Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

minikcim evet malesef içinde kafein olan herşey yasak çikolatanın fazlası yasak yoksa yiyebilioruz
içinde çiğ yumurta olan herşey yasak mayonez falan da. az pişmiş herşey yasak etler çookkk pişmiş olcak

aman çok pişireyim derken yakma bu seferde kanserojen olur cokacimcoook

bu sayede sağlıklı beslenmeye alışmış olacaksın ne güzell hihoyyyt

:dance:

böcüğüm sen benim yazdıklarımı okumuyormusun yafs -tatlicadiarzu-

kızlar dığer sıtede yalnızca bu resmımı buldum ıdare edın artık sılcem hemne
avatardakı resım olduğu için bu kalmışş

mandalın gecmısı okuyamadımkı bı turlu

noldu reyhancım :teselli:

nan resme bakın sılcem onun avatarndan caldım aksama eklerım baskalarınıda sımdılık ıdare edın

sana bişi sölimmi öle ayırım yapıolar ya soradan o gelin onların tepesine çıkıo,canından bezdirio,merak etme sen üzülme canım

Ben geldim, alıntı yapmadan ilerlemiş bulundum. Burcu canım demek gördün haa, ben de akşam göremedin sandım da üzüldüm, teşekkür ederim canım Şeniz. Umarım o havalı takım benim çok da büyük olmayan odama girince havası sönmez :roflol:Senin neden böyle sorun oldu ki internetin

Oktar mıydı acep kimdi gelinliğini eklemiş diyen, çok güldüm yaaa :roflol::roflol: Ahh canım olsa da gelinlik eklesem keşke. Benim de ptesi başlancak gelinlik sanırım

Yatak odasını merak eden arkadaşlarım malesef şuan ekleyemiyorum. Çünkü fotoların olduğu laptop kardeşimle işe gitti kaydirigubbakcemile3

pıtırcık mınık mandalın cok tskler
mumkunse nazar boncuklu olarak yorum edın ha tırsıyom allama
kaldrcamda dığer kızlar nerrde kı

aferin biz şimdi burda çatlıoz göremedik die nolcak şimdi:))alkisalkisalkisbenneyaptımki
pıtırcık mınık mandalın cok tskler
mumkunse nazar boncuklu olarak yorum edın ha tırsıyom allama
kaldrcamda dığer kızlar nerrde kı

oldumu canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…