Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Nihal fuga'da çok güzel modeller var ama pahalı. Beyaz yatak odası hatırladığım kadarıyla 8000Tl idi

fuga evet oleymısssss cnmm duvar unıtelerı zaten genellıkle modelını sen verıosun ıstedıgım gıbı yaptırırım yatak odasını da baska y erden bakarımm 8000 verılmez o kadarda deıll mirmirmirmir

nihalcim yatak odası sahiden çok güzeeel
bende bakmıştım ama sadece fotosuna :)
gidip sormadık bile çoook pahalı çünküm.

ben forumun ilk sayfalarını okuduğum için

nettende resım yukleyebılırsın yerimseniben
sıkma canını
yanlış anlaşılma olabılır ben bıraz fransız kaldım olaya ama -tatlicadiarzu-küzüpte gıdıp bızı yanlış tanıma sonra
a.s.

nihalcim yatak odası sahiden çok güzeeel
bende bakmıştım ama sadece fotosuna :)
gidip sormadık bile çoook pahalı çünküm.

evet oyleymıs cnm 4000 falan olsa kıyar verırırım de 8000 de cok ama artık kısmet baska yere ama modoko romantık mobılyaya kesın gıdıp bakıcamm cok begendıgım seyler var

yaa çok resım ekleyesım var ama yenı bsey almadımkı para yok
eskılerıde koysam olmaz öle 2.sefer olur sonra gormemış olurum

aksam eve gtcem çimcem epılasyon etcem burcuma mandal bakcam cokta iş var

fmk, ben o gelinliği beğenmedim ya hiiiç üzülme bence

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt dogru diyorsun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cok saol canimm benim... herkesin gelinlgi kendine güzel sacmaladim benim gelinligimde bana göre güzel begendim sectim :-> diktiriyorum allah hepimize hayirli huya kurmayi nasip etsin mutlu saglikli huzurlu olalim

baby dıe nıcklı bayanın gelınlığı ıse beğenmedım cok acık gelınlık krem gıbı kurdelesı beyaz yokyok ben gıyemezdım
ama sen blın

hayatım buralar cok ucuz baska semtlere gore

evet canım fakir semt kaydirigubbakcemile3

kızlar bunları önceden almıştım

güle güle kullan akrilik sağlıklı mıymış reyhan?

Kızlar yarın nikah için gerekli evrakları hazırlamak için izinliyim.

kolay gelsin hayırlı olsun canım

burayı kendi cumhuriyetiniz sandınız aralarınızdan birkaçı sanırım

bunebu mevzuya direkt çivileme dalınca insanların garibine gitmiş olabilir. mesela aldıklarım yemek takımı, yatak örtüsü vs. falan deseydin bizler de hmm yatak örtünü nerden aldın koy bakalım resmini de görelim derdik. sen de ben resim koymasını bilmiyorum derdin, biz de sana yardım ederdik. böyle böyle kaynaşırdık. ama böyle anlatınca hakikaten bi çeyiz mağazasının promosyonu gibi geldi bana. çünkü buraya zaman zaman sanal insanlar gelip gidiyor. hatta bayan kılığında erkekler de karışıyor.

biz seni anlamaya çalışırken senin kendi cumhuriyetiniz mi burası falan diye çıkışmanı da aslında normal karşıladım. çünkü modunda agresif gibi birşey yazıyordu.

neyse çıkıcam uzatmayayım samimi olduğuna inansaydı eğer dimples sana boncuklarını da al git demezdi. hatayı biraz kendin de biraz da art niyetli kişiler de biraz da bizim gibi paronoid kişilikler de ara.

ve ben çıkıyım servisimi kaçırıcam.

iyi akşamlar herkese kızlar öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…