Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...
canım bizimki bitti sayılır ve 21000 buldu perde halı ve tv miz kaldı onlarla beraber aşağı yukarı 21 oluyor...
buarada nasılsınız kızlar ne var ne yok? bende forumda başka bir sayfaya gelinliğimi ekliyorum alkisalkisalkis
Kızlarr şuna bakınn kaydirigubbakcemile3
Sakarya'nın Ferizli ilcesi Ağacık köyünde sürdürülen gelenekte, gelin ve damada takı olarak şeker ve çikolata takılıyor. Altın ve ziynet takı töreninin ardından gercekleştirilen geleneğe göre, gelin ve damatla oynamak isteyen davetliler, şeker ve çikolata taktıktan sonra oynayabiliyor. Bulgaristan'dan göçen ailelerin kurduğu köydeki gelenek, gelin ve damadın birbirlerine karşı tatlı dilli olmasını sembolize ettiği belirtildi.
günaydın da yanarım yanarım su topıgı bıkere buketten once acamadım ona yanarım
kızlar günaydın,dün akşam ağla ağla şapşala döndüm bugün ama kararlıyım(((
kızlarr yardım istiyorum sizden..
şimdiiii benim salon takımımı anlatayım sizde bana aksesuar konusunda yardım edinn..
Yemek odası takımım pelesenk ve beyaz.
Koltuklarım kırık beyaz ve pelesenk..
Tv ünitem pelesenk-siyah ve arka tablası beyaz.
Tv ünitesi ve konsolun üstüne aksesuar olarak ne renk kullansam güzel olur sizce.nasıl şeyler alayım?
bugün bunları aldım kızlar..süprizzzzz
kahvaltı takımım
tuzluk,biberlik peçeteliğim
bunu sıvı yağ koymak için aldım..küçük sürahim ocağımın yanına koyucam
ıvır zıvırlarımalkisalkisalkis
kek kalıbım ve tavalarım
ve sardırmaya verdiğimiz pike takımları bugün geldiler
ayrıca yataştan 2 tek kişilik 2 çift kişilik yorgan ve 6 tane yastık aldık..onlar tükkanda olduğu için resim ekleyemiyorum..
ıyıym cnm ben ya sen?
ya kızlar ıstemıyonzu bohca ama cok zevklı seyler bunlar dımı arsima
parasından cekınmeyın bence bazıları parademıstıtde
hem ben bohca geıtdıgımde kaynanam ceyrek
amcalardapara sıksıtır dı yaaakaydirigubbakcemile5:lepi:
pıtır ellerine sağlık canım çok güzeller
aman canımmm ben çok hassas geliom işte boşver unutmaya çalışıom
cnm super pecetelerın yaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım, çok güzelmiş:1hug:
Amiinnn :Saruboceq:
Başıyazmalı cicilerini güle güle kullan, tavalar ve kalıp vardı galiba renkli, çok tatlılardı, güle güle kullan şeker:1hug:
Cümleten Günaydın hatunlar!!! Hayırlı cumalar olsun inş..
ben bugün erken çıkıcam inş. işten, bankalarda azıcık işim var onları halledicem, sonra da inş. annemle buluşup bizim ordaki cuma pazarına(Fındıkzada Cuma Pazarı) gidicem, 4 yıldır yani çalışmaya başladığımdan beri gitmiyorum, eskiden hiç sevmezdim pazara gitmeyi ve gitmezdim de, şimdi özlüyorum keşke vaktim olsa da bi dolaşsam diyorum, bugün gdicem inş.. bakalım bişeyler alırım belki :)
TuBiS ve Arsiiii mersi sekerler :)
oohh bee bi dertten daha kurtulduk, gerisi kolay sanırım
ne dersiniz?
ya ben ınanılmaz kılo almışım pantolonlarım cok sıkıyoo :1shok:
aynen bende hem göçmenim hemde sakaryalıyım hiç böle bişey duymadım ama süpermiş
GLCNN perdeler hayırlı olsun cnm benimde 1000i geçmezse çok mutlu olucam kira çünkü kendi evim olsa hiç bakmam gözünün yaşına kaydirigubbakcemile3
ıyıym cnm ben ya sen?
ya kızlar ıstemıyonzu bohca ama cok zevklı seyler bunlar dımı arsima
parasından cekınmeyın bence bazıları parademıstıtde
hem ben bohca geıtdıgımde kaynanam ceyrek
amcalardapara sıksıtır dı yaaakaydirigubbakcemile5:lepi:
cnm renk olarakmı soruyorsun??
Benm boyle altın rengı vazo degılde ne denır adını bılmıyom onlardan var ben begenıyorum daha pahalı olup daha goz alıcı renkte olanları vardı albumundne bı bak ıstersen bende netten bakayım bi
brccvk, bence bakır aksesuarlar seçmelisin.
dore ve lame uymaz.
Günaydın kızlaarrrr...
Aldıklarınızı yaptırdıklarınızı iyi günlerde kullanın.Ben de dün ütü masamı, baharat takımımı vs. şeyler alsım ama resim çekemedim ütü masam henüz gelmedi davetiyemi seçtim. Yatak odası mobilyam gelmiş bugün kurulacak ama ben yarın görebileceğim.
Ben daha balayını ayarlamadım yardımmmmmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?