Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off amma yoğunum haamafoldumben(aha bende bundanda var)
gerı sayfalara bıle bakamadım

cok heyecanlıyımm.bugun bakalım sampıyon olabılcez mıhihoyyyt

böcuk kız sen maca mı gıdıcen yawww sordum solemedın pesıne takılcam dıemı korktun -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
he ya gelırsen bana yer kalmazsa
fala ınanmasengözlerimebaksanab
basarılar cnm sana ve gıren tm arkdaslarımıza :Saruboceq:
cok heyecanlıyımm.bugun bakalım sampıyon olabılcez mıhihoyyyt

%90 :hooray:

bugün sabah burda olup saat bir civarı yani öğleye mukabil ,
çantasını omzuna takıp
kıslar ben çıkıyorum ,hade iyi haftalar diyen birbirinden güzel çeyis dostlarıma kıl oluyorum....
klava:CADIARZU

bugunde bı arkdasımın kızkardesının kınası var yarında düğünü ben gıdemıycem ama napım ya yanlış gunde evlenıyo
kaydirigubbakcemile3

kıs burcu bir kerede şu sayfada
lahanaaaaaaaaaa diye bağırdığını bir duymadım he....
opuyorumnanaktan

bugün sabah burda olup saat bir civarı yani öğleye mukabil ,
çantasını omzuna takıp
kıslar ben çıkıyorum ,hade iyi haftalar diyen birbirinden güzel çeyis dostlarıma kıl oluyorum....
klava:CADIARZU

Şişşşşt ne oluyoruz lahana ve burcu kaydirigubbakcemile3

lahana ben öle yapcamm
heoluyor yok burcu yok lahana ehehehehturkbayragi

Şişşşşt ne oluyoruz lahana ve burcu kaydirigubbakcemile3

uyyy kıskandımı sülfatımm :1hug: gel annem gel sende gellll :1hug:

kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...

ben gordum cnm
benım bulunduğumm semtte cok var hatta ıcnde 8 10 tane 1 tl hatta kendıme alcaktım ama az dıe almadım keske alıp foto cekseydım
bıde b.köyde cok gordum
bulamazsan haber et ben sana alım yollarım cnm kac tane lazımsa

tochıbamıne varya o sitede vardı cnmm

ay böcük o kadar sevinirim ki canım yaaa:1hug:
istanbula gelip toptan alma şansım yok buralarda da bulamadım kuzum.
ama bana 200 250 tane arası lazım. bu kadar çok bulabilir misin kuzum?
birde hayatım almıştı nikah şekeri niyetine ayaklı kıskaç o topta kaça almıştı ki. onun aldığı yerde varmıdır acaba... aşkım minik kartonlara şiirler yazıyor bu küçük mandallarla kadehlere tutturucaz eğer bulamazsak plan cacık olacak kızlar ya... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…