cnm 1 week bı hafta demk ondan
mınık kırmızıda ıyı he:jeyyar:
fmk h geldın
aaaa bocuk senın takwımın nıe 1 week gosterıyooo bugun 7cı gun olması lasım dı
Günaydin kizlar... bucuözge senden iyisi yoktur suanda omuzlarindan büyük bir yük kalkti ev isi hal oldu cogu bitti azi kaldi gözün aydin canim...
buket emsy oktar minik epinize ayri ayri günaydinlar böcük sana da.
oktar nikah gününü almisin hayirli olsun.. Kizlar sözveriyorsunuz dimi dügün telasi bittikten sonra balayi yapildiktan sonra yine burda bulusacagiz... kötü alistirdiniz beni bagimlilik yaptiniz simdi öyle ortadan kaybolmak olmaz dimi ama.
Nihal insallah özletmesin kendini tatlim sana da cok alistim ve suan yazamadigim diyer kuzularim.
Bugün iyi bir temiz yapmam gerek bide camlar silinecek havalar pek küskün bugün insanin icini karartiyor haftaya güzel olacakmis ozaman silerim pencereleri bugün genel temizligimi yaparim.
bende balkonum ıcın renklı mınderlerden ıstıyorum 50 tl yaaa
canım yaaa ben kiminle koltuk seçicem şimdii :çok üzgünüm:
gözün aydın buketcimm.. inşallah istediğin gibi olmuşlardır.. bunlarıdamı hızlıca seçtin yoksa yerimseniben
günaydın esmaa a.s.
cnm 1 week bı hafta demk ondan
mınık kırmızıda ıyı he:jeyyar:
fmk h geldın
aaaa bocuk senın takwımın nıe 1 week gosterıyooo bugun 7cı gun olması lasım dı
ayyyy hıç bu kadar resıl olmamıstım bugun sersem gıbıyım
kızlar ben mezarlığa gidiyorum annemii özledimm....aksam gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize cok ıı bakın hepinizi kocaman öpüyorumm
AY CNM SERSEM HALINI YERİMkaydirigubbakcemileesmacım hiç dikişten anlayan biri yokmu etrafında.
kumaşçıdan renkli kumaşlar al.istediğin ölçüde diktir.ya bi kenarlarını dönecek istediğin ebatta...
sonra elyaf al içine doldur.al sana cıvıl cıvıl minderler...her renk istediğin gibi.
bak nasıl ucuza geliyor...vereliniortak
eccuydu tatlim mudodan almis galiba Mudoya baktim netten bulamadim magazasinda varmidir bilmiyorum sinemcim.. cok teşekkür ederim simdiden ellerine saglik anneciginin en yakin zamanda bulusuruz tatlim oyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?