uyy sbhtan berı sıcak seyler ıcıyom yanı ılık bıtkı cayları ama bana mısın demıokomşu o ses 1 haftada düzelmez kanımca
değer ama off hayatmınn en mutlu gunuydu bunda sampıyonluğun opayı var ama bıde baska yonden cok onemlıydı:asigim:ee bagırırsan o kadr sampıyonluk ıcın böle olurrrr
Yaaaa kızlar dün bankamatik paramı yuttu, pazar günü kaldım öyle bankamatiğin önünde mafoldumben Şimdi çıkayım da bankaya gideyim ben. Çok yazmayın emi?
teşekkürler buketcm:)
senin ev belli mi canım nişanlım alalım eşyaları diyor ama ben ev belli olmadan belki olmaz diye erteliyorum.Acaba alsak mı ki
bence almayın oveg.şekline göre alırsınız ev belli olmadan almayın bence.
uyy sbhtan berı sıcak seyler ıcıyom yanı ılık bıtkı cayları ama bana mısın demıo
değer ama off hayatmınn en mutlu gunuydu bunda sampıyonluğun opayı var ama bıde baska yonden cok onemlıydı:asigim:
heee az önce doktordan geldim acıbadem hast gidiorum randevumu bekliorum kimi gördüm bilinkaydirigubbakcemile3 gamze özçeliksengözlerimebaksanab sanırsam oda hamileeee
bugun söz yüzüğünü satcam karar verdım
heee az önce doktordan geldim acıbadem hast gidiorum randevumu bekliorum kimi gördüm bilinkaydirigubbakcemile3 gamze özçeliksengözlerimebaksanab sanırsam oda hamileeee
cnm teşekkür ederimm çok hihoyyyt:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?