Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycığım tatlı yorgunluklar fıstıgım olcak öyle bizde son gunler hep aksamları eve aldıklarımızı bırakmaya

canım benim teşekkür ederim:1hug: aman ya kiloyu falan hiç sorun etme içinden nasıl geliyorsa öyle giyin hiç birşey içinde kalmasın a.s.
a.s.:1rolleyes:
oo hepsine gitmeye kalksam
gezmekten çizim yapmaya fırsat bulamam

hayırlı olsun

mafoldumbenmafoldumben
vereliniortak
cnm benim yaaa çok iyi anlıyorum seni ama biticek merak etme hafifliceksin:asigim:
ayy inş. bi bitseydi şu telaşeŞeniz
cnm koyamamkı sımdık neden mı resım bızm ortak sıtemızde bjk nın
oraya grmemı suan ıtıbarıyle yasakladı:1ninca:

hayrlı ossun cnm

:asigim:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sinay takvimin nerde şeker?

valla bende bilmiom seninkide bana gözükmüo:1no2::1ninca:

çok teşekkür ederim arkadaşım.tepsimi gün yüzüne çıkardın.ben beceremiyorum yaaaaaaaa.foto mak. ile eklenenler kocaman çıkıyoooo

rica ederim canım

banada yardım edin
20 haziran
evliliğimizin 6. günü

aaa benim de kaydirigubbakcemile3

canım benim çok saol dün biras moralim bozulmuştu ama şimdi şimdi kendime geliorum saol bitanem Şeniz a.s.

Şeniz

kızlar erkeğe doğumgününde iş yerine çiçek yollanırmı ?

niye alınmasın?

ooo sinaycım hoşgeldin sarı kuşum opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım

ay ben hepsinden kurtuldum çok şükür yaaa. Allah da sizi kurtarsın inşallah :Saruboceq:

sinaycığım tatlı yorgunluklar fıstıgım olcak öyle bizde son gunler hep aksamları eve aldıklarımızı bırakmaya

evette canım annemlerin eviyle benim evimin arası tam yarım saat sürüo yanıma su şişesi alıp wc ihtiyacımı giderip öyle yola çıkıyorum düşün yani hal böyle olunca da ister istemez offf bitsin bu eziyet demeye başladım -tatlicadiarzu-

Selam kizlar opuyorumnanaktan ben geldim... dün geceden bu yani ne kadar cok yazmisiniz 60 sayfa okudum geldim. bide ben öyle hizli okuyamiyorum :ecrin_bebek:

:lepi: hos geldin tatlim aramiza... yazdigini ilgiyle okudum hepi güzel ama Beta nin kokus terkliklerini bile hatirliyorsun ekleyeli baya olmustu okuyunca hemen hatirladim

Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Ama herkesi biliyorum gerçekten:)

Teşekkür ederim ...

Benim hakkimda ne biliyorsun sırnaşık şey

Ben bu kadini cok seviyorum!!

kızlar meyve büyük dekoratif tabağı nette gezerken buldum aynısından benimde var.

Eklentiler

• $küllük.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $meyve bıcaklarım_8777BYK.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $nevresim takımım.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
  • $tabak-004.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 44
böcügüm abeyle cok yakisiyorsunuz allah nazarlardan saklasin hakkinda hayirlisi.

Abey de nisanlim gibi göbeklimi kaydirigubbakcemile3

amaa ama biz japon tarzı almıştıkkkkafamçokkarıştı

şöyle sevgi ve aşkla ilgili bir şiir falanda olabilir.sabahtan beri bakıyorum ama bulamadım güzel bişey

bence en güzeli kendi hissettiklerini yazman canım.ben geçen sene doğumgününde nişanlıma eve çiçek göndermiştim annesiyle anlaştım kapıyı ona açtırdık çok şaşırmıştı hediye sevmez bizimkii alma sakın diyordu..
bu sene de 3 sayfalık mektup yazdım ne hissesiyosam yazdım çok hoşuna gitmişti.:teselli:

bence iş yerine çiçek gönderilir neden gönderilmesin kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…