Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy naısl korktum he bıde bızm dığer sıtedede cıkmadı sımdık duzeldı

gulay evt ınce laz uşağudur kendı
dığer ark ılede sarılmış olarak cekındım ama bu bıraz farklı mı ne

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
parpalm, baberko, bktbb+, brcncvk86, burcu_bjk, DarkAngel, dimples+, dkb+, gülay_gülay, ikraaa, kararsız, kelebek54, ladybirddaisy, lhnzdly+, oktar+, pıtırcık85+, p_nr+, reyhan85, sulfat+, tubiS+, uğur böcüğü+, VAZGECILMEZIM, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi

herkesler burdaymış böcük resim patlama yaptızemuszemus

reyhan canım sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle karşılık ver.
yani herzaman mesafeni koru seni üzmesine izin verme, birde her zaman nişanlına dile getir.
sen sessiz kaldıkça o farkında olmadan belkide gittikçe dahada katlanılmaz olabilir.

reyhan takma kafana. bende çok gördüm o çok övülen gelinlerin sonra neler yaptığını sabret ve bekle görüceksin...sadece kendini bozma sen nasılsın öyle ol hep
komşuu

böcük canım öncelikle ben sizi çooook yakıştırdım
inşallah iyi bi insandır ve seni çoook mutlu eder canım benim Şeniz

kızlar ya bu bievin mağazası nerelerde?

sitesinde var mağzaları, ayrıca almode mağzalarının çoğunda var,
bakırköydeki mağzada da var.

eccu, hoşgeldin ne kadar uzun balayı tatili yaptın.

böcük, saçların güzel olmuş baya değişmişsin, eniştede hayırlı olsun.

böcüüüüüüüüükk delikafadulden , şekercim, kardeşceğizim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

nihayet görebildim resminizi :)) hayırlı olsun bakem

fıtık ameliyatı oldu bugün canım iyi çok şükür sabaha çıkacak hastaneden

geçmiş olsun canım? ne fıtığı?

kızlar merhaba nasılsınz düğün salonumu tuttuk bi haber verim dedim:teytey:

hayırlısı olsun canım hihoyyyt

kız bak üzülüp duruodun bi yerden çıktı mutlu oldun:)allah güle güle harcamayı nasip etsin de sizin işyeri kaç kişi:))

canım teşekkür ederim. bizim işyeri bayağı bi kalabalık ama tam sayısını bilmiyorum.

iki durumda mevcuttur bence.ama nazardan dolayı maaşını söylemeyecek varmıdır acaba...
maaşada mı değer nazar kı...
sağol canım teşkür ederim...

niye nazar değmesin kız, nazar değer kovarlar falan Allah korusun

Hayatım çok sevindim senin adına, arkadaşlarının jesti çok hoş olmuş sağolsunlar :) ben de yaklaşık 80-90 kişiyle çalışıyorum, bakalım :))))

sağol gaso, darısın artık senin başına kaydirigubbakcemile5

Hayatım süpeeeeer bişi olmuş yaaa, iş arkadaşlarının jesti çok güzelmiş. Hayırlısıyla harcayın canım paranızı :1hug:.

sulfatım sağol da ben senin yatakodasını göremedim senağlama

ovegcim teşekkür ederim, darısı senin başına daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

çatalbıçak takımın hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Eyüp Modesa, İkitelli Masko, bi de Anadolu yakası'nda Modoko var

:Saruboceq:

kızlar bide bugün benim ananem öleli tam bi sene oldu((ben çok özledim onu yaa

:teselli:

Yatak odasını merak eden arkadaşlarım malesef şuan ekleyemiyorum. Çünkü fotoların olduğu laptop kardeşimle işe gitti kaydirigubbakcemile3

:mymeka:

pıtırcık mınık mandalın cok tskler
mumkunse nazar boncuklu olarak yorum edın ha tırsıyom allama
kaldrcamda dığer kızlar nerrde kı

vayyy vayyy vayyyyy enişte biraz besili mi yoksam resimde mi öle çıkmış kaydirigubbakcemile3 ama temiz yüzlü bi çocuk. bu arada sen de yakıyon yani tribünleri meşale gibi opuyorumnanaktan

kızlar ilk defa yaşıyorum bunları inanınki üzücü durumlar umarım sizin başınıza gelmez.

bu evlilik olaylarına girmeden evvel hep derdim aman niye insanlar kaynanasıyla eltisiyle görümcesiyle anlaşamaz...

ama bu işlerin içine girince anladım niye anlaşamıyorlar.

:teytey: sallama

aferin biz şimdi burda çatlıoz göremedik die nolcak şimdi:))alkisalkisalkisbenneyaptımki

sulfat ya göremedık ıste

sulfat, insan düşünür bizide dimi şimdi çatlayım mı ben yarına kadar klava:

Sulfat kendi gelinliğimi yazacağıma seninkini yazdım. Yatak odanı göremedik.

Tamam kızmayın yaaa yarın eklicem

Bu arada hayatım alıntı yapınca hatırladım hemşom sen daha ne istiyon benim çekmecemden istiyormuş, senin de kapı gibi deden var :dilcikar:

yaw biev i nie sölediniz şimdi banaa ne kadar değişik güsel şeler varmış burdaa Allahımmm burdan alışveriş yapabiliomuyuz netten yani tam istediim şeler var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…