi cok cici duruyor alkisalkisalkis

Şeniz sağol canım

arsimam çok cici olmuş hayatım bohçaların Şeniz

sağol şeker Şeniz

arsima hepsi çok güzel canım..kına tepsin süperrrr:)

sağol canımcım Şeniz

ben şimdi gidicem paşmina bohçaları görmek istiyordu gelirse söyleyin olurmu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

esmacım nasılsın canım?
arsima hepsi ayrı ayrı çok güzel olmuş kına tepsinde çok cici senin günlerini gördükçe heyecanlanıyorum:1hug:

ıyıym cnm ben ya sen?
ya kızlar ıstemıyonzu bohca ama cok zevklı seyler bunlar dımı arsima

parasından cekınmeyın bence bazıları parademıstıtde
hem ben bohca geıtdıgımde kaynanam ceyrek
amcalardapara sıksıtır dı yaaakaydirigubbakcemile5:lepi:

bende çok heyecanlıyım ve stres yüklüyüm

evet esma zevkli ama işte annem çok yoruluyor
tabi bide bunları verirkenki grur eminim dahada güzel olacaktır
ailem içinde benim içinde

kızlarr yardım istiyorum sizden..
şimdiiii benim salon takımımı anlatayım sizde bana aksesuar konusunda yardım edinn..
yemek odası takımım pelesenk ve beyaz.
koltuklarım kırık beyaz ve pelesenk..
tv ünitem pelesenk-siyah ve arka tablası beyaz.
tv ünitesi ve konsolun üstüne aksesuar olarak ne renk kullansam güzel olur sizce.nasıl şeyler alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…