Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende genelde siyah agirlikli giyiniyorum beyaz yaz icin güzel ama cabuk da kirlenir herhalde

bakalim alirsam bir ay sonra anca alabilirim

yegenimin 6 yas günü onunla birlikte hediye almaya gidiyorum simdi... dün sinema bugün hediye bu yegenler kurutu beni

ben geldim herkes kaçmış ama

havalar güzel herkesin düğünü yaklaşıor herkesde tatlı bir telaşş

herşey gönlünüzce olsunn kıslarr

ablam dügünüm icin elbisesini almisti gecen ay

bugünde yengem aldi... kisandim mi ne.. bende istiyorum kina gecesi icin abiye alacagim türkiyeye gidince ama biraz daha sabretmeliyim of ya simdi magazalari gezip modellere bakmak vardi...

patent abiylere bakiyorum güzel ve farkli modeller var sitede ama nerde satiliyor yazmamislar bende mesaj attim bilmiyorum cevap verirlermi sabirsizlaniyorum

Son düzenleme:
evet allah kismet ederse... karadenizliyim zaten

sanmniyorum... yine farklar var ama ben almanyada yasayagim icin biraz daha rahatim

ağlatmasana kız insanları

kızlar ben mezarlığa gidiyorum annemii özledimm....aksam gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize cok ıı bakın hepinizi kocaman öpüyorumm
canımm ((((

ayyyy hıç bu kadar resıl olmamıstım bugun sersem gıbıyım
hahaha pınar çok güldüm

bugun aılemle tanısmaya o gelcek aılem ısterse 21ınde gelcekler tabı babam ve annem musaıt ıseler cunku oınun ve benım aılem uzakta
kız çok hızlısın yavaşla biraz

oktar gözun aydın cnm hayrlı olsun

mınık bızm 81 ilimiz var ya 81den dusmeye baslayınca artık ,il isimlerıyle denır genelde askerlıkte öledır

o sandıktan ben evkurda gordum öle almaya dusunuyorum
anam ben hiç duymamıştım şafak işini:)

gidiyorum ozaman buralardan -tatlicadiarzu-opuyorumnanaktan
ben dedim diemi gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…