slm kızlaar alyansım geldi:sm_cool: birazdan fotolar geliyorrr...:teytey:
hadi hadi hadii oelyslm kızlaar alyansım geldi:sm_cool: Birazdan fotolar geliyorrr...:teytey:
işte alyansım
arsiii çok tatlı olmuşlar canım.
o kalp nazarlıklar kağıt mı?
huhu peçete halkalarına yeni modeller ekledim yeni fotolar çektim
Arsima canım tepsin çok güzel frfırlı fırfırlı çok beğendim
Arsii, ne cici olmuş öyle bohçaların, hele ilk eklediklerin, o üstten büzmeli olanlar orjinal olmuşlar klasik bohça şeklinde değil de büzmeli :))
Annenin ellerinden öperim
.Ben de dün ütü masamı, baharat takımımı vs. şeyler alsım ama resim çekemedim ütü masam henüz gelmedi davetiyemi seçtim.
arsimam çok cici olmuş bohçaların.[/B][/FONT]
Arsima canım, bohçaları eklemişsin bize de fikir olcak. Annenin emeğine sağlık çok güzellerBu arada balayın sormuşsun. 4 gece bbodrumda voyage bodrumda kalcaz, 3 gece de marmaris martı la perla da kalcaz. Toplam 7 gece bodrum marmaris takılcaz işte :asigim:
Mandilin dün bi gelinlik eklemiştin. Sitede de sorun vardı o esnada. Senin miydi o, anlamadım ben :uhm:
slm kızlaar alyansım geldi:sm_cool: birazdan fotolar geliyorrr...:teytey:
canım güle güle kullanın mutlulukla bi ömür takarsınız inşallah:asigim:
sinaycım güle güle kullanın :asigim:
sınayy :asigim: hıc cıkarmaman dıleğyle
tubış ben her yere yetısıyom sbh programları cok heycanlı oluyo napım bende ızlıyom tv var yanımda
güle güle kullan tatlımm :asigim:
bu eltiler birde görgüsüz olunca neler oluyor bakın yanımdayken 2 eltim kulaktan kulağa konuşuyorlardı kaçkez yüzlerine vurdum ama banamısın demediler iğren kızlar yav demişler ya kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş tövbe tövbe:)
sinay çokk güzel bir ömür boyu keyifle tak inşallah
sinaycııım bir ömür parmağınızda kalsın inşallh...
sulfat, esma, özür dilerim kızmayın azıcık tavuk vicdanlıyım galiba nişanlımda diyor bana.
sınaycım benım ıns taktıgından ıtıbaren cok mutlu olursunn cnmmm bnmm
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?