- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
he ya gelırsen bana yer kalmazsaböcuk kız sen maca mı gıdıcen yawww sordum solemedın pesıne takılcam dıemı korktun -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
fala ınanmasengözlerimebaksanabselam herkesee.. uyy böcüğüm sendemi gidiyosun, sevgilimde gidiyo.. ama bugün arkadaşına fal baktırmış flda çıkanlardan hiç hoşlanmadım böyle içim çok tuhaf aklım onda kaldıotobüsle gidiyo onlar 12de falan çıkıcaklar yola.. uff yaa hayırlısıyla bi gitse gelsede bende rahat etsem bu gece yarın gece uyku yok bana
basarılar cnm sana ve gıren tm arkdaslarımıza :Saruboceq:Yaa benim yarın sınavuım var ve hiç çalışmadım canım hiç istemio sayfalara 2 şer baktım.Arsima herşeyin çok güzel , mandilin gelinliğini gördüm pek yakışmış :) zeysb nevresimlerin çok hoş birde süpürge vardı başka neler vardı bilmiyorum atladıysam özür ... Güle güle kullanın arkadaşlar bana şans dileyinde sorular doğru çıksın atmasyon yapcam gibi görünüo...
cok heyecanlıyımm.bugun bakalım sampıyon olabılcez mıhihoyyyt
olcezzzzz tabi hihoyyytcok heyecanlıyımm.bugun bakalım sampıyon olabılcez mıhihoyyyt
kıs burcu bir kerede şu sayfada
lahanaaaaaaaaaa diye bağırdığını bir duymadım he....
opuyorumnanaktan
oyyy yawrum benim :1hug:
ee kuzum sulfat beni sormuşşş napimm :sm_confused:
sen n eden sormadın:mymeka:
dr neyse bir bağırayım
karammmmm lahanammmmmmmmmmmm:sm_cool:Şeniz
Şişşşşt ne oluyoruz lahana ve burcu kaydirigubbakcemile3
bugün sabah burda olup saat bir civarı yani öğleye mukabil ,
çantasını omzuna takıp
kıslar ben çıkıyorum ,hade iyi haftalar diyen birbirinden güzel çeyis dostlarıma kıl oluyorum....
klava:CADIARZU
lahana ben öle yapcamm
heoluyor yok burcu yok lahana ehehehehturkbayragi
sen o özel geceliklerini giy sana protokol yapcemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyyy kıskandımı sülfatımm :1hug: gel annem gel sende gellll :1hug:
kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...
ben gordum cnm
benım bulunduğumm semtte cok var hatta ıcnde 8 10 tane 1 tl hatta kendıme alcaktım ama az dıe almadım keske alıp foto cekseydım
bıde b.köyde cok gordum
bulamazsan haber et ben sana alım yollarım cnm kac tane lazımsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?