AMANIN SENIDEMİ KAYBETTIKKKKKK :lepi:Şenizmedeni hali: EVLİ :1rolleyes::asigim:
güle güle kullan güzelim.bu arada şarjlı süpürgenden bende aldımmmm vereliniortak
sulfat ben çok hızlı karar veriom herşeye umarım toslamam bi yere
afiyet olsun arsimacım bende acıktım çokk cokacimcoook
inş arsimam .ne kadar pozitif olmaya çalışsamda istediğim olmayınca bütün psikolojim yerle bir oluyor.
Rabbimm ne olur hayırlısını nasip et....
karalahana ne zaman açıklanacak zam alıp almadığın
Yaaaa kızlar dün bankamatik paramı yuttu, pazar günü kaldım öyle bankamatiğin önünde mafoldumben Şimdi çıkayım da bankaya gideyim ben. Çok yazmayın emi?
kıslar burdan birinde tarayıcı vardı.hemen resimleri tarayıp koyuyordu.kimin vardı bana haber salsın .bişiy sormam lazım
medeni hali: EVLİ :1rolleyes::asigim:
kızlar herkeşlere selaaam
sabahtan beri geçmişi okumaktan gelemedim bi türlü...
şimdi toplayıp dönücem
buket canım baktım eşyalarına çok güzeller hepsi güle güle kullan cnaım benim hepsini çok beğendim :içelim:
bugun söz yüzüğünü satcam karar verdım
teşekkürler buketcm:)
senin ev belli mi canım nişanlım alalım eşyaları diyor ama ben ev belli olmadan belki olmaz diye erteliyorum.Acaba alsak mı ki
Buketttt yavrim süper mobilyalarınnn özellikle koltukların çok rahat pufidik pufidik görünüyoo kol kısımları da yastık gibi ohhh ne güzel şekerleme yapılır lülülülülülü
oveg bu sanaopuyorumnanaktan
oveg kesınlıkle katılıyorummmmm
bızde evc tutmadan cok heves ettık alalım dıye herkez sacmalamayın dedı
bız yınede gıttık ama almadık baktık dedık herkez böle dıyorsa var bi bildikleri
iykide öyle yapmısız ev varken bıle ınsan yanılıyor bos ev buyuk gelıyor gozune
ev yokken olsa ooo yanı
böcük hayırdır anam kacmadı gozumden :asigim:
merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü...........
güle güle kullan...dun askımla bıseyler aldık bakın bakalım begencekmısınız...
tefal utu 250 tl
fakır el supurgesi 150 tl
arzum sac kurutma makinesi 60 tl
günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün mutfak halımı ve oturma odası halısını aldım... küçük banyom içinde tuvalet fırçası, diş macunluk, sıvı ve katı sabunluk seti aldım:))) bir de kola şişesi şeklinde buz kabı aldım:))))
selam kızlar
Bugun bende annemle ankaralılar bilir çıkrıkçılar yokuşuna gittim ulusta nasıl büyük nasıl kalabalık bir çarşıymış öyle ilkkez gittim ben.Yatak örtümü aldım çok şükür üstümden yük kalktı 600 dedi ama annem iyi pazarlık yapar 350 ye aldık:)
Bohça havlu kına için tülbent falan aldık bana kırmızı damada yeşil ayyıldızlı tuğralı güzel bişey.
hafifledim valla.
bugün buralarda olamadim....
kizlar... benim leptopum yoktu.....
balım nerde fotoları kaydirigubbakcemileben kaçar
herkese iyi geceler
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum pazartesi görüşürüzzzz
bu arada çekmeceme kaşıklık aldım
ahşap 1 tane 3lü fil serisi, 2 tane filli mumluk aldım
bide styen kafesi
resmleri çekebilirsempazartesi eklerim
:1shok: uyyy denemişsin sahiden...betacım gördüm çok tşk ederim. Arsima kuzum ne kadar güsel olmuş hepside yaaa.Anneninde ellerine sağlık çok becerikli imiş. Güle güle kullansınlar bohça sahipleri.
gelelim cilt meselesinebetacım 4 gün yaptım bi daha da yapmadım ben kuzum. sabahları erken işe gittiğim için üşendim ( malesef ama 4 gün bile lekelerin rengini soldurmuştu.
Mandilinn o gelinlik üstü seninmişş haa çakalll :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 Çok güzelmiş çok zarif durmuş üstündee opuyorumnanaktan
bu arada biz balayına uzungöle gidiyoruz inşAllah..
bungalow evlerde kalıcaz tek hayalimdi
saten çekici nevresimim hhihih
KAYNAK:TAÇ
1-2 ayda bişi almamam gerek kartlarım çortlıycak
hb zeysb
benide aranıza kabul edermisiniz?
tebrik ederim tekrar...ben evliyim artıkın galiba sanırsam:)
hee birde gelinlik, mandilinindi sanırım oda harikaydı :) ama ben mandilini kapalı sanıyodum yaa şaşırdım görünce kafamçokkarıştı
bende haftasonu girmiyorum canımcım yerimsenibenbugun kayıp çok war
buket arsıma mandılın parpalam nıhal
ben yazana kadar sen halletmişsin sanırm :)
kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...
kızlar dun japon pazarınıa uğradım harıka seyler vardı gene bu makyaj kutularından vardı 3 boy alcaktım ama beğendım modelın anahtarının bırı kayıptı haftaya gelcek alcam takı kutusuda yapabılrım
3 boy alcam en kucuuğu 7 buyuğü 10 en buyuğu 12 tl ıdı sızce naısl hemde anahtarlı ve aynalı
çook şık bu peçete halkalarıkizlar bu pecete halkalari nasıl sizce?
kaynak:biev
cam olanların kırmızısı paşabahçede varKızlar bişey sorucam hani margarinlik ve limon saklamak için kapaklı minik cam kaplar var yaa, onların renkli cam olanları var mı? Plastik renkliler gördüm ama cam göremedim :1no2:
:sm_cool: canım benim inan en az senin kadar çok sewindim bu habere.günaydın güzellerrr
mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
13 günü kalan normal bi gelinin duyguları heyecan dolu olmaktır herhalde
ama 13 günü kalan anormal gelinin hissettiği duygu gerginlikten başka hiçbişi değil
13 günüm kaldı kına ve düğünü çıkartırsak 10 günüm kaldı evime bi çivi çakılmadı :)
kızlar ceyızımde sarsırdıgım cok para verılen piketakımım vardı ya
resım cekememıstım bır turlu kullanmıyordum dantel sevmedıgım ıcın
annem sevınsın dıye serdım dun ama tek pikesini ve nevresımını cunklu nevresımde dantel yok zaten
carsafı buyuk geldı sımdıkı yataklar kucuk ve alcak ya
eklyıorum resım
mandilin evet cnm o siyah yerler kırılmaz cam.kırılmaz ama toz tutmaz diil mafoldumben
size bahsetmiştim zam olaylarımdan.bu ay almam gerekiyor.yani bu günlerde kalbim güm güm çarpıyor.istediğim beklediğim olmazsa diye çok korkuyorum...
artık isyan çıkaracak halimde yok...
yorgunum ve karmaşık ve kararsız ve bitmiş....mafoldumben
kızlar günaydınnnnnn
cuma günü antalyaya gittimmmmmmmmmmm dün sabahda döndümmmm. güya iş için gittim ama 2 gün tatil yaptım çok güzeldiiiiihihoyyyt
:1shok: :1shok:bugun söz yüzüğünü satcam karar verdım
zemuszemus
kızlar banyoya çamaşır sepeti alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım
hatta sepetlerin birinde kendi içinde de kararsız kaldım
misela aşağıdaki resimdeki yatay mı dikeymi :uhm:
bktbb canım gule gule kullan mobılyalarını coooook guzelmıs..allahım huzurla kullanmayı nasıp etsın ınsallah...
Kirlensin Buketim canikom ya boşverrr amannnn rahatınıza bakın sizz
kızlar banyoya çamaşır sepeti alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım
hatta sepetlerin birinde kendi içinde de kararsız kaldım
misela aşağıdaki resimdeki yatay mı dikeymi :uhm:
arsıma bence 2.resım
Arsicim hepsi çok güzel ama ben dikey olanı tercih ederdim a.s
balım nerde fotoları kaydirigubbakcemile
13 güncük
ne kadar az dimi :1rolleyes:
arsimam balım inşallh çabucak hallolur hazırlıklar..
canım bence yerin varsa yatay al, hem daha farklı hemde göze daha hoş görünüyor.
üstelik dikeylere göre daha az eğilirsin kullanımında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?