croiselle cnm 600sn sınırı var bilosun yollarım cnm
kızlar ben 2 tane bişey buldum.göndereyim de sizde beğenirseniz uyarlayın.
bu arada yazılar kk dan alıntıdır
Biz damatlık işini dün hallettik, Kiğılı dan aldık, 325 TL set olarak,
içinde siyah takım elbise ata yaka gömlek ve fularlı yelek var :dance:
Biz damatlık işini dün hallettik, Kiğılı dan aldık, 325 TL set olarak,
içinde siyah takım elbise ata yaka gömlek ve fularlı yelek var :dance:
Gaziantep Sanko Park'tan aldık canım,alkisalkisalkishangi kığılı canım
vayyy :) bilsem daha bi alıcı gözle bakardımm benim cici arkadasım ne marifetliymisa.s.hayırlı olsun
bu arada o mağazayı ben çizdim :)
sanko parkmı iki katlı cadde mağazasmı :)
ha bide realde var
canım çok sevindim iyi günlerde giysin kocişinzemuszemus
slm kızlar nasılsınız:lepi: Hayatım evin çok güzel olmuş ağız tadıyla oturun inş.:asigim:Mandilinim canım o mutfak ne öyle bayıldım yaw orayada yazdım zaten yorumlarımı güle güle mis gibi yemekler pişir kocişine kırmızılar içinde :asigim: Arsimacım sizinde tadilat çıkmış yakında biter hiç takma kafana avizelerde halolmuş gözün aydın :1hug: böcük abayla 5 gün hee seni gidi seni :jeyyar:
Arsimacım sizinde tadilat çıkmış yakında biter hiç takma kafana avizelerde halolmuş gözün aydın :1hug:
vayyy :) bilsem daha bi alıcı gözle bakardımm benim cici arkadasım ne marifetliymisa.s.
cıhh demem hemen merak etmenböcük nie heyecanlı kızz anamm sakın he deme çocuğa şakkıdı
opuyorumnanaktan:asigim:Böcük sen sevionmu bakem abayı?
vermen benı vermenbukettt vermioz dimi hemencik bu ne yaaa yangından kaçırır gibi 5 güne nişan 15 güne düğün 20 günde bebek yapar bu mazallahdelikafadulden
yorum bile ettim kız
hangisine gittin kuzu
en yenisi sanko sonra real cadde çok eski :)
ben hıc korkmuyom o benden korksun:dilcikar:böcük amannn sakın hemen evt deme kız o ne öle 5 günde yangından mal kaçırır gibi
ben korktum bu abaydan şimdi
ama evde kalırsam :tomato:VERMİOZ GAMZECİM KIZ EVİ NAZ EVİ :enbuyukkk:
kıslar kacgundur blackguuen yok gelıyoda ben mı goremıyorum yoksam
sinay nerelerdesin sesin çıkmıoozemuszemus
Sanko Park canım,
insan projesinde bulunduğu yeri gelip görmez mi,gel gezdirem kızz senisırnaşık şey
işler güçler bitmio hergün bi işin peşindeyim Gamzecim eve gidip geliyoruz cmrts temizlik var kadın ayarlamaya çalışıyorum dün halıların peşinde koştum benim istediğim model bitmiş izmir şub. getirtiyorum gelinlik yarın teslim edilcek akşam çıkışlarda sürekli ordayım kadın yakında kovacak beniklava erdeciyi sıkıştırıyorum banyonun duşluğu yoktu dün akşam onu taktık avizeleri hallettik bu akşam uydu bağlancak off yazarken bile bıkıyorum -tatlicadiarzu-
cnm koyamamkı sımdık neden mı resım bızm ortak sıtemızde bjk nınböcüükkkk ben görmedim amaaaa :1shok::1no2:
slm kızlar nasılsınız:lepi: Hayatım evin çok güzel olmuş ağız tadıyla oturun inş.:asigim:Mandilinim canım o mutfak ne öyle bayıldım yaw orayada yazdım zaten yorumlarımı güle güle mis gibi yemekler pişir kocişine kırmızılar içinde :asigim: Arsimacım sizinde tadilat çıkmış yakında biter hiç takma kafana avizelerde halolmuş gözün aydın :1hug: böcük abayla 5 gün hee seni gidi seni :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?