:roflol: altta kalmış
çünkü o resim çektiğm modellerin altı hep bohça :)
söz vermiyim canım
şuan elimde anneme yaptığım bişe var bitiremedim
o bitecek kendim için edecem annem onları hazırlıcak (bu işi bırakmadan önce)
sonra ne olur bilmem :)
olur adamda yerkız müşteri buluom dersinmirmirmirmir
gule gule kullan o baharatlık kullanıslı mı acepDavetiyem
baharatlık
kız böcükkkkkk küsdünmüüü
esmacım siyah vazo çook hoş buldum :)
oktar hayırlı olsun dawetiyeniz . Ne kadara mal oldu acaba?
esma kapalılar topiğine neden hiç uğramıyorsun.kızıyorum ama:mymeka:
slm kızlar napıosunuzz
Davetiyem
baharatlık
Tubişcim pikede kazık yediğimiz ortaya çıktı söylediklerinizden. Şekilli bişey olduğunu sanmıyorum dümdüz sarılcak işte senağlama
Buket sen de son zaamanlarda pike sardırmıştın galiba, sen ne kadara hallettin o işi :uhm:
günaydın kızlar dün eklediğim resimleri ben kendim çekmedim google ye fatih gelinlikçiler çarşısı yazın hemen hemen hepsi çıkıyo ben mutlaka gidicem oraya
nihal h.g. cnm
cnm resım olmamış hatta hıc olmamış cunku bende duzeltmeye calıstım olmadı
bısey sepetı sanırsam ama olmadı tekrar dnesen yada sen resım nasıl yuklenıyo bılıyon mu
cıkmadan once yazım
TOBININ DIKKATINE
bgun sordum dore yemek odası konsol ve tv unıtesı harıc 1600 tl pesın aynı zmnda 1600 tl 10 ay takst yapıyorlar
masa sandalyeler ve vıtrın
oturma odası 2250 tl cnm
esmy sağol cnm aksesuarlar için..internette aradım ama çok çeşit yok..eminönü fln oralara gitsem bulurum belki uygun bişeyler..bi de konsolumun üstünde ayna yok farklı bişey olsun dedik ayna almadık..şimdi ne yapsam karar veremiyorum:)
evet nete yok öyle seyleresmy sağol cnm aksesuarlar için..internette aradım ama çok çeşit yok..eminönü fln oralara gitsem bulurum belki uygun bişeyler..bi de konsolumun üstünde ayna yok farklı bişey olsun dedik ayna almadık..şimdi ne yapsam karar veremiyorum:)
geçmişi oku oku tek tek yeni buldumkafamçokkarıştı böcüğüm çok saollllllllllll tekrar kusura bakma olurmu......sorudğun içinde çok saol canım....bu takımlar alıncak inş bişi çıkmazsa ailesi alalım demiş...gel bi öpem senide barışak lan gel Şeniz
mobilyalarımı alalı baya oldu.geçen hafta geldiler yerleştirdik halımız fln herşeyimiz tamam ama fotoğraflarını çekmeye vaktim olmadı inanın..inşallah bu hafta sonu çekmeye çalışıcam..tubiş ve oktar sizin var mı resimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?