- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
ama bişey dicem
sen yanlış ypamışsın
karar verdiğin bişeyin alternatifleri hiç bakılır mı
ben mesela
toka alsam
başka toka bakmam
içimde kalır diye
hem de son aşamalarına gelmişsin
bir de eminim çok güzel oluyodur gelinliğin sana
o uzaktan gördüğünün sana yakışıp yakışmayacağından ne kadar emin olabilirsin ki
ve bir de hep bizim büyükler söylerler
gelinin bahtı açık olsun isterse bi çuvalla gelin olsun
senin için huzurluysa en güzel sne olursun
boşver
bence yania.s
dogru diyorsun canim hos gelin aramiza
gelinlik güzelmiş fmk ama hatunda güzel birde paradan haber ver sırf elindeki buket tahmin ediyorum 250 dir
vereliniortak pardan haber ne güzel söyledin:ecrin_bebek:
noluyo ya tek bir cumhuriyet vardır oda türkiye cumhuriyeti
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
sanırım burada bir huzursuzluğa sebep oldum
öncelikle topicin adından da anlaşılacağı üzere çeyizim için BEN neler aldığımı yazdım
oradan birileri reklam kokan hareketler gibi bişey yazdı
görmezden geldim
burada sayfalarca insnanlar ne aldıklarını yazmışlar
benimki niye olay oldu anlamadım
sonra evini temizleten bi arkadaş okudum
aynı şeyleri yaşadığımızı düşünüp ona bişeyler söyledim
o arada birisi evin linkini attı
ben de girdim albüme baktım
çok da güzelmiş
allah mesut mutlu yaşatsın dedim
yani dönüp kendi yazdıklarımı okuyorum
kimseye karşı kötü bişey demediğim halde
yadıklarıma verilen tepkileri anlamış değilim
bktbb verdiğin cevaplar için teşekkür ederim
ben nerden bileyim burası 3-5 kişinin kendi çeyizini konuşacağı topic olduğunu
halka açık olduğunu düşünerek yazdım
selametle
nasil derler böyle tatsizliklar kominikasion eksikliginden yalnis algilamadan kaynaklaniyor... ben sanmiyorum ki burda biri dislasin... burdaki kizlar süperler
bak sende bir gelin adayisin inan bu ve diyer topiklerden bir cok sey ögreneceksin...
benim gözümü ceyiz konusunda bu topik acti hic ilgilenmezdim. Burdaki kizlarin aldiklarina baktim bende arastirmaya basladim :jeyyar: site site baktim saatlerce günlerce begendiklerimin markasini modelini not ettim türkiyeye gidince almaya calistim... ne bilirdim pamuk satenin ne oldugunu fotolari görünce burda gözlerim aha böyle :1shok: acildi...
ben niye burda gerildiniz tam olarak anlamis degilim... yalnis algilama herhalde...
ben bir keresine ceza puani aldim hic günahim yokken benimle birlikte ugur böcügüde hatirliyormusun böcügümmmmmmmm ben daha yeni yeni kes ediyorum burali.. ama uzatim lafi... relax canim no panik atistigin insanlar... sicacik yardim sever kisiler
fmk senın gelınlığın daha guzel emın ol boşver onu
sankı emanet gıbı durmuş
sımdık kız gelcek benı yolcak:roflol: okadr laf dedım gelınlığıne:roflol:
gamze gule gule kolaygelsın:jeyyar:
nasil bir insandir bu ugur böcügü nadir bulunan gül kalbi kiz.. benden yasca daha ufaksin ama cok daha olgun düsüne biliyorun... hi bide unutmadan benimde kiz arkadaslari yok anlasamiyorum kimseyle anlasamiyorum derken yüzüne gülüp sirtini dönünce dedikonu yapildigi icin uzak duruyorum.. kafamçokkarıştı
deme kızzzzzzz.bende aldım hemde çok para verdim ama benim aşkım sevmiyor zaten.o bana alma dedi ama ben anneme laf geçiremedim.şimdi aşkım diyor ki : 1 kere serersin sonra kaldırırsın diyooooooooo :)
yatak örtüsü bir yatak odasina ayri bir hava katiyor.. bende annecime aldirdim netten begenrek henüz tanisamadim yatak örtümle ben sabahlari gözlerimi zor acip ise gidiyorum yorgani söyle bir cirpip birakiyorum... benim de ümidim yok kulanacagimdan misafirden misafire bayramlarda seyranlarda
Son düzenleme: