alt katımızda güzellik merkezi var
7 seans dedi ne ka oluo dedim 840 dedi nesi 50 indirim dedim 550 ödicen 10 ay taksitle dedi
sağol dedim çıktım :roflol:
a.s. teşekkür ederim canım altınıda eklicem.
merhaba kızlarrrr....
artık benimde silikontabancam var hihoyyyt
benim neyim eksik dedim hemen aldım kaydirigubbakcemile3
İlça gibi geldi hihoyyyt
Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlça gibi geldi hihoyyyt
Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlça gibi geldi hihoyyyt
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???
neresi komik kızımmmmmm :dilcikar:
16 günüm kaldı
içim çok tuhaf
vayy yastık altı olayı hee :roflol:
bende bi karıştırayım bakayım evde bişiler varmı :roflol:
hayırlı şeylerde kullan canım inşallah
bu arada yedi ay önceki paraları kullanabiliyoz demi -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2
AYYYYYYYY SÜPER YAAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt
16 günüm kaldı
içim çok tuhaf
7 seans indirimine güldüm kaydirigubbakcemile3 % 50
Ayyy çok heycanlı olsa gerek, kendimi düşünemiyorum bile. Şimdi bile acayiiip heyecanlandım senin adına
sülfat şok oldum :1shok: eve gider gitmez hemen çekmecelerin diplerini karıştırıcam
ıcım bir hoş dudaklarımda aynı tebessum ah ne hoşşşş
16 gün :1shok:
gelin olmuş gidiyorsunnn bize veda ediyorsunn sakın ağlama diyorsuun ağlammamakk elde değill :a015:
sülfat şok oldum :1shok: eve gider gitmez hemen çekmecelerin diplerini karıştırıcam
ay süper sulfatcım keske banada ole bısey olsa dırek kendımı alıswerıse wururum
gülme bak o ka paramız çıkmadı ordan burdan gidek cilt bakımına kaydirigubbakcemile3
heyecanım çoktu inanılmaz daha öncelerden ama şu güne kadar gelip ortada bişe göremeyince heyecan yerini strese bıraktı
COLOR]
16 gün :1shok:
gelin olmuş gidiyorsunnn bize veda ediyorsunn sakın ağlama diyorsuun ağlammamakk elde değill :a015:
Arsimam ne demek kuruyemişim olmayacak illa birisi düşünür bırak artık herşeyi düşünmeyi birazda başkaları düşünsün kuzum ya. bırak ne eksik kalırsa kalsın. o eksikler senin ayıbın olmaz emin ol
selam kızlar
sulfat sonunda balayına karar verdiniz demek taa biz ayarladığımız dönem bakıyodunuz sizde.ne kadara mal oluyo 7 günlük tatil cnm?
bu arada para bulman süper ya ilaç gibi gelmiştir bu dönemde keşke bende bulsam bi yerlerden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?