Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

alt katımızda güzellik merkezi var

7 seans dedi ne ka oluo dedim 840 dedi nesi 50 indirim dedim 550 ödicen 10 ay taksitle dedi
sağol dedim çıktım :roflol:

:roflol:

a.s. teşekkür ederim canım altınıda eklicem.

Temam bekliyoruzzzzdelikafadulden

merhaba kızlarrrr....

artık benimde silikontabancam var hihoyyyt

benim neyim eksik dedim hemen aldım kaydirigubbakcemile3

Ne kadar o tabanca :roflol: Nerde satılır? Benim neyim eksik ben de alayım :roflol:

Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. ılaç gibi geldi hihoyyyt

Son düzenleme:

vayy yastık altı olayı hee :roflol:

bende bi karıştırayım bakayım evde bişiler varmı :roflol:

hayırlı şeylerde kullan canım inşallah

bu arada yedi ay önceki paraları kullanabiliyoz demi -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2

AYYYYYYYY SÜPER YAAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt

oturma odamizin renkleri cok benziyor tatlim tüllerimiz ve koltuklarimizin renkleri ayni ben ikinciyi dusunuyorum ama kesin degil ya bende kararsizim cunku koltugun minderlerinin desenleri cizgi agirlikli cicek sanki kuş kondurmusum gibi olcak fisfisfis

neresi komik kızımmmmmm :dilcikar:

7 seans indirimine güldüm kaydirigubbakcemile3 % 50

16 günüm kaldı
içim çok tuhaf

Ayyy çok heycanlı olsa gerek, kendimi düşünemiyorum bile. Şimdi bile acayiiip heyecanlandım senin adına

Bak bakalım belki çıkar. Çok sevindim yaa çok :sm_cool: Teşekkür ederim canım Şeniz

AYYYYYYYY SÜPER YAAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt

Şeniz

7 seans indirimine güldüm kaydirigubbakcemile3 % 50

Ayyy çok heycanlı olsa gerek, kendimi düşünemiyorum bile. Şimdi bile acayiiip heyecanlandım senin adına

gülme bak o ka paramız çıkmadı ordan burdan gidek cilt bakımına kaydirigubbakcemile3

heyecanım çoktu inanılmaz daha öncelerden ama şu güne kadar gelip ortada bişe göremeyince heyecan yerini strese bıraktı
ama bu sıradan evlilk stresi değil
çok gerginim -tatlicadiarzu-

bugün gene gerildim
kına kuruyemiş kese fln alınması lazım
nişanlımın bu akşam gelebilme ihtimali vardı ama yokmuş yarın akşam gelecek
ve benim o dediklerimi alabileceğim sadece yarın ve haftaya cumartesi var
ee yarın gelemiyor haftayada mobilyacılar gelecek onları bırakmaz
ne zaamn alacaz bilmem
ben gidip alam dedim ama onu taşımak dert
biçok şey eksik olduğu gibi kına gecemde de kınam kuruyemişim olmayacak -tatlicadiarzu-

Arsimam ne demek kuruyemişim olmayacak illa birisi düşünür bırak artık herşeyi düşünmeyi birazda başkaları düşünsün kuzum ya. bırak ne eksik kalırsa kalsın. o eksikler senin ayıbın olmaz emin ol

selam kızlar

mandalin gelinliğin üstü çok hoş gerçekten yakışmış almadıysan hiç kararsız kalma kolları falan çok zarif.

sulfat sonunda balayına karar verdiniz demek taa biz ayarladığımız dönem bakıyodunuz sizde.ne kadara mal oluyo 7 günlük tatil cnm?
bu arada para bulman süper ya ilaç gibi gelmiştir bu dönemde keşke bende bulsam bi yerlerden:)

geçen gelinlik ayakkabımı koymuştum ama yanlış yüklemişim galiba tekrar yolluyum.fiyonklu normalde ama ben fiyonksuz kullanıcam çok rahat bişey.sizcede fiyonksuz daha güzel değil mi

http://i0905.hizliresim.com/2009/5/29/2202.jpg

sülfat şok oldum :1shok: eve gider gitmez hemen çekmecelerin diplerini karıştırıcam

kaydirigubbakcemile3 Vala ben de şok oldum buketcim. Hani cüzdanın köşesinde orda burda 5-10 lira çıktığı olmuştur da, ilk kez böylesi oldu :teytey:

ay süper sulfatcım keske banada ole bısey olsa dırek kendımı alıswerıse wururum

Ben de kendimi çeyiz alışverişine vurcam :dance:

Canım nişanlının ailesinden birileriyle gitsen, kayınvalide filan. Stresini anlayabiliyorum canım ama inşallah hallolacak, bak iznini de aldın. yerimseniben

16 gün :1shok:
gelin olmuş gidiyorsunnn bize veda ediyorsunn sakın ağlama diyorsuun ağlammamakk elde değill :a015:

senağlamasenağlamasenağlama ayyy deme öyle bi tuhaf oldum

şimdi nişanlım bilmez bu tarz şeyi
ama konuşulduğu için biliyor artık tabi tek başına gidip alamaz
kayınvalidemde beni eminönüne alışverişe götürmek istedi hep ama ben izin alınca o gelemedi o müsait olunca ben izin alamadım
gibi şeyler oldu ve gidemedik
en son şey demişti kına alışverişine gidince eksikleride alırız
geçenlerde annemi aramış işte kına tepsisi yazması eldiveni için annemde o kırmızı istemiyordu onun için ben yaptım ona sadece kına kuruyemiş alınacak demiş
ama kimse arayıp sormuyor kaydirigubbakcemile

Canım toplam 2.100 lira malesef :1shok: Bu döneme denk gelince ve en yüksek sezon olunca. Allahtan uçak masrafımız olmıcak bizim. Bodrum, marmaris 3-3.5 saatlik yerler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…