Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dogru diyorsun canim hos gelin aramiza

gelinlik güzelmiş fmk ama hatunda güzel birde paradan haber ver sırf elindeki buket tahmin ediyorum 250 dir

vereliniortak pardan haber ne güzel söyledin:ecrin_bebek:

noluyo ya tek bir cumhuriyet vardır oda türkiye cumhuriyeti

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

nasil derler böyle tatsizliklar kominikasion eksikliginden yalnis algilamadan kaynaklaniyor... ben sanmiyorum ki burda biri dislasin... burdaki kizlar süperler
bak sende bir gelin adayisin inan bu ve diyer topiklerden bir cok sey ögreneceksin...
benim gözümü ceyiz konusunda bu topik acti hic ilgilenmezdim. Burdaki kizlarin aldiklarina baktim bende arastirmaya basladim :jeyyar: site site baktim saatlerce günlerce begendiklerimin markasini modelini not ettim türkiyeye gidince almaya calistim... ne bilirdim pamuk satenin ne oldugunu fotolari görünce burda gözlerim aha böyle :1shok: acildi...

ben niye burda gerildiniz tam olarak anlamis degilim... yalnis algilama herhalde...
ben bir keresine ceza puani aldim hic günahim yokken benimle birlikte ugur böcügüde hatirliyormusun böcügümmmmmmmm ben daha yeni yeni kes ediyorum burali.. ama uzatim lafi... relax canim no panik atistigin insanlar... sicacik yardim sever kisiler

nasil bir insandir bu ugur böcügü nadir bulunan gül kalbi kiz.. benden yasca daha ufaksin ama cok daha olgun düsüne biliyorun... hi bide unutmadan benimde kiz arkadaslari yok anlasamiyorum kimseyle anlasamiyorum derken yüzüne gülüp sirtini dönünce dedikonu yapildigi icin uzak duruyorum.. kafamçokkarıştı

deme kızzzzzzz.bende aldım hemde çok para verdim ama benim aşkım sevmiyor zaten.o bana alma dedi ama ben anneme laf geçiremedim.şimdi aşkım diyor ki : 1 kere serersin sonra kaldırırsın diyooooooooo :)

yatak örtüsü bir yatak odasina ayri bir hava katiyor.. bende annecime aldirdim netten begenrek henüz tanisamadim yatak örtümle ben sabahlari gözlerimi zor acip ise gidiyorum yorgani söyle bir cirpip birakiyorum... benim de ümidim yok kulanacagimdan misafirden misafire bayramlarda seyranlarda

Son düzenleme:
oveg canım daha lüks daireler var ama izmirde 800'e hemde mevki bir yerde vede lux bir evde rahat oturursun

ne güzel cnm ya valla şanslısınız aslında ankarada da bulunur 600 e güzel evler ama istanbul öyle deil malesef.KIzlar aklınızda olsun valla bakırköy bahçelievler civarında kiralık ev arıyoruz.
Böcük cnm sen bakırköy civarındaydın demi gözde kulakta ol tatlım.Herkes senden bişey istiyo bu ara gerçi çok mu oldum üstüne ben bilimyorum:)

inşallah en iyisini bulursun canım:Saruboceq:

bizim ki 550 TL. canım 130 metrekare 3+1 atışalanı

heee bu arada ne bu yaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey

gerçekten mi cnm nerede hangi semt öğrenebilir miyim valla evinde gayet güzel genişliği temizliği falan ne güzel ay inş bizde uyguna buluruz.

Kızlar Schafer bıcak seti alan varmıydı 6lı olanı nasıl kullanıp memnun kalan varmı

Son düzenleme:
kizlar kayboldunz... yaprak dökümü izliyorum bende, cay demliyorum ama biraz gec demledim diziye yetistiremedim

yarin is yok bu hafta cok uykusuz kalmistim zaten persembe cuma evdeyim bi yandan iyi bir yandan kötü cünki kriz nedeniyle evde olacagim evde oldugum günler icin maas almayacagim isziklik parasi ödenecek en cok paraya ihtiyacaim oldugu zaman denk geldi bu kriz allah tan hayirlisi artik vardir bundada bir hayir... Insallah dügünden sonra almanyaya gelince esime de bir is buluruz

baberko bende böcüğü bekliyorum :):):):)

fmk gelınlıgını goremedım ben yaa gormek ıstıyorumm :çok üzgünüm:

Ne düsünüyorum biliyormusunuz...

Kina gecesinde kina yakilirken annemin 35 sene önceki gelinligini giysem nasil olur

kızlar ya albüm yapıcam ama hep hata veriyo işten yükleyemiyodum bide burdan farklı resimler deniyim dedim yine hata verdi

Bakin bu mail dün geldi gelinlikciden... insallah dedigi gibi olur. Benim gibi Porvasiz gelinlik diktiren de görülmüsmüdür acaba

....öncelikle kucak dolusu selamlar sevgiler... her konuda hak veriyorum sana.. tabiki merak edeceksin.. her şey yolunda ben ön gördüğüm tarihte teslim edeceğim ne birgün eksik ne birgün fazla.. programım sağlıklı yürüyor.. fakat çok yoğun dönemdeyiz, düğün tarihlerine göre gelinliklerin dizaynları , provaları ,, sözverilmiş tarihte teslimleri , hepsini büyük bir özveriyle ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz... bizim için esas olan müşterilerimizin bize olan güvenlerini sarsmadan , söz verdiğimiz zamanda hatasız eksiksiz , mükemmel gelinliklere imza atmak. sorumluluğumuzun bilincindeyiz .. en geç haziranın ortası gibi gelinliğinin son şeklini göreceksin zaten senden yeniden son ölçüler isteyeceğim. nasıl alman gerektiğini uygulamalı olarak fotoğraflı mail göndereceğim.. o şekilde tekrar son ölçülerini göndereceksin fermuarını ona göre kapatacağız. zaten sen gelinliği görünce ,yani resmini bize olması gereken rotüşleride ,varsa eğer söylersin ..be inanıyorumki üzerine cuk oturacak. içini ferah tut ,her şey yolunda... çok öpüyorum.. kendine iyi bak... sevgilerimle.. ayşe firidin..

fmk cımm gelınlıgın altı cok havalı cnm cok sık duruyoo ıcınede cok yakısıcaksınn emınımkı sacını nasıl yapcaksın pekı cnm

valla kandırdı :)) ama bence unuttu :)) nese bende kaçıyım aklım ypaprak dökümünde kaldı iyigeceler kızlar öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…