Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

45 gun evladım kayboldu dıyıp tv ye cıktılar meğersem cocuğu annesı kendı öldrmus bıde sevgılısı falan varmış
zaten bellıydı hıc anne gıbı deıldı 45 gun ınsanlara yalan soyledı bı damla goz yası dokmemıstı
elıme verselerde o garıyı bı parcalasam

Benimde yok çünkü şuan sadece yatak odası geldi bugün kurulacak yarın görebileceğim. Gittiğimde çekerim resimleri.

pınarımmm benmmmm hosbuldum cnmmm a.s.

zorlada olsa fark ettın benı :roflol::roflol::roflol:

sormaya bocugum annem ewe gıdınce anlatıyodu bana hatta dıyodukı kadın yapmıs dıye bnde ınanmıyodum sımdı gazetede okudum delikafadulden şok oldum ne anneler warya

ben şok olmadım ılk gunden berı ızledım
bıgun dıo beyaz araba kacrdı oğlumu obur gun park yok oburgun hurdacı cıkıo
kadının bırısyle ılıskısı varmış
komsunda yapıyorlarmış cocukta bunları gorunce evsahıbıne al bunu korkut sakın demesın oda doverek öldrmuş sonra atmış annesıne gelıp cocuk öldu bızde attık demısler anne cok hıssızdı katıl ruhlu karı belkı olay daha farklıdır ama öle anlttılar cocuğun sadece kemıklerı kalmış kuşlar yemışofff

emaaa cım ozgurlugum sadece farukun yanına gelmemdıı oda yeterdıı zatennn :1no2:

klava:
emaaa cım ozgurlugum sadece farukun yanına gelmemdıı oda yeterdıı zatennn :1no2:
:1hug:
buda bnm masa aksesuarım
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=7787&pictureid=42148

Buketim sağol canım, verdiğin cevap için. Seninki de gayet iyiymiş. Elbirliğiyle kazıklandığımı ispat ettiniz kaydirigubbakcemile3

ay sormaa ya nasıl bı annelık duygusundan yoksun.Allah bıldıgı gıbı yapsın o kadınıı bnm ıcım yandı yaa nasıl anneler ver ayyy klava:klava::jeyyar::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…