canım benim teşekkür ederim:1hug: aman ya kiloyu falan hiç sorun etme içinden nasıl geliyorsa öyle giyin hiç birşey içinde kalmasınSinayyy Merhaba seni unuttum sanma delikafadulden
Gelinliğine bayıldım gerçekten opuyorumnanaktan
Bende o tarz istiyorum ama senin kadar ince değilim o yüzden cesaret edemiyorum mafoldumben.
dimples in da bel kısmı o tarzdı çok hoşuma gitmişti...
Ama işte senağlamasenağlamasenağlama
a.s.:1rolleyes:
sağol şeker
vereliniortakoo hepsine gitmeye kalksam
gezmekten çizim yapmaya fırsat bulamam
hayırlı olsun
mafoldumbenmafoldumben
ayy inş. bi bitseydi şu telaşeŞenizcnm benim yaaa çok iyi anlıyorum seni ama biticek merak etme hafifliceksin:asigim:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:cnm koyamamkı sımdık neden mı resım bızm ortak sıtemızde bjk nın
oraya grmemı suan ıtıbarıyle yasakladı:1ninca:
hayrlı ossun cnm
:asigim:
sinay takvimin nerde şeker?
çok teşekkür ederim arkadaşım.tepsimi gün yüzüne çıkardın.ben beceremiyorum yaaaaaaaa.foto mak. ile eklenenler kocaman çıkıyoooo
banada yardım edin
20 haziran
evliliğimizin 6. günü
canım benim çok saol dün biras moralim bozulmuştu ama şimdi şimdi kendime geliorum saol bitanem Şeniz a.s.
kızlar erkeğe doğumgününde iş yerine çiçek yollanırmı ?
slm kızlar nasılsınız:lepi: Hayatım evin çok güzel olmuş ağız tadıyla oturun inş.:asigim:Mandilinim canım o mutfak ne öyle bayıldım yaw orayada yazdım zaten yorumlarımı güle güle mis gibi yemekler pişir kocişine kırmızılar içinde :asigim: Arsimacım sizinde tadilat çıkmış yakında biter hiç takma kafana avizelerde halolmuş gözün aydın :1hug: böcük abayla 5 gün hee seni gidi seni :jeyyar:
işler güçler bitmio hergün bi işin peşindeyim Gamzecim eve gidip geliyoruz cmrts temizlik var kadın ayarlamaya çalışıyorum dün halıların peşinde koştum benim istediğim model bitmiş izmir şub. getirtiyorum gelinlik yarın teslim edilcek akşam çıkışlarda sürekli ordayım kadın yakında kovacak beniklava erdeciyi sıkıştırıyorum banyonun duşluğu yoktu dün akşam onu taktık avizeleri hallettik bu akşam uydu bağlancak off yazarken bile bıkıyorum -tatlicadiarzu-
arsimaaa senin mobilyalar geldimi
sinaycığım tatlı yorgunluklar fıstıgım olcak öyle bizde son gunler hep aksamları eve aldıklarımızı bırakmaya
aaa benim de kaydirigubbakcemile3
Parpalım ben yapem bacumm çok seviyom takvim yapmayı....
esmacım senin nikahında çalan serdar ortaç şarkısı neydi ya?
Arkadaşlar günaydın...
Forumda yazmak için vakit bulamadığımdan, uzun zamandır sadece uzaktan takip ediyorum sizi...
Ama dayanamadım çok sık olmasada bende sizlerle bişeyler paylaşabilirim diye düşünüyorum...
Gerçi;
Arsima’nın evi konusundaki sıkıntısını,
Baberko’nun yeni nişanlandığını,
bktbb’nin hafta sonu mobilyalarına hızlı bir şekilde karar verip, aldığını,
esmy’nin kısa bir süre evlendiğini ve kocasının esmy’nin erken uyumasından şikayet ettiğini,
dimples’in da yeni evliliğini inşallah ikiz bebiş le taçlandıracağını,
karalahana’nın beyaz atlı prensini beklediğini,
Mandilin’in gelinliğinin çok güzel olduğunu,
Parpalm’ın evini tuttuğunu,
Pashmina’nın sabırsızca beklediğini,
E.beta’nın kokoş terliklerinin çok şık olduğunu,
croiselle'nin düğündaşım olduğunu fakat düğün tarihinin değişebileceğini,
Az çok biliyorum bunları işte :)))
Ayrıca _HaYaTİM_ çok zor bi anımda bana destek olmuştu sağolsun keza uğur_böcüğü’de öyle…burcuözge ise ilk göz ağrım zaten
Hepiniz çok tatlısınız...Rabbim herkesin yolunu açık etsin :Saruboceq:
Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Ama herkesi biliyorum gerçekten:)
Teşekkür ederim ...
merhaba fıstıklar...sıkı takipteyim haberiniz ola:)))
maşallah hepinizin herşeyi süper :)))
kendim içinde bakıyorum ama asıl sebebim eylülde kızkardeşim evleniyor inşallah:))
ona fikirler veriyorum sayenizde...
o çalışıyor doğal olarak burada değil..
alıcaklarının çoğu bitti sayılır...inşallah evi yerleşince sizinle paylaşıcağım buradan..
hadi bakalım hepinizi çok öpüyorum şekerler
günaydın kızlar,
aynen katılıyorum. bellonadan aldım yüksek olduğu için.
şimdi moda olan japon tarzı yataklarda pek kullanışlı değil temizlik açısından yere sıfır, ayrıca etrafındaki tahta sürekli toz tutuyormuş.
gülay, çok ucuza almışsın. nerden aldın.
şöyle sevgi ve aşkla ilgili bir şiir falanda olabilir.sabahtan beri bakıyorum ama bulamadım güzel bişey
Esma ben cd çalıcam ve ne çalıcam bilmom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?