Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bacummm bakırköyde ,beylik pazarında gördüm bide bendede var çeker koyarım resmini akşam beğenirsen göndertirim bende ....onlar yayaıldı baya ucuzladı fiyatları...

ay giyerım cnm sana ozel mankenlk yapayımmmmmmmmmm

anam anammm ne şanslıyım ben yarabbimdelikafaduldendelikafadulden

bı yerde bulamzsam gezerek tamamlarım cnm sen merak etme
sonrada yollarım sana
ama bu hafta yoğunum ptesı bıkac cesıt alır resmını cekerım sundan al dersın almaya devam edrım oldu mu kuşumŞeniz
onlardanda gordum bılıyorum varsa onlardanda alırm bakarsın ok

ayy kuzularım benim yaaa:1hug: tmam o zaman böyle tamamlarız artık. ben daha çok böyle kalpli falan olsun istiyorum mlum biliyorsunuz kalpli şeyleri severim birde uğur böcekli olabilir falan sizin göz zevkinize güveniyorum. bir bkıverin gözünüzü seveyim ya... :1hug: hemen havale yaparım hesabınıza Şeniz birde şey tahmini ne kadar mal olur dersiniz 200 tanesi mesela. :1rolleyes: böcükçüm acelesi yok .yeterki bulalımda. 1.55 ay var daha nasılsa:sm_cool:

kaynak metınkozmetık

kızlar dun japon pazarınıa uğradım harıka seyler vardı gene bu makyaj kutularından vardı 3 boy alcaktım ama beğendım modelın anahtarının bırı kayıptı haftaya gelcek alcam takı kutusuda yapabılrım
3 boy alcam en kucuuğu 7 buyuğü 10 en buyuğu 12 tl ıdı sızce naısl hemde anahtarlı ve aynalı

Son düzenleme:

nan ne havalesı:mymeka: düğün hedıyesı nasılsa düğünde olamıycam
ya dedım ya 10 tanesı 1 tl olsa hesapla ama onemlı deıl ayaklı olanlarda 1,5 tl ıdı sanırsam
tmm cnm bakarım ama bak ptesı geldığımde aksam cıkarken unutrma bana emı uğur böcuklude alım benı hatrlarsın Şeniz

hatırlatırım kuzum tamam Şeniz ama hediye olmaz yük olmak istemiyorum sana zaten onca gidip bakıcaksın seçeceksin uğraşacaksın kuzum yaaa a.s. onun yerine atla düğünüme gel daha iyi :1hug: yakınız zaten :roflol: ay neyse bir bulalımda dimi pazarlığı sonra yaparız. hem belki 250 tane lazım olur. yok yok ayaklılar masada yer kaplar ben kadehe takıcam sen mandal bak kuzum Şeniz allah razı olsun çok dua edicem vallahi Şeniz

burcum telaş yapma onlardan bi dünya var heryerde...
aslında o kadar çok istiyorsan yerini falan bulabilsek o ayklıları eminönünden almıştı ay kimdi unuttum...
bayada uygundu...

bugün sabah burda olup saat bir civarı yani öğleye mukabil ,
çantasını omzuna takıp
kıslar ben çıkıyorum ,hade iyi haftalar diyen birbirinden güzel çeyis dostlarıma kıl oluyorum....
klava:CADIARZU

sırnaşık şeysırnaşık şey banada yani

herzmn para ıslemez dua et yeter cnm
tmm bakarım sımdık moralım bozuldu gene yığenı ıle tartstık sınırlendım yaa neyse bozamaz bısey moralımı
ben bırazdan cıkarım kızlar sızlerı cok ozluycem
mafoldumben

sülfirik asitim seni geçermiyim bacummm.bal yanaklarından mucuksssssss

Şeniz

Şeniz

Biliyorum o dediklerini ama denk gelmedim buralarda hiç. Çok güzel olcak yaaa şiirler filan :asigim:

Maç var diye nişanlım da bugün bize gelcek izlemeye. Kendisi beşiktaşlı, biz ise ailece fanatik fenerli. Sevinemez bile korkudan :roflol:

Şeniz

Şeniz

Biliyorum o dediklerini ama denk gelmedim buralarda hiç. Çok güzel olcak yaaa şiirler filan :asigim:

evet tatlımm :1rolleyes: yapabilirsek çok güzel olacak:1rolleyes: üstelik bilgisayar çıktısı bile almıyoruz. aşkımın el yazısı şahane 200 küsür taneyi eliyle yazacak :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…