Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ben bugün bunu aldım çorabıyla birlikte 30 a... Normalde çorapsız 40 civarıymış ilk defa jartiyer aldım kaydirigubbakcemile3 markası New Night erotik serisi ama benimkisinin kurdeleleri siyah...

canım bence kurdelelerinin siyah olması daha güzel güle güle kullan hihoyyyt

tatlım biz nasıl görcez gelinliğini :teytey:

betacım çok kötü duruyor evet ama mantık çok hoş aslında yani '' tatlı dilli olsun diye ''

günaydın da yanarım yanarım su topıgı bıkere buketten once acamadım ona yanarım

üzülme canım bende aynı dertten muzdaribim
nasıl olsa balayına çıktığında onun yerine biz açarız topiği hihoyyyt

kızlar günaydın,dün akşam ağla ağla şapşala döndüm bugün ama kararlıyım(((

noldu ki canım yaa :bbo:

Arsima canım tepsin çok güzel frfırlı fırfırlı çok beğendim

cnm renk olarakmı soruyorsun??
Benm boyle altın rengı vazo degılde ne denır adını bılmıyom onlardan var ben begenıyorum daha pahalı olup daha goz alıcı renkte olanları vardı albumundne bı bak ıstersen bende netten bakayım bi

yazmalım hepsi hayırlı olsun canım.
artık iyice yaklaştı ıvır zıvır eksikler kalmış.
hepsi çok güzel..
güle güle kullan

bide senden kıskandım çanta aldım pembe dolaba ekliyorum.bakarsın bir ara...

iyiyim canım benim saolŞeniz
arsima canım herşey çok güzel olucak hiç merak etme:1hug:

Arsii, ne cici olmuş öyle bohçaların, hele ilk eklediklerin, o üstten büzmeli olanlar orjinal olmuşlar klasik bohça şeklinde değil de büzmeli :))
Anneciğinin ellerine sağlık, yoruluyordur belki ama eminim çok büyük zevkle keyifle yapıyordur, gururlanıyordur da.. Gelin gideceğin ailenin fertlerine böyle özenerek güzel hediyeler hazırlamak ve onlara sunmak anneler için gurur verici birşey oluyor, benim annemler de öyle, çok güzel şeyler hazırlamak istiyor ve yapıyor da şimdiden. Annenin ellerinden öperim

Günaydın kızlaarrrr...
Aldıklarınızı yaptırdıklarınızı iyi günlerde kullanın.Ben de dün ütü masamı, baharat takımımı vs. şeyler alsım ama resim çekemedim ütü masam henüz gelmedi davetiyemi seçtim. Yatak odası mobilyam gelmiş bugün kurulacak ama ben yarın görebileceğim.
Ben daha balayını ayarlamadım yardımmmmmm senağlama

ben pek severim o pazarı ve fatih çarşambayı benim yerimede dolaş

TuBiS ve Arsiiii mersi sekerler :)
oohh bee bi dertten daha kurtulduk, gerisi kolay sanırım
ne dersiniz?

bitti sayılır çeyizler eve girince tamamen biticek.

ya ben ınanılmaz kılo almışım pantolonlarım cok sıkıyoo :1shok:

sen kilo almak istemiyormuydun.

çok pahalılara bakmıcan canım çok beğensende almıcan çünkü yazık verilen paraya.

bencede çok zevkli, eşyaları alması hazırlaması ben zevkle yapmıştım.

pıtırcık çok güzel peçeteliklerin.

bıkactane bulabldm

ben bunu cok sevdm odama ama sıyahı degıl

bu sonm 115 tl miş ohaa

pıtırcık ellerine sağlık.hayırlı satışlar inş:)

arsimam çok cici olmuş bohçaların.
bizdede vardır.
gelin giderken bohça götürür.ev sahibide gönlünden kopan hediyeyei verir.genelde harçlık olur bu....
ay ne zor adetler
ben zaten düğünde takımı takmışım senin ne işin var el öpmede dimi...:jeyyar:
şaka bir yana eskiden dedemden hatırlıyorum hiç bir gelini bş çevirmezdi ama gelinleri bir görseniz ay çok zor ya çıkarken cebine falan konulur genelde.
ben her halde böle olurum...

Arsima canım, bohçaları eklemişsin bize de fikir olcak. Annenin emeğine sağlık çok güzeller Bu arada balayın sormuşsun. 4 gece bbodrumda voyage bodrumda kalcaz, 3 gece de marmaris martı la perla da kalcaz. Toplam 7 gece bodrum marmaris takılcaz işte :asigim:

evet cnm renk olarak ve tarz olarak aslında..mobilyalarım klasik değil çünkü spor da değil de tam arası:)bakıyorum hemen.a.s.

brccvk, bence bakır aksesuarlar seçmelisin.
dore ve lame uymaz.

dore ve lame uymaz gibi geliyo bana da canım ama karar veremedim ne tarz şeyler alsam ki?

hayırlı olsun canım resimlerini çekmeyi unutma:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…