uyyy kıskandımı sülfatımm :1hug: gel annem gel sende gellll :1hug:
kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...
ay giyerım cnm sana ozel mankenlk yapayımmmmmmmmmm
ay böcük o kadar sevinirim ki canım yaaa:1hug:
istanbula gelip toptan alma şansım yok buralarda da bulamadım kuzum.
ama bana 200 250 tane arası lazım. bu kadar çok bulabilir misin kuzum?
birde hayatım almıştı nikah şekeri niyetine ayaklı kıskaç o topta kaça almıştı ki. onun aldığı yerde varmıdır acaba... aşkım minik kartonlara şiirler yazıyor bu küçük mandallarla kadehlere tutturucaz eğer bulamazsak plan cacık olacak kızlar ya... :çok üzgünüm:
bacummm bakırköyde ,beylik pazarında gördüm bide bendede var çeker koyarım resmini akşam beğenirsen göndertirim bende ....onlar yayaıldı baya ucuzladı fiyatları...
anam anammm ne şanslıyım ben yarabbimdelikafaduldendelikafadulden
bı yerde bulamzsam gezerek tamamlarım cnm sen merak etme
sonrada yollarım sana
ama bu hafta yoğunum ptesı bıkac cesıt alır resmını cekerım sundan al dersın almaya devam edrım oldu mu kuşumŞeniz
onlardanda gordum bılıyorum varsa onlardanda alırm bakarsın ok
ayy kuzularım benim yaaa:1hug: tmam o zaman böyle tamamlarız artık. ben daha çok böyle kalpli falan olsun istiyorummlum biliyorsunuz kalpli şeyleri severim birde uğur böcekli olabilir falan sizin göz zevkinize güveniyorum. bir bkıverin gözünüzü seveyim ya... :1hug: hemen havale yaparım hesabınıza Şeniz birde şey tahmini ne kadar mal olur dersiniz 200 tanesi mesela. :1rolleyes: böcükçüm acelesi yok .yeterki bulalımda. 1.55 ay var daha nasılsa:sm_cool:
böcükkk bende istiorumm onlardan vereliniortak
nan ne havalesı:mymeka: düğün hedıyesı nasılsa düğünde olamıycam
ya dedım ya 10 tanesı 1 tl olsa hesapla ama onemlı deıl ayaklı olanlarda 1,5 tl ıdı sanırsam
tmm cnm bakarım ama bak ptesı geldığımde aksam cıkarken unutrma bana emı uğur böcuklude alım benı hatrlarsın Şeniz
hatırlatırım kuzum tamam Şeniz ama hediye olmaz yük olmak istemiyorum sana zaten onca gidip bakıcaksın seçeceksin uğraşacaksın kuzum yaaa a.s. onun yerine atla düğünüme gel daha iyi :1hug: yakınız zaten :roflol: ay neyse bir bulalımda dimi pazarlığı sonra yaparız. hem belki 250 tane lazım olur. yok yok ayaklılar masada yer kaplar ben kadehe takıcam sen mandal bak kuzum Şeniz allah razı olsun çok dua edicem vallahi Şeniz
bugün sabah burda olup saat bir civarı yani öğleye mukabil ,
çantasını omzuna takıp
kıslar ben çıkıyorum ,hade iyi haftalar diyen birbirinden güzel çeyis dostlarıma kıl oluyorum....
klava:CADIARZU
hatırlatırım kuzum tamam Şeniz ama hediye olmaz yük olmak istemiyorum sana zaten onca gidip bakıcaksın seçeceksin uğraşacaksın kuzum yaaa a.s. onun yerine atla düğünüme gel daha iyi :1hug: yakınız zaten :roflol: ay neyse bir bulalımda dimi pazarlığı sonra yaparız. hem belki 250 tane lazım olur. yok yok ayaklılar masada yer kaplar ben kadehe takıcam sen mandal bak kuzum Şeniz allah razı olsun çok dua edicem vallahi Şeniz
sülfirik asitim seni geçermiyim bacummm.bal yanaklarından mucuksssssss
uyyy kıskandımı sülfatımm :1hug: gel annem gel sende gellll :1hug:
kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...
sırnaşık şeysırnaşık şey banada yani
Şeniz
Şeniz
Biliyorum o dediklerini ama denk gelmedim buralarda hiç. Çok güzel olcak yaaa şiirler filan :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?