minikcim evet malesef içinde kafein olan herşey yasak çikolatanın fazlası yasak yoksa yiyebilioruz
içinde çiğ yumurta olan herşey yasak mayonez falan da. az pişmiş herşey yasak etler çookkk pişmiş olcak
:lepi:
aksam 9a kadr burcunun mandallarını aradım yok sonra bana yarın gel dıyen manykta ızınlıymış bugun tekrar gtcem
sonra bask yerde var oraya bakcam sonra yemek yedım falan saat gec oldu
nete gırdım ama bızım gruba flash belleğe resımlerı attım ark vercem vıdeo yapılcak ozmn sıze adreste verrım bakarsınız
bu aksam eklıycem ınş söz
aksam 9a kadr burcunun mandallarını aradım yok sonra bana yarın gel dıyen manykta ızınlıymış bugun tekrar gtcem
sonra bask yerde var oraya bakcam sonra yemek yedım falan saat gec oldu
nete gırdım ama bızım gruba flash belleğe resımlerı attım ark vercem vıdeo yapılcak ozmn sıze adreste verrım bakarsınız
bu aksam eklıycem ınş söz [/B]
kaynana vakası canım kaynım nişnalandı ama beni tamamen ayırmaya başladı buda beni çok üzüyor.ve bana dediki biz sen istiyosun diye düğün yapıyoruz daha saysam bitmez.bu olaylar hep yeni başladı daha önce böle şeyler yoktu çok iyiydik:çok üzgünüm:
aferin biz şimdi burda çatlıoz göremedik die nolcak şimdi:))alkisalkisalkisbenneyaptımkiBen geldim, alıntı yapmadan ilerlemiş bulundum. Burcu canım demek gördün haa, ben de akşam göremedin sandım da üzüldüm, teşekkür ederim canım Şeniz. Umarım o havalı takım benim çok da büyük olmayan odama girince havası sönmez :roflol:Senin neden böyle sorun oldu ki internetin
Oktar mıydı acep kimdi gelinliğini eklemiş diyen, çok güldüm yaaa :roflol::roflol: Ahh canım olsa da gelinlik eklesem keşke. Benim de ptesi başlancak gelinlik sanırım
Yatak odasını merak eden arkadaşlarım malesef şuan ekleyemiyorum. Çünkü fotoların olduğu laptop kardeşimle işe gitti kaydirigubbakcemile3
pıtırcık mınık mandalın cok tskler
mumkunse nazar boncuklu olarak yorum edın ha tırsıyom allama
kaldrcamda dığer kızlar nerrde kı
pıtırcık mınık mandalın cok tskler
mumkunse nazar boncuklu olarak yorum edın ha tırsıyom allama
kaldrcamda dığer kızlar nerrde kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?