Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaaa kızlar dün bankamatik paramı yuttu, pazar günü kaldım öyle bankamatiğin önünde mafoldumben Şimdi çıkayım da bankaya gideyim ben. Çok yazmayın emi?

komşu o ses 1 haftada düzelmez kanımca
uyy sbhtan berı sıcak seyler ıcıyom yanı ılık bıtkı cayları ama bana mısın demıo
ee bagırırsan o kadr sampıyonluk ıcın böle olurrrr
değer ama off hayatmınn en mutlu gunuydu bunda sampıyonluğun opayı var ama bıde baska yonden cok onemlıydı:asigim:
Yaaaa kızlar dün bankamatik paramı yuttu, pazar günü kaldım öyle bankamatiğin önünde mafoldumben Şimdi çıkayım da bankaya gideyim ben. Çok yazmayın emi?

aman boşver kalsın oda onun kısmetı
sen gıt cekmecelere falan bak belkı cıkar bısılerkaydirigubbakcemile3

buket canım baktım eşyalarına çok güzeller hepsi güle güle kullan cnaım benim hepsini çok beğendim :içelim:

teşekkürler buketcm:)
senin ev belli mi canım nişanlım alalım eşyaları diyor ama ben ev belli olmadan belki olmaz diye erteliyorum.Acaba alsak mı ki

Buketttt yavrim süper mobilyalarınnn özellikle koltukların çok rahat pufidik pufidik görünüyoo kol kısımları da yastık gibi ohhh ne güzel şekerleme yapılır lülülülülülü

teşekkürler buketcm:)
senin ev belli mi canım nişanlım alalım eşyaları diyor ama ben ev belli olmadan belki olmaz diye erteliyorum.Acaba alsak mı ki

bence almayın oveg.şekline göre alırsınız ev belli olmadan almayın bence.

oveg kesınlıkle katılıyorummmmm
bızde evc tutmadan cok heves ettık alalım dıye herkez sacmalamayın dedı
bız yınede gıttık ama almadık baktık dedık herkez böle dıyorsa var bi bildikleri
iykide öyle yapmısız ev varken bıle ınsan yanılıyor bos ev buyuk gelıyor gozune
ev yokken olsa ooo yanı

böcük hayırdır anam kacmadı gozumden :asigim:

kıslar burdan birinde tarayıcı vardı.hemen resimleri tarayıp koyuyordu.kimin vardı bana haber salsın .bişiy sormam lazım

heee az önce doktordan geldim acıbadem hast gidiorum randevumu bekliorum kimi gördüm bilinkaydirigubbakcemile3 gamze özçeliksengözlerimebaksanab sanırsam oda hamileeee

gamzecimmm daha yeni haberim oldu hamilesin gözün aydinnn nerden nereye yaaa inanmak zor anne olacaksin ceyiz hazirligindan annelige... ailenin sevinci büyük olmustur tabi

böcüükkk başka ne oldu yaww? :jeyyar:

bende kutlamalarda sevgilimleydim çooookkk güzeldi :) tabi saat 3 ten akşam 10a kadar zıplamaktan ayak tabanlarım hala ağrıyo çok yoruldukk..

bu arada bukeeet mobilyaları kaça aldınız desem ayıp olurmu kii.. yada yazdında görmedimmi acaba :uhm:

gamzee tatilinin güzel geçmesine çook sevindim.. bende denize girmek istiyorum yaa kumsala uzanıp hiiççbişi düşünmemek istiyorum :çok üzgünüm:

ama bunun için 27 günüm var en az puuufffff

bu arada bebiş için tebrik ettim seni diye hatırlıyorum ama yazamamış olabilirim, hayırlısı olsunnn Rabbim sağlıklı mutlu bi hamilelik nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…